kalantas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Γεια σας και χαρα σας. Θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει, αν μπορει να γινει εμφιαλωση κρασιου σε πλαστικα μπουκαλια, και πως μπορει να γινει αυτο? Συγκεκριμενα σκεφτομαι να στειλω κρασι απο το χωριο μου στην αυστραλια για πωληση σε οργανικα παζαρια. Το σκεφτομαστε με ενα ξαδερφο μου που ειναι εκει και με εχει φαει να βρω τροπο να του στειλω καμια 500 μπουκαλια... Οποτε περιμενω ιδεες
11demian111 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 καποτε, ο πατερας μου εμφιαλωνε σε γυαλινα. Αν θυμαμαι καλα, ειχε ειδικο χωνι, το οποιο ειχε κατι σαν ταπα στο στομιο, και οταν το κρασι εφτανε στο στομιο, η ταπα εκλεινε. Λογικα μπορεις να κανεις το ιδιο και με πλαστικα μπουκαλια, πολλες εταιριες αλλωστε χρησιμοποιουν πλαστικα. Απο την αλλη, ισως να σε συνεφερε να εμφιαλωσεις σε ασκους, μιας και μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα η οποια μαλιστα πρεπει και να σταλει εξωτερικο. Πώς θα το στειλεις?
tmjuju Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρώτα και σε ένα ταχυδρομείο για το πώς πρέπει να είναι συσκευασμένα τα μπουκάλια (σε κιβώτια κ.ο.κ.) Καθώς και για περιορισμούς για οινοπνευματώδη λάδια κ.ο.κ. Γιατί στην τελική μπορεί να μη χρησιμοποιήσεις πλαστικά ή και να μην επιτρέπεται ανάλογα με τον προορισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα