Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χαρα σας.

Θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει, αν μπορει να γινει εμφιαλωση κρασιου σε πλαστικα μπουκαλια, και πως μπορει να γινει αυτο?

Συγκεκριμενα σκεφτομαι να στειλω κρασι απο το χωριο μου στην αυστραλια για πωληση σε οργανικα παζαρια. Το σκεφτομαστε με ενα ξαδερφο μου που ειναι εκει και με εχει φαει να βρω τροπο να του στειλω καμια 500 μπουκαλια... Οποτε περιμενω ιδεες

Δημοσ.

καποτε, ο πατερας μου εμφιαλωνε σε γυαλινα. Αν θυμαμαι καλα, ειχε ειδικο χωνι, το οποιο ειχε κατι σαν ταπα στο στομιο, και οταν το κρασι εφτανε στο στομιο, η ταπα εκλεινε. Λογικα μπορεις να κανεις το ιδιο και με πλαστικα μπουκαλια, πολλες εταιριες αλλωστε χρησιμοποιουν πλαστικα. Απο την αλλη, ισως να σε συνεφερε να εμφιαλωσεις σε ασκους, μιας και μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα η οποια μαλιστα πρεπει και να σταλει εξωτερικο. Πώς θα το στειλεις?

Δημοσ.

Ρώτα και σε ένα ταχυδρομείο για το πώς πρέπει να είναι συσκευασμένα τα μπουκάλια (σε κιβώτια κ.ο.κ.)

Καθώς και για περιορισμούς για οινοπνευματώδη λάδια κ.ο.κ.

Γιατί στην τελική μπορεί να μη χρησιμοποιήσεις πλαστικά ή και να μην επιτρέπεται ανάλογα με τον προορισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...