vasi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλημέρα πριν από μια ώρα αγόρασα από το σούπερ μ.. ένα κουτί 200 γραμμάριων NESCAFE classic,το άνοιξα τώρα, πάω να μυρίσω καφές δεν είναι, σαν κρεμμυδίλα αποκρουστική οσμή !! ανοίγω τον παλιό καφέ Douwe Egberts παίρνω μια μεγάλη ανάσα !! η όσφρηση μου είναι εντάξει !!!!, σας έχει τύχει ? η τώρα με την κρίση κάνουν .........
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το γυρνάς πίσω άμεσα! Σε καμια περίπτωση δεν το καταναλώνεις!
vasi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ρωτάω διότι μπορεί να έχει ξανασυμβεί σε μέλος του foroum !! και δεύτερων κανό αναφορά του προβλήματος για να υπάρχει Μπλα Μπλα
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μάλλον έπεσες σε συσκευασία που δεν ήταν κλεισμένη αεροστεγώς. Καμμιά φορά συμβαίνουν αυτά. Γύρνα την πίσω αμέσως να στην αλλάξουν.
isay Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 kosta αν προσέξεις, δεν ρωτά αν και πως να το γυρίσει πίσω. Απλά συζήτηση περί του γεγονότος κάνει.
status Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλημέρα πριν από μια ώρα αγόρασα από το σούπερ μ.. ένα κουτί 200 γραμμάριων NESCAFE classic,το άνοιξα τώρα, πάω να μυρίσω καφές δεν είναι, σαν κρεμμυδίλα αποκρουστική οσμή !! ανοίγω τον παλιό καφέ Douwe Egberts παίρνω μια μεγάλη ανάσα !! η όσφρηση μου είναι εντάξει !!!!, σας έχει τύχει ? η τώρα με την κρίση κάνουν ......... Τι; Να έπαθαν τα τενεκεδάκια κατάθλιψη; Αποκλείεται. ;ρ
vasi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 kosta αν προσέξεις, δεν ρωτά αν και πως να το γυρίσει πίσω. Απλά συζήτηση περί του γεγονότος κάνει. Ποτέ μου δεν μου έχει τύχει για ελαττωματικό προϊών !! και αν το πάω πίσω και αν μου πουν, σε μας μυρίζει καλά !! εξαλου δεν έχει σκουλήκια μέσα !!!
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 κλασσικο παραδειγμα ελληνα που κατι του φταιει αλλα δεν ξερει τι, ουτε τι να κανει.
isay Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ποτέ μου δεν μου έχει τύχει για ελαττωματικό προϊών !! και αν το πάω πίσω και αν μου πουν, σε μας μυρίζει καλά !! εξαλου δεν έχει σκουλήκια μέσα !!! Δεκάδες φορές και αν εξαιρέσεις 1-2 φορές (οταν ήμουν νεότερος), τις υπολοιπες έκανα το αυτονόητο. Κοίταξα στη συσκευασία αν υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας, τους τηλεφώνησα και ζήτησα οδηγίες για αντικατασταση. Δεν άρχισα απλώς να διαλαλώ στους γύρω (οτι ο καφές μυρίζει).
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ποτέ μου δεν μου έχει τύχει για ελαττωματικό προϊών !! και αν το πάω πίσω και αν μου πουν, σε μας μυρίζει καλά !! εξαλου δεν έχει σκουλήκια μέσα !!! Sorry, τελικά δεν θες να το γυρίσεις πίσω έτσι και αλλιώς και απλως κάνουμε κουβέντα ή φοβάσαι μην σου πουν καμια τέτοια βλακεία; Μην σκέπτεσαι έτσι. Εσύ είσαι ο καταναλωτής και έχεις δικαιώματα. Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει αντίστοιχο περιστατικό. Όπως είπα και πριν θα έπεσες σε κάποια συσκευασία που δεν ήταν καλά κλεισμένη και μούχλιασε.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 κλασσικο παραδειγμα ελληνα που κατι του φταιει αλλα δεν ξερει τι, ουτε τι να κανει. υπάρχουν και κλασσικότερα παραδείγματα ελληνάρων πάντως, λέωγωτώρα. κατά τα άλλα, κουβέντες για τενεκεδάκια καφέ όταν δεν υπάρχει ερώτημα, εχ. όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις