Προς το περιεχόμενο

Mphill Finance- Cambridge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άπλα σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήξερε καλύτερα τη ελληνικη πραγματικότητα απ´ότι ένα ξενο

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άπλα σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήξερε καλύτερα τη ελληνικη πραγματικότητα απ´ότι ένα ξενο

Να στείλεις e-mails γενικά. Δεν χρειάζονται διακρίσεις. "Εδώ" (στο uk) οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν.

Δημοσ.

Οκ θα το κάνω δε τίθεται θέμα να

Παρεξηγηθεί όμως έτσι; Προφανώς και δε πρόκειται να έλεγα α κοιτα με είμαι

Και πρώτη ράτσα πάρτε με αλλα ως προς αυτές τις ερωτησεις εννοω :-p

Δημοσ.

Έχουν απαντήσει και πιο ηλιθιες ερωτήσεις απο τις δικές σου.

:confused: δεν θελω να φανταστω...

Δημοσ.

Μπά, γιατι; Η ανασφάλεια που δημιουργεί το άγνωστο, η συνειδητοποίηση της νέας αρχής καθώς και δευτερευοντες παράγοντες όπως η περιορισμένη τριβή με μία ξένη γλώσσα, οδηγούν τους φοιτητές σε λανθασμένες κρίσεις ή/ και εκτιμήσεις. Ο κάθε δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον φοιτητή πως λέει μαλακίες, απλά υποδεικνύοντας του το προφανές.

Δημοσ.

κοίτα δε θεωρώ ότι λέω μαλακίες. απλά ζητώ να γίνει σαφέστερο το “significant economics component”. Στο κάτω κάτω θεωρώ χειρότερη την ημιμάθεια από την αμάθεια. Αν το θεωρείς μαλακίες είναι απλά μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που έχω εγώ, που σε κάθε περίπτωση όμως είναι απόλυτα κατανοητή και αποδεκτή smile.gif

Επισκέπτης
Δημοσ.

κοίτα δε θεωρώ ότι λέω μαλακίες. απλά ζητώ να γίνει σαφέστερο το “significant economics component”. Στο κάτω κάτω θεωρώ χειρότερη την ημιμάθεια από την αμάθεια. Αν το θεωρείς μαλακίες είναι απλά μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που έχω εγώ, που σε κάθε περίπτωση όμως είναι απόλυτα κατανοητή και αποδεκτή smile.gif

Ακόμα να στείλεις "γράμματα" ?

Δημοσ.

εστειλα, και μου είπαν ότι λόγω ανταγωνισμού το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί κάποιος με βασικό πτυχίο μαθηματικά ή finance. ωστόσο μου πρότειναν το management σαν πιο θεωρητικό rolleyes.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...