Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι ένα βήμα πριν την αγορά κάποιον πραγμάτων αξίας 215,93$.

Σπαστά είναι 3 αντικείμενα :

• $29.99
  • $35.99
  • $149.95

Τώρα η αγορά θα γίνει από Amazon.com

Έχω 2 ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά θα αγοράζω κάτι amazon.com

1) Έχω ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σωστά; ( FREE with Super Saver Shipping )

2) Και τώρα στα δικά μας, θα πληρώσω τελωνείο στην τιμή των 215,93$ ( Αν κάνω αγορά και των 3 μαζεμένα; ) η να τα πάρω "σπαστά" ένα - ένα δηλαδή;

Δημοσ.

1) Έχω ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σωστά; ( FREE with Super Saver Shipping )

Τσου. Στο amazon.COM τα δωρεαν μεταφορικά ισχύουν για US. Βάλε τα στο καλάθι, προχώρα στο checkout και θα σε ενημερώσει αν τα στελνουν Ελλάδα και πόσο ειναι τα μεταφορικά

2) Και τώρα στα δικά μας, θα πληρώσω τελωνείο στην τιμή των 215,93$ ( Αν κάνω αγορά και των 3 μαζεμένα; ) η να τα πάρω "σπαστά" ένα - ένα δηλαδή;

Είναι μεγάλο το ποσό και θα σε «φροντίσει» το τελωνείο. Το όριο ειναι ΠΕΡΙΠΟΥ τα 100 ευρω και το βασικότερο ειναι ο τρόπος αποστολής. Συζητήσεις για amazon.com και τελωνείο έχουν γίνει δεκάδες στο insomnia.

Δημοσ.

Επισης στο checkout μπορει να σου δειξει και ποσο εκτελωνισμου. Τα 2 πρωτα μπορει και να μην εχουν αναλογως το ειδος, για το τριτο πολυ αμφιβαλω.

Δημοσ.

προτιμησε το αγγλικο η το γερμανικο amazon να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με μεταφορικα και τελωνεια!

Δημοσ.

Έχω αναφέρει σε διάφορα θέματα, σχετικά με τους δασμούς από τρίτες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ότι από το 2009 η ατέλεια έχει ανέβει στο ποσόν των 150 ευρώ.

Επομένως, θεωρητικά, εάν το συνολικό ποσόν που αναγράφεται στο τιμολόγιο αποστολής, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά, δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ, δεν θα έχεις προβλήματα. Προσωπικά, σε αγορές από ΗΠΑ, ζητώ να αναγράψουν ποσό μειωμένο, ώστε να είμαι σίγουρος, αλλά αυτό δεν γίνεται με το amazon.com.

Η αποστολή δωρεάν στην Ελλάδα ισχύει στο amazon.co.uk όταν γράφει "FREE with Super Saver Shipping" και βέβαια δεν έχεις τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δεν υπάρχουν στο αγγλικό τα είδη που θέλεις να αγοράσεις;

Δημοσ.

Άντε το ποσό εκτελωνισμού να το καταλάβω, όταν γράφει όμως FREE shipping on Orders $25 and Over ?

Έχω αναφέρει σε διάφορα θέματα, σχετικά με τους δασμούς από τρίτες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ότι από το 2009 η ατέλεια έχει ανέβει στο ποσόν των 150 ευρώ.

Επομένως, θεωρητικά, εάν το συνολικό ποσόν που αναγράφεται στο τιμολόγιο αποστολής, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά, δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ, δεν θα έχεις προβλήματα. Προσωπικά, σε αγορές από ΗΠΑ, ζητώ να αναγράψουν ποσό μειωμένο, ώστε να είμαι σίγουρος, αλλά αυτό δεν γίνεται με το amazon.com.

Η αποστολή δωρεάν στην Ελλάδα ισχύει στο amazon.co.uk όταν γράφει "FREE with Super Saver Shipping" και βέβαια δεν έχεις τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δεν υπάρχουν στο αγγλικό τα είδη που θέλεις να αγοράσεις;

Δεν το έψαξα στο Αγγλικό. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω.. Σας ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

Φρόντισε να βρεις τα είδη που θέλεις, στο amazon.co.uk, με δωρεάν αποστολή είτε από το ίδιο είτε από τρίτους πωλητές.

Δημοσ.

Εχουν τις ιδιες τιμες απο UK?

Οχι! Ποιο ακριβά είναι ... :huh: αλλά απο να τα πάρω απο εδώ που τα έχουν στα ύψη καλύτερα UK

Δημοσ.

To amazon,IT μην ξεχνάτε και το Amazon.ES έχουν πολύ καλές τιμές ιδίως σε hardware..Συνήθως καλύτερες απο UK .Επισης και το DE.

Δημοσ.

To amazon,IT μην ξεχνάτε και το Amazon.ES έχουν πολύ καλές τιμές ιδίως σε hardware..Συνήθως καλύτερες απο UK .Επισης και το DE.

Καλή η διατύπωση σου φίλε μου! Εδώ παίζουν δωρεάν αποστολές η όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...