Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιούργησα ένα drop down menu μέσω αυτού του προγράμματος http://www.blumentals.net/buttonmenumaker/

το έβαλα στο site μου και λειτουργεί μια χαρά αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω όπως βλέπεται και στην εικόνα :

55591883.png

όταν πατάω σε κάποιο από τα link που ανοίγει το drop down menu τότε τα link υπερκαλύπτουν το κείμενο που είναι από κάτω αυτό που θέλω εγώ να γίνεται είναι όποτε πατάω να ανοίξει κάποιο από τα drop down το κείμενο να πηγαίνει ποιο κάτω

λογικά γίνεται μέσω javascript (αλλά μίας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με javascript δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω).

Δημοσ.

Αυτό που θες να κάνεις δεν το έχει δει πουθενά για τον λόγο ότι είναι τελείως "κακόγουστο" και προσωπική μου γνώμη να το αφήσεις έτσι είναι μια χαρά!

Σκέψου το υπομενού σου να έχει 6 επιλογές. Θα ανεβοκατεβαίνουν τα κείμενα πάνω κάτω πάνω κάτω...

Δημοσ.

όλα τα υπομενού έχουν μόνο 2 επιλογές απλά ήθελα να το δοκιμάσω να δω αν φαίνεται καλύτερα έτσι και αν ήταν κακόγουστο όπως λες εννοείται πως δεν θα το έβαζα στην χειρότερη κατεβάζω ακόμα λίγο κάτω το κείμενο με css.

Δημοσ.

Τι το θες αυτό το πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, γίνετε πάντως ,στο μενού ul και στο li βάλε onMouseOver="fofy();"

function fofy(){

var a=parseInt(document.GetElementById('text').style.top);

a+=60;

document.GetElementById('text').style.top=a+"%";

}

Αν έχεις ασχοληθεί με javascript θα το πιάσεις ...

Δημοσ.

@swinrrr: Αυτός ο τρόπος που δίνεις είναι πολύ κακή επιλογή. Επίσης έχει και bug γιατί το a += 60 στην ψύχρα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο (πού ξέρεις τι τιμή έχει το style.top? ξέρεις ότι είναι string? ξέρεις τι κάνει στη Javascript το var x = "20" + 60?).

Δημοσ.

@swinrrr: Αυτός ο τρόπος που δίνεις είναι πολύ κακή επιλογή. Επίσης έχει και bug γιατί το a += 60 στην ψύχρα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο (πού ξέρεις τι τιμή έχει το style.top? ξέρεις ότι είναι string? ξέρεις τι κάνει στη Javascript το var x = "20" + 60?).

Εντάξει βρε μάγα , με ένα parseInt(α) το καθάρισες , αλλά ως ιδέα σε σύντομο χρόνο σκέψεως τείνει να είναι σωστή :rolleyes: και το α+96 για την ακρίβεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...