vagelis81 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δε θα μπω σε λεπτομερειες.Θα παραθεσω την ερωτηση μου εντελως περιγραφικα για δικους μου λογους.Ειναι 2 επιχειρησεις η Α και η Β.Η επιχειρηση Α παραδιδει σε καθημερινη βαση εμπορευμα που η Β θα εκμεταλευτει με καποιον τροπο.Για τη παραδοση αυτη (αν και θα επρεπε) ΔΕΝ εκδιδεται δελτιο αποστολης.Τωρα ας υποθεσουμε επισης οτι για καποιο λογο οι ιδιοκτητες της μιας επιχειρησης τσακωνονται με τους αντιστοιχους της αλλης και για εκδικηση ο ιδιοκτητης της επιχειρησης Β κανει αγωγη στην Α για το λογο του οτι τοσο καιρο στην μεταξυ τους συνεργασια δεν εξεδιδε δελτιο αποστολης.Ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω,μπορει να ισχυει κατι τετοιο;;Το ακουσα σημερα και μου δημιουργηθηκε η εξης απορια.Πως μπορει ο ενας να μυνηει τον αλλον για μη εκδοση δελτιου αποστολης αφου ταυτοχρονα θα βρεθει και αυτος μπλεγμενος που παραλαμβανε εμπορευμα χωρις να το ζητησει ουτε αυτος.Πειτε μου σας παρακαλω... Ευχαριστω!
Socratis_g Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ο Β εφόσον δεν έχει ΔΑ ή κάποιο άλλο παραστατικό ΚΒΣ που να αποδεικνίει ότι τα πήρε απο τον Α, τότε πολύ απλά του κλ**νει μισό κιλο μάντρες. Δεν είναι πουθενά τεκμηριομένο.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ΚΒΣ Αρθρο 11. Δελτία αποστολής. Δελτία εσωτερικής διακίνησης επιχειρήσεων επεξεργασίας. 1.Δελτίο αποστολής εκδίδεται από τον επιτηδευματία: α) σε κάθε περίπτωση χονδρικής πώλησης ή παράδοσης ή διακίνησης αγαθών προς οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε σκοπό, εφόσον δεν εκδόθηκε συνενωμένο δελτίο αποστολής με φορολογικό στοιχείο αξίας (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής πώλησης, απόδειξη παροχής υπηρεσιών), β) σε κάθε περίπτωση παραλαβής από αυτόν αγαθών για διακίνηση, από μη υπόχρεο σε έκδοση δελτίου ή από αρνούμενο την έκδοση του δηλαδή σε περίπτωση άρνησης έκδοσης ΔΑ από τον πωλητή, έπρεπε ο αγοραστής να εκδόσει δικό του. Εγώ λέω πως πάτε να φάτε τα μούτρα σας. Πρέπει να δεις και με τι μέσο μεταφέρθηκαν τα αγαθά... να βρεις μάρτυρες... η παρανομία είναι μισή μισή. Μιλάμε ότι και οι δύο πάνε για μαύρη συναλλαγή, φοροδιαφυγή, παράβαση ΚΒΣ πω πω πω πω η χαρά του δικαστή... και κατά συρροή κι όλας. Θα βγάλει όλα τα αποθημένα της επάνω σας (γιατί κατά πάσα πιθανότητα γυναίκα θα είναι). "Πάρε και τούτη γιατί με χώρισε ο γκόμενος. πάρε κι αυτή γιατί χθές έφαγα ένα κουβά παγωτό, πάρε κι αυτή γιατί με φοβούνται και δεν τολμάνε να μου μιλήσουν" κτλ. Καλύτερα να πιείτε καμιά μπύρα και να τα βρειτε.
kfyros Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 θα τους σκίσει και τους δύο η εφορία.. διακινήσεις χωρίς παραστατικό, διαφυγών ΦΠΑ, φόροι εισοδήματος, μέχρι και ξέπλυμα και σύσταση συμμορίας μπορούν να επικαλεστούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα