armani Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Χαίρετε , Βρήκα αυτό εδώ. επικοινώνησα μαζί του και είναι στην Αγγλία . Μου το έδειξε το μηχάνημα και είναι όντως στο κουτί του σφραγισμένο.Είναι λέει 2010 μοντέλο. φοράει την 6750 κάρτα στο 1gb με ένα ελαφρύ overcloking γίνετε 6770. Στέλνει στην Ελλάδα κανονικά και πληρώνεις με paypal. ποία είναι η γνώμη σας ; σκέφτομαι για αγορά για αυτό. Αν ενδιαφέρετε και κανείς άλλος να δούμε αν στα πιο πολλά κομμάτια κάνει καλύτερη τιμή :/ EDIT δεν έβαλα το λινκ σόρρυ Link
armani Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 thx το πηρα! χα χα χα τι εννοείς ;;; ειρωνικά το λες ;;
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 thx το πηρα! δεν νομιζω Τακη για στειλτου mail αν υπαρχει ακομα
pedrojay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πλάκα κάνεις?Μέσα σε 3 λεπτά χωρίς πολλά στοιχεία πήρες την απόφαση και έδωσες 783€ Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά! Εσύ φίλε armani είδες ότι λέει για ένα τεμάχιο πριν προτείνεις μαζική αγορά?Κι αν όντως το πήρε ο φίλος από πάνω μόλις το έχασες
sabpaxa Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 του στειλα email και μου πε οτι δεν υπαρχει πλεον το πουλτσε.
armani Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πλάκα κάνεις?Μέσα σε 3 λεπτά χωρίς πολλά στοιχεία πήρες την απόφαση και έδωσες 783€ Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά! Εσύ φίλε armani είδες ότι λέει για ένα τεμάχιο πριν προτείνεις μαζική αγορά?Κι αν όντως το πήρε ο φίλος από πάνω μόλις το έχασες έχει 10 κομμάτια και έχει και 17άρια αν ενδιαφέρεστε... πάντως εγώ δεν νιώθω σιγουριά... αλλά τα αεροπορικά να πάω σε αυτόν να το πάρω είναι 120-130 ευρό και δέχεται να πας να το πάρεις δηλαδή δεν είναι και πολύ ύποπτος... δεν ξέρω όμως αξίζει ρε παιδιά ; τώρα που θα βγούν τα καινούργια μήπως αυτά δεν θα πουλιούνται ; πάντως αν ενδιαφέρετε και άλλος υπάρχουν κομμάτια απο ότι μου είπε
emmanouilps Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ε βεβαια κανω πλακα..ειναι αυτο θεμα για τις προσφορες?εχετε λεφτα για πεταμα?
pedrojay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ε βεβαια κανω πλακα..ειναι αυτο θεμα για τις προσφορες?εχετε λεφτα για πεταμα? :devil: @armani Σκέφτεσαι δηλαδή να πας αεροπορικώς να το πάρεις? Τώρα κάνεις κι εσύ πλάκα,έτσι?
armani Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 :devil: @armani Σκέφτεσαι δηλαδή να πας αεροπορικώς να το πάρεις? Τώρα κάνεις κι εσύ πλάκα,έτσι? όχι δεν κάνω πλάκα... θα κάνω και την βόλτα μου ... θα δώ και λίγο Αγγλία... θα πάρω και τον υπολογιστή που εδώ έχει 1700 ευρό με 800 ευρό... το περίεργο που είναι ;
Dopethr0ne Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 όχι δεν κάνω πλάκα... θα κάνω και την βόλτα μου ... θα δώ και λίγο Αγγλία... θα πάρω και τον υπολογιστή που εδώ έχει 1700 ευρό με 800 ευρό... το περίεργο που είναι ; αν πας παντως και μετα μας ανεβασεις φωτο τα εισητιρια του αεροπλανου πανω στο macbook εγω θα την βαλω wallpaper για τουλαχιστον ενα μηνα.
pedrojay Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εντάξει,πάσο..Απλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον παροξυσμό με τα προιόντα της Apple και θεώρησα υπερβολικό το σκεπτικό σου μιας και σίγουρα το ταξίδι θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω από 120-130€ και σίγουρα 2 μερούλες τουλάχιστον που αν είσαι εργαζόμενος δεν είναι εύκολο. Καλύτερα να στο στείλει και αν κάτι δεν πάει καλά κάνεις dispute στο paypal.Από κει και πέρα περί ορέξεως..
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Item Includes: Apple Macbook Pro 15.4 inch Widescreen LED Notebook - Display Cleaning Cloth - 85W MagSafe Power Adapter - AC Wall Plug - Power Cord-Software DVDs - Printed and Electronic Documentation - Apple 1 Year Limited Warranty πως γινεται πες του φιλος να εχει 1 χρονο εγγυηση? αφου το εχεις ηδη αγορασει και εχει κοπει η αποδειξη για την αγορα του. εκτος και αν ειναι καταστημα ο ιδιος (αλλα δεν ειναι, λεει ιδιωτης), δεν ειναι δυνατον να εχει 365 μερες εγγυηση. απο κει προδιαθετεσαι για το γεγονος οτι προσεγγιζει "παραπλανητική μουφα" το θεμα. δεν ειναι καιροι για τετοια ρισκα φιλε αρμανι, αν απτην αλλη σου περισσευουν για τετοια ρισκα, θα σου συνιστουσα να το επαιρνες ειτε απο αγγελια εδω απο κανα παιδι που το εχει ανεβασει ειτε καινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις