vaggelisp7406 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πιαδια εχω μια απορια.Ολο το hardware των reviews που γινονται σε διαφορα site συμπεριλαμβανομενου και του insomnia.gr το επιστρεφουν πισω στις εταιριες μετα το τελος των δοκιμων ή μενουν στα εργαστηρια σας????
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πιαδια εχω μια απορια.Ολο το hardware των reviews που γινονται σε διαφορα site συμπεριλαμβανομενου και του insomnia.gr το επιστρεφουν πισω στις εταιριες μετα το τελος των δοκιμων ή μενουν στα εργαστηρια σας???? Μπα, εδώ μένουν. Αν ενδιαφέρονται οι εταιρίες, μπορούν να τα βρουν ανά πάσα στιγμή.
vaggelisp7406 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δηλαδη για πωληση δεν μπορει να μπει τιποτα απο αυτα?
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δηλαδη για πωληση δεν μπορει να μπει τιποτα απο αυτα? Να πουλήσεις Review; Με ποια λογική; Προφανώς η εταιρία θα θέλει να λες μόνο τα θετικά.
vaggelisp7406 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Να πουλήσεις Review; Με ποια λογική; Προφανώς η εταιρία θα θέλει να λες μόνο τα θετικά. Για το hardware μιλαω φιλε μου αν πουληθει μετα..Οχι το ιδιο το review! Eιναι καποια συγκεκριμενα ατομα τα οποια ισως να βαλουν τις αγγελιες αυτες? Εννοω ειναι συγκεκριμενα ατομα που εχουν αυτο το hardware στην κατοχη τους?
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Για το hardware μιλαω φιλε μου αν πουληθει μετα..Οχι το ιδιο το review! Eιναι καποια συγκεκριμενα ατομα τα οποια ισως να βαλουν τις αγγελιες αυτες? Εννοω ειναι συγκεκριμενα ατομα που εχουν αυτο το hardware στην κατοχη τους? Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς. Εννοείς αν το hardware/software που παρέχει η εταιρία στον reviewer, μπορεί ύστερα αυτός να το πουλήσει. Δε γνωρίζω να σου απαντήσω. *Πωωω, τώρα σιγουρεύτηκα ότι αυτό ρωτάς. Αφού ξαναδιάβασα το πρώτο ποστ και το ποστ του UpToDate. Γαμώτο. Παίζει νύστα.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Για το hardware μιλαω φιλε μου αν πουληθει μετα..Οχι το ιδιο το review! Eιναι καποια συγκεκριμενα ατομα τα οποια ισως να βαλουν τις αγγελιες αυτες? Εννοω ειναι συγκεκριμενα ατομα που εχουν αυτο το hardware στην κατοχη τους? Reviewers απο insomnia.gr/TheLab.gr/hwbox κλπ. αυτοί τα περνάνε απο review και μετά τα πετάνε αγγελιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα