Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα οσα μου αρεσαν ειναι στο "αναμενετε".....

Τα εχουν βγαλει προσφορα χωρις να τα εχουν?

Δημοσ.

Τα εχουν βγαλει προσφορα χωρις να τα εχουν?

Κλασσική περίπτωση.. :rolleyes:

Btw το στικάκι το θέλω κυρίως για να βλέπω καμιά ταινία στο 360. Κάνει ή θα αργεί να την διαβάσει; (είχα ένα άλλο μικρο, αλλά μας άφησε)

Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση.. :rolleyes:

Btw το στικάκι το θέλω κυρίως για να βλέπω καμιά ταινία στο 360. Κάνει ή θα αργεί να την διαβάσει; (είχα ένα άλλο μικρο, αλλά μας άφησε)

εχω το 8αρι ,μπορω να πω οτι ειναι μετριο σε ταχυτητα,παντως παραγγειλα ενα να βρισκεται..

Δημοσ.

Ρε παιδιά η τηλεόραση τι λέει;;;Είμαι σε αναζήτηση 50άρας και είναι οριακά στο budget μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά η τηλεόραση τι λέει;;;Είμαι σε αναζήτηση 50άρας και είναι οριακά στο budget μου.

Η τηλεόραση είναι ουσιαστικά αντικαταστάτης τη pv350 η οποία είχε πολύ καλές κριτικές.Στις διαφορές είναι οι περισσότερες θύρες hdmi , και το λεπτότερο πλαίσιο.Για την εικόνα δεν την έχω δει για να σου πω αν εχουν καμία τρομερή διαφορά. Είναι αξιόλογη τηλεόραση , σημείωσε όμως ότι βγήκε πριν 1 μηνα , και ότι η η περσινή έφτασε κάποια στιγμή στα 499 ευρώ. Αν γίνει το ίδιο και με αυτήν ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο.Αν την βιάζεσαι πάντως είναι πολύ καλη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...