Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε είναι καλό να αρχίσει να οργανώνεται κανείς; 2-3 μήνες πριν αρκούν;

Αν εισαι γυναικα 2 χρονια πριν, αν εισαι αντρας, το προηγουμενο βραδυ :)

• Like 7
Δημοσ.

Βασικά, από που είναι καλό να αρχίσει κανείς; Εννοώ για την οργάνωση της τελετής, τα γραφειοκρατικά και όλα αυτά. Γιατί ψιλοπελαγώνουμε, το μέγεθος των ετοιμασιών ως ιδέα είναι τρομακτικό και ασύλληπτο. Οι αρχικές σκέψεις περιλαμβάνουν:

Το είδος του γάμου: κλειστό/ανοιχτό/επίσημο/ανεπίσημο;

Πότε θα γίνει; Το Φλεβάρη με τα χιόνια; Άνοιξη; Καλοκαίρι; Πάσχα; Μέσα στον καύσωνα;

Ο προυπολογισμός. Πόσα να δώσουμε; 100 ευρώ είναι καλά; Ή 10000; Ή 1 αρχίδι;

Ποιούς θα καλέσουμε; Πολλούς; Λίγους; Ή δεν θα καλέσουμε κανέναν;

Σε ποιά εκκλησία θα γίνει η τελετή; Ή σε ποιόν αρχαίο ναό; Ή σε ποιό σπίτι;

Πού θα γίνει το γλέντι; Μαγαζί; Πλατεία του χωριού; Ή να τη βγάλουμε με σουβλάκια;

Ποιά θα είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου;

Ποιούς σκατά θα βάλουμε κουμπάρους/παρανυφάκια;

Τι νυφικό, τα νυφικά παπούτσια και τα αξεσουάρ και μαλακίες; Ή να σκάσει με το σκισμένο τζιν και τα σταράκια η κάμπια η νύφη;

Το γλέντι τι θα περιλαμβάνει; 20 σούβλες αρνιά να ψήνονται και ρετσίνα ή κέτερινγκ;

Δημοσ.

προσεξτε πολυ καλα τι θα κανετε με το επιθετο. Αποφασιστε το ΠΟΛΥ καλα ποιο επιθετο θα εχει η γυναικα σου γιατι εμεις τρεχουμε ακομα μετα απο 5 χρονια.

Εμείς δεν είχαμε δικαίωμα επιλογής. Έπρεπε να κρατήσει το δικό της και μάλιστα στις γεννήσεις των παιδιών, μας ρώτησαν αν θέλαμε το παιδί να έχει το δικό μου επώνυμο ή της συζύγου.

Τς τς τς .... πολιτισμός. :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, από που είναι καλό να αρχίσει κανείς; Εννοώ για την οργάνωση της τελετής, τα γραφειοκρατικά και όλα αυτά. Γιατί ψιλοπελαγώνουμε, το μέγεθος των ετοιμασιών ως ιδέα είναι τρομακτικό και ασύλληπτο. Οι αρχικές σκέψεις περιλαμβάνουν:

Το είδος του γάμου: κλειστό/ανοιχτό/επίσημο/ανεπίσημο;

Πότε θα γίνει; Το Φλεβάρη με τα χιόνια; Άνοιξη; Καλοκαίρι; Πάσχα; Μέσα στον καύσωνα;

Ο προυπολογισμός. Πόσα να δώσουμε; 100 ευρώ είναι καλά; Ή 10000; Ή 1 αρχίδι;

Ποιούς θα καλέσουμε; Πολλούς; Λίγους; Ή δεν θα καλέσουμε κανέναν;

Σε ποιά εκκλησία θα γίνει η τελετή; Ή σε ποιόν αρχαίο ναό; Ή σε ποιό σπίτι;

Πού θα γίνει το γλέντι; Μαγαζί; Πλατεία του χωριού; Ή να τη βγάλουμε με σουβλάκια;

Ποιά θα είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου;

Ποιούς σκατά θα βάλουμε κουμπάρους/παρανυφάκια;

Τι νυφικό, τα νυφικά παπούτσια και τα αξεσουάρ και μαλακίες; Ή να σκάσει με το σκισμένο τζιν και τα σταράκια η κάμπια η νύφη;

Το γλέντι τι θα περιλαμβάνει; 20 σούβλες αρνιά να ψήνονται και ρετσίνα ή κέτερινγκ;

Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις παντρευτεί.

Στα παραπάνω ο γαμπρός δεν έχει καμμία άποψη. Ο γάμος ανήκει στην νύφη.

Όσον αφορά τώρα περί γάμου και sarantatessera είσαι πραγματικα σίγουρος ότι είναι η μόνη λύση;

Το λέω από άμεσης και έμμεσης εμπειρίας.

Δες την υπογραφή μου

Ευτυχισμένος γάμος : Βάζεις ένα ψεύτικο χαμόγελο, οργώνεις ευθεία τον επόμενο μισό αιώνα, αράζεις, χαλαρώνεις και περιμένεις τον γλυκό εναγκαλισμό του Θανάτου.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις παντρευτεί.

Στα παραπάνω ο γαμπρός δεν έχει καμμία άποψη. Ο γάμος ανήκει στην νύφη.

Όσον αφορά τώρα περί γάμου και sarantatessera είσαι πραγματικα σίγουρος ότι είναι η μόνη λύση;

Το λέω από άμεσης και έμμεσης εμπειρίας.

Δες την υπογραφή μου

Ευτυχισμένος γάμος : Βάζεις ένα ψεύτικο χαμόγελο, οργώνεις ευθεία τον επόμενο μισό αιώνα, αράζεις, χαλαρώνεις και περιμένεις τον γλυκό εναγκαλισμό του Θανάτου.

Βρε φίλε, μην τον απογοητεύεις τον άνθρωπο. Δεν είναι πάντα έτσι.

Να ζήσετε και να θυμάσαι: ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ υποχωρήσεις και οι γονείς σας σε ΑΛΛΟ τετράγωνο στην καλύτερη περίπτωση. Όσο τέλειοι κι αν είναι, το βράδυ που θα κλείνει η πόρτα σας πρέπει να είστε οι δυο σας. ΚΑΝΟΝΑΣ. Δεν εννοώ να μην έχετε επαφές. Σε καμία περίπτωση. Απλά να κρατάς τις ισορροπίες.

Δημοσ.

Μακροχρόνιες βλέψεις και θετικισμός. 2 έννοιες που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...