insomniaK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μη στείλεις email με κριτήριο την εθνικότητα του δδασκοντα.
marmagia Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Άπλα σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήξερε καλύτερα τη ελληνικη πραγματικότητα απ´ότι ένα ξενο Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άπλα σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήξερε καλύτερα τη ελληνικη πραγματικότητα απ´ότι ένα ξενο Sent from my iPhone using Insomnia Να στείλεις e-mails γενικά. Δεν χρειάζονται διακρίσεις. "Εδώ" (στο uk) οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν.
marmagia Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οκ θα το κάνω δε τίθεται θέμα να Παρεξηγηθεί όμως έτσι; Προφανώς και δε πρόκειται να έλεγα α κοιτα με είμαι Και πρώτη ράτσα πάρτε με αλλα ως προς αυτές τις ερωτησεις εννοω :-p Sent from my iPhone using Insomnia
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Έχουν απαντήσει και πιο ηλιθιες ερωτήσεις απο τις δικές σου.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Έχουν απαντήσει και πιο ηλιθιες ερωτήσεις απο τις δικές σου. δεν θελω να φανταστω...
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μπά, γιατι; Η ανασφάλεια που δημιουργεί το άγνωστο, η συνειδητοποίηση της νέας αρχής καθώς και δευτερευοντες παράγοντες όπως η περιορισμένη τριβή με μία ξένη γλώσσα, οδηγούν τους φοιτητές σε λανθασμένες κρίσεις ή/ και εκτιμήσεις. Ο κάθε δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον φοιτητή πως λέει μαλακίες, απλά υποδεικνύοντας του το προφανές.
marmagia Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 κοίτα δε θεωρώ ότι λέω μαλακίες. απλά ζητώ να γίνει σαφέστερο το “significant economics component”. Στο κάτω κάτω θεωρώ χειρότερη την ημιμάθεια από την αμάθεια. Αν το θεωρείς μαλακίες είναι απλά μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που έχω εγώ, που σε κάθε περίπτωση όμως είναι απόλυτα κατανοητή και αποδεκτή
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 κοίτα δε θεωρώ ότι λέω μαλακίες. απλά ζητώ να γίνει σαφέστερο το “significant economics component”. Στο κάτω κάτω θεωρώ χειρότερη την ημιμάθεια από την αμάθεια. Αν το θεωρείς μαλακίες είναι απλά μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που έχω εγώ, που σε κάθε περίπτωση όμως είναι απόλυτα κατανοητή και αποδεκτή Ακόμα να στείλεις "γράμματα" ?
marmagia Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εστειλα, και μου είπαν ότι λόγω ανταγωνισμού το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί κάποιος με βασικό πτυχίο μαθηματικά ή finance. ωστόσο μου πρότειναν το management σαν πιο θεωρητικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα