Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....και ξαφνικά χωρίς επικοινωνία, προειδοποίηση και φυσικά αποζημίωση, το dreamdays.gr κλείνει. Το site δεν λειτουργεί, τα τηλέφωνα δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή του ΟΤΕ και τα emails γυρίζουν πίσω. Τα κουπόνια δώρων που έχουν αγοραστεί μέχρι και 8 μήνες πίσω, δεν έχουν πλεον καμία αξία.

Για όποιους δεν γνωρίζουν το dreamdays.gr να πω ότι ήταν μια σελιδα αγοράς/προπληρωμής δώρων π.χ. 1 ώρα πτήση με cessna πάνω από την Αθήνα, ένα γεύμα σε γνωστο εστιατόριο για δύο κτλ. και θα έλεγα επίσης ότι λειτουργούσε τουλάχιστον κάποια χρόνια και την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές επιτυχημένα.

Δυστυχώς αυτή τη φορά ατύχησα. Το κουπόνι ήταν μικρού ποσού - αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν την "πάτησε" κανείς άλλος από το εν λόγω site γιατί δεν υπάρχει ούτε ίχνος τους κ ετοιμαζομαι για καταγγελία στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος..

Δημοσ.

Το είχα χρησιμοποιήσει και εγώ πρόπερσι, περίεργο μου φαίνεται ξαφνικά να εξαφανίστηκε.

Μήπως έχουν απλά κάνα πρόβλημα με servers και τηλεφωνικά κέντρα; Πόσον καιρό είναι έτσι;

Δημοσ.

[...]

Δυστυχώς αυτή τη φορά ατύχησα. Το κουπόνι ήταν μικρού ποσού - αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν την "πάτησε" κανείς άλλος από το εν λόγω site γιατί δεν υπάρχει ούτε ίχνος τους κ ετοιμαζομαι για καταγγελία στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος..

Αυτο σημαινει οτι θα πας νομικα η απλα θα καταγειλεις το συμβαν; Αν εχουν χρεοκοπησει τοτε δε νομιζω να βγει κατι.

Δημοσ.

το δικό μου ποσό είναι μικρό... υπάρχουν όμως κουπόνια με 500 ευρώ.

Είναι έτσι τουλάχιστον 2 βδομάδες. Τα domains δε λήγουν ξαφνικά... Δυστυχώς όλα κόπηκαν μαχαίρι. Και οι σοβαρές εταιρίες ακόμα και να χρεωκοπήσουν ενημερώνουν.

τουλάχιστον να κάνω μια καταγγελία... δεν είμαστε να κινηθούμε νομικά για ποσά 50 και 60 ευρώ.

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος, έχε υπόψιν σου ότι δεν ασχολούνται με τέτοια μικροποσα. Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό από το οποίο ξεκινούν να ασχολούνται. Αν δεν κάνω λάθος, το ποσό αυτό είναι 15000 ευρώ.

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος, έχε υπόψιν σου ότι δεν ασχολούνται με τέτοια μικροποσα. Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό από το οποίο ξεκινούν να ασχολούνται. Αν δεν κάνω λάθος, το ποσό αυτό είναι 15000 ευρώ.

σκέψου ότι είχε κουπόνια από 50 ευρώ μέχρι 500 και το κάθε κουπόνι ισχύει για 8 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνει τζίρο 50.000 το μήνα και εξαργυρώνουν τα κουπόνια κατα μέσο όρο στους 5-6 μήνες, τότε μπορεί να μιλάμε και για μύριο (ή παραπάνω).

Δημοσ.

το δικό μου ποσό είναι μικρό... υπάρχουν όμως κουπόνια με 500 ευρώ.

Είναι έτσι τουλάχιστον 2 βδομάδες. Τα domains δε λήγουν ξαφνικά... Δυστυχώς όλα κόπηκαν μαχαίρι. Και οι σοβαρές εταιρίες ακόμα και να χρεωκοπήσουν ενημερώνουν.

τουλάχιστον να κάνω μια καταγγελία... δεν είμαστε να κινηθούμε νομικά για ποσά 50 και 60 ευρώ.

αμ πως δεν πέφτουν;

αν το είχαν σε dedicated server, ή αν είχαν δηλώσει και δικό τους dns server, άντε γεια μόλις έκοψε τη σύνδεση το datacenter..

απ' ότι βλέπω πάντως στο www.gr , το είχαν ρετζιστράρει στην iphost

Δημοσ.

αμ πως δεν πέφτουν;

αν το είχαν σε dedicated server, ή αν είχαν δηλώσει και δικό τους dns server, άντε γεια μόλις έκοψε τη σύνδεση το datacenter..

απ' ότι βλέπω πάντως στο www.gr , το είχαν ρετζιστράρει στην iphost

http://www.alexa.com/siteinfo/dreamdays.gr#

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα κι εγώ να αναφέρω ότι (πιθανόν) έχω πέσει θύμα απάτης από την εταιρεία dreamdays. Προσωπικά είχα προπληρώσει ένα τρίωρο πρόγραμμα ιππασίας αξίας 120ευρώ τον Φεβρουάριο του 2012 και φυσικά τώρα δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα, ενώ όλα τα site είναι ανενεργά. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει είτε για να μας επιστραφούν τα χρήματα είτε για να κινηθούμε νομικά. Εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για μία προσωρινή βλάβη στο δίκτυο της εταιρείας. Ίσως θα μπορούσαμε να το καταγγείλουμε στον συνήγορο του πολίτη ή δεν ξέρω πού αλλού. Υπήρχε κάποιος που στο παρελθόν εξαργύρωσε το κουπόνι του χωρίς προβλήματα από την συγκεκριμένη εταιρεία; Ή κάποιος που γνωρίζει που είναι τα γραφεία της συγκεκριμένης εταιρείας; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα κι εγώ να αναφέρω ότι (πιθανόν) έχω πέσει θύμα απάτης από την εταιρεία dreamdays. Προσωπικά είχα προπληρώσει ένα τρίωρο πρόγραμμα ιππασίας αξίας 120ευρώ τον Φεβρουάριο του 2012 και φυσικά τώρα δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα, ενώ όλα τα site είναι ανενεργά. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει είτε για να μας επιστραφούν τα χρήματα είτε για να κινηθούμε νομικά. Εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για μία προσωρινή βλάβη στο δίκτυο της εταιρείας. Ίσως θα μπορούσαμε να το καταγγείλουμε στον συνήγορο του πολίτη ή δεν ξέρω πού αλλού. Υπήρχε κάποιος που στο παρελθόν εξαργύρωσε το κουπόνι του χωρίς προβλήματα από την συγκεκριμένη εταιρεία; Ή κάποιος που γνωρίζει που είναι τα γραφεία της συγκεκριμένης εταιρείας; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

εγω έχω ξαναπάρει από αυτούς 2-3 φορές και το εξαργύρωσα. Μίλησα τελευταία φορά αρχές Απριλίου μαζί τους και μου απάντησαν άμεσα - μου είπαν να τους ξανακαλέσω σε ένα μήνα γιατί έκαναν συντήρηση στο μέρος που θα πήγαινα με το κουπόνι... Αρχές Μαΐου ξανακαλώ και δεν υπάρχει τίποτα. Τα γραφεία ήταν στη Δάφνη αν και δε νομίζω να υπάρχουν πλέον.. Έτσι απλά. Τα μάζεψαν κ έφυγαν.

Δημοσ.

Μου έκαναν και εμένα δώρο πριν 8 μήνες ένα voucher του dreamdays αρκετά μεγάλης αξίας, αλλά όταν πήγα να το ενεργοποιήσω πριν 7 μέρες, ιστοσελίδα, τηλέφωνο και e-mail ήταν ανενεργά. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα αυτή την συζήτηση και κατάλαβα ότι ανήκω σε αυτούς που την πάτησαν από την εν λόγω εταιρεία.

Σχετικά με την διέυθυνσή τους στην Δάφνη, έστειλα έναν γνωστό μου που εργάζεται εκεί κοντά, να δει, αλλά έμαθε ότι η εταιρεία χρεοκόπησε και έφυγαν από τον χώρο πριν δύο μήνες.

Σχεδιάζω να κάνω μια καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, που μπορεί να γίνει και on-line. Δεν ξέρω όμως πως μπορεί να τους εντοπίσει κανείς, αφού δεν έχουν αφήσει κανέναν δίαυλο επικοινωνίας ανοικτό. Ίσως είναι σκόπιμο να γίνουν αρκετές καταγγελίες από άτομα που προπλήρωσαν υπηρεσίες και δεν τις έλαβαν, ούτε αποζημιώθηκαν. Αλλά και πάλι, αν έχουν χρεοκοπήσει, φαντάζομαι ότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο να καταφέρεις κάτι...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, και εγω την "πάτησα" από το εν λόγω site dreamdays.gr. Εαν γινει μαζικη καταγγελία στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος.. η οτιδηποτε αλλο, παρακαλω πολυ να με ενημερωσετε για να συμμετεχω! Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα, και εγω την "πάτησα" από το εν λόγω site dreamdays.gr. Εαν γινει μαζικη καταγγελία στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος.. η οτιδηποτε αλλο, παρακαλω πολυ να με ενημερωσετε για να συμμετεχω! Ευχαριστω

Παίρνουμε τηλέφωνο και κάνουμε καταγγελία στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...