JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Θέλω μια βοήθεια ..... από όποιον το έχει αντιμετωπίσει και έχει βρει λύση . Μην μου γράφεται διάφορα και ψάχνομαι χωρίς λόγο ..... Ευχαριστώ. Αγόρασα από ebay αυτό το ανταπτοράκι link , συνοδεύεται από ένα cd με ένα πρόγραμμα που το κάνει DVR για καταγραφή CCTV καμερών (τέσσερις) .... και τους οδηγούς του αντάπτορα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει των αντάπτορα, δεν βρίσκει οδηγούς για το..... ..... USB 2.0 Video Capture Controller .... Ο Κινέζος που μιλήσαμε, μου λέει να κατεβάσω τους οδηγούς από αυτα τα link ..... http://www.eecrest.com/Drivers_and_Manual/1064-old.rar http://www.eecrest.com/Drivers_and_Manual/1064.chm Σ'εμένα αυτά τα link κολλάνε τον Mozilla ..... και μετά που ξεκολλάει δεν έχει τίποτα. (Δοκιμάστε τα link αν θέλετε με δική σας ευθύνη μπας και δεν πάει καλά το δικό μου pc, δεν έχει κάτι επικίνδυνο πέρα από το κόλλημα μην φοβάστε) Του το είπα αλλά κάνει τον Κινέζο ..... τελικά έχουμε μείνει στο ότι μου έστειλε άλλο cd με νέους οδηγούς και πρόγραμμα για Windows 7, εγώ είμαι βέβαιος ότι μου στέλνει το ίδιο cd .... δεν το έχω λάβει ακόμα, θα δείξει Από τους άπειρους drivers που έχω κατεβάσει δεν ταιριάζει κανένας και όταν τρέχω το πρόγραμμα μου λέει ότι δεν βρέθηκε συσκευή. Παίζει να είναι προβληματικό το ανταπτοράκι και να παιδεύομαι άδικα ; ..... ή πραγματικά δεν βρίσκω τον κατάλληλο οδηγό ; Άν είναι θέμα οδηγού, ξέρει κανένας που θα τον βρω ; ...... μέχρι και Drivers Scanner προγράμματα έχω τρέξει και τίποτα. . Επεξ/σία 18 Μαΐου 2012 από JS v.i.p.
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Θα ρωτουσα ποιο device id εχει η καρτα, αλλα δεν ξερω πως ακριβως θα το βρεις στα windows Γενικα, ειναι στον device manager > προβληματικη καρτα > δεξι κλικ > ιδιοτητες > καπου εκει μεσα. Ψαχνεις κατι αντιστοιχο του 8ψηφιου (4+4) κωδικου που λεω εδω στο 7ο ποστ. http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/
Silverage Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δοκίμασες να το τρέξει σαν administrator; Δοκίμασε επίσης και να το τρέξεις σε compatibility windows xp.
JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το εγκατέστησα και το έτρεξα σαν Διαχειριστής ..... και τίποτα. Του άλλαξα την συμβατότητα σε Vista - XP - 2000 ...... και τίποτα . Ξέχασα να αναφέρω από την αρχή .... ότι τα ίδια ακριβός που μου κάνει στο Desktop με τα Win 7 .... .... κάνει και στο Laptop με Win 7 ..... και στο Netbook με Win XP . Επεξ/σία 18 Μαΐου 2012 από JS v.i.p.
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το βρηκα! Η καρτα σου εχει ενα τσιπακι της syntek (vendor id 05e1, product id 0408), το οποιο υπαρχει και σε καποιες καρτες της easycap. Με πολυ ψαξιμο, βρηκα αυτα, απο τα οποια κατεβασα το 1ο που ειναι για 32αρια windows. Μεσα στο inf λεει καπου πως υποστηριζει το hardware με vendor id 05e1 και product id 0408, δηλαδη το δικο σου. Αν θες, δοκιμασε τον http://easycapexpertti.mybisi.com/pages/drivers
JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) EasyCap002 .... λέει μέσα η η πλακέτα του ...... To τσιπάκι που έχει επάνω είναι αυτό ....... και άλλο ένα STK 1160 DLQG .... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2012 από JS v.i.p.
JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ο οδηγός βρέθηκε ..... το ανταπτοράκι παίζει .... το δοκίμασα σε Skype και είναι κούκλα .... .... αλλά το πρόγραμμα εξακολουθεί να μην βλέπει συσκευή. Μάλλον ο Κινέζος μου έστειλε αλό αντί άλλου CD ..... ότι νάνε. Ψάχνω για πρόγραμμα τώρα. .
stm00192 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εγω παντως τα λινκ που σου εστειλε ο κινεζος τα κατεβασα κανονικα... στειλε πμ αν θελεις να στα στειλω...
JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Έλα ρε αδερφέ ..... για στήλτα μία .... Στο email μου ; .... πού θέλεις ;
stm00192 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Έλα ρε αδερφέ ..... για στήλτα μία .... Στο email μου ; .... πού θέλεις ; Στειλε μου με πμ το μαιλ σου αν δεν δέλεις να φανει εδώ...
JS v.i.p. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά .... να είστε καλά ......... . Στειλε μου με πμ το μαιλ σου αν δεν δέλεις να φανει εδώ... Στο έστειλα .... περιμένω με λαχτάρα .... .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα