johnkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είμαι στο δίκτυο της Cosmote και μερικές φορές όταν μιλάω στο τηλ. ακούω από το βάθος ένα διαφορετικό άτομο να μιλάει αλλά δε καταλαβαίνω αν συζητάει με κάποιον. Π.χ. πριν λίγο που μίλαγα κάποιος επανέλαβε τα λόγια μου. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλο να μπερδεύονται οι γραμμές; Περίεργο μου φαίνεται.. αυτά συναίβεναν παλιά σε σταθερά του ΟΤΕ!
johnkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Οk thanks. Είναι όμως εφικτό να γίνει; Το χεις πάθει εσύ στο κινητό;
guardianx71 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 φίλε μου δεν ήταν ούτε μπέρδεμα γραμμών ούτε κάποιος άλλος επαναλάμβανε. Τον εαυτό σου άκουγες σαν να ήταν αντίλαλος. Μπορεί να είναι θέμα γραμμής ή και όχι . Σε ένα κινητό που είχα παλιά προκαλούταν από την θήκη που του είχα βάλει (bodyglove κτλ)
johnkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν ήταν αντίλαλος ούτε δικές μου παραισθήσεις Η φωνή που ακούστηκε δεν επαναλαμβανόταν συνέχεια αλλά μόνο μια φορά σε μια προτασή μου και είπε "μπλα μπλα μπλα λέει αυτός!".
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν ήταν αντίλαλος ούτε δικές μου παραισθήσεις Η φωνή που ακούστηκε δεν επαναλαμβανόταν συνέχεια αλλά μόνο μια φορά σε μια προτασή μου και είπε "μπλα μπλα μπλα λέει αυτός!". Σε αλλο σημειο αρκετά μακρια απο που εισαι τωρα, συμβαίνει και παλι? Μηπως το πρόβλημα ειναι στην κεραια της κοσμοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα