lak10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 παιδια γεια σας θα ηθελα την βοηθεια των νομικων του insomnia το σπιτι βρισκεται στην ακρη του χωριου το θεμα οτι ειναι περικυκλωμενο απο χωραφια με μηλιες και μας εχουν ξεσκησει στο ραντησμα πολλες φορες το φαρμακο μπαινει και μεσα στο σπιτι τι ισχυει με τον νομο μπορουμε να απγορεψουμε να ραντηζουν ποια ειναι η ποσταση ασφαλειας?
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις...Ακόμη και τα τοξικότερα φυτοφάρμακα (που και καλά δεν υπάρχουν) αναφέρουν πως ειναι επικίνδυνα (ελάχιστα) σε ακτινα 50μ. Φαντάζομαι πως οι μελέτες αυτές ειναι κατα το δοκούν. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπάρχει κάποιος νόμος, που αναφέρει περί ραντισμάτων, καλλιεργειών σε μια ζώνη 200 μέτρων γύρω απο οικισμούς. Είναι ομως κατι μετέωρο, διότι ο προϊστάμενος της τοπικής Τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μου, το εψαχνε για να πάρει μέτρα, αλλά απ'οτι μου είπε δε βρίσκει νομικό πλαίσιο. Αρα παίζει ο νόμος που αναφέρω, να μην εχει ισχύ ή να μην υπάρχει. Καλύτερα να απευθυνείς με μια αίτηση στην Τεχνική Υπηρεσία, αναφέροντας το πρόβλημα σου, το οικοδομιό τετράγωνο,οικόπεδο σου, όπου βρίσκεται το σπίτι σου. Θαρρώ, πως εάν συντονιστούν όλοι οι "περιμετρικοί" κάτοικοι, κατι μπορεί να βγεί, αλλά αν πρόκειται για "αγροτοχώρι" κανείς αγρότης δε θα κινηθεί εναντίον άλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα