Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το On Line Στοίχημα έψαξα στο Google και βρήκα πολλά θέματα αλλά μπερδεύτηκα κάπως, λοιπόν πρώτα από όλα παίζω αρκετά χρόνια στον ΟΠΑΠ και ήθελα να κάνω αυτήν την αλλαγή απλά τα βρίσκω λίγο σκούρα γιατί δεν είχα πότε σχέσεις με τράπεζες και τα σχετικά.

Έστω ότι βρήκα μια αξιόπιστη εταιρεία διάβασα κάτι για χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες αλλά και κάτι για PaySafe που βρίσκεις και στα περίπτερα.

Άλλα μάλλον αυτό δεν με καλύπτει γιατί εντάξει πείτε ότι έπαιξα το στοίχημα σε περίπτωση που κερδίσω κάποιο ποσό από που θα το πάρω εφόσον δεν έχω λογαριασμό; Οπότε λογικά αυτό δεν με καλύπτει.. Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη κίνηση καθαρά για το στοίχημα γιατί προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για αγορές κλπ. Θα μου κοστίσει κάτι; Πρέπει να φορτώσω με κάποιο ποσό αμέσως την κάρτα για να μου την εγκρίνουν και τι χαρτιά χρειάζομαι...

Είναι πολλές οι ερωτήσεις το ξέρω και σας ευχαριστώ για το όποιο ενδιαφέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το On Line Στοίχημα έψαξα στο Google και βρήκα πολλά θέματα αλλά μπερδεύτηκα κάπως, λοιπόν πρώτα από όλα παίζω αρκετά χρόνια στον ΟΠΑΠ και ήθελα να κάνω αυτήν την αλλαγή απλά τα βρίσκω λίγο σκούρα γιατί δεν είχα πότε σχέσεις με τράπεζες και τα σχετικά.

Έστω ότι βρήκα μια αξιόπιστη εταιρεία διάβασα κάτι για χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες αλλά και κάτι για PaySafe που βρίσκεις και στα περίπτερα.

Άλλα μάλλον αυτό δεν με καλύπτει γιατί εντάξει πείτε ότι έπαιξα το στοίχημα σε περίπτωση που κερδίσω κάποιο ποσό από που θα το πάρω εφόσον δεν έχω λογαριασμό; Οπότε λογικά αυτό δεν με καλύπτει.. Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη κίνηση καθαρά για το στοίχημα γιατί προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για αγορές κλπ. Θα μου κοστίσει κάτι; Πρέπει να φορτώσω με κάποιο ποσό αμέσως την κάρτα για να μου την εγκρίνουν και τι χαρτιά χρειάζομαι...

Καλησπερα φιλε μου.

Ναι καταρχας χριαζεσαι Λογαρασμο οτι και να κανεις.

Επισεις λαβε υποψη οτι με μεταφωρα σε τραπεζικο λογαριασμο εχει εξωδα καθος στελνονται μεσο IBAN.

Καλο θα ηταν να κανεις μια καρτα χρεωστική ΜΟΝΟ για αυτον τον λογο.

Χρεωστικη πχ απο την ALPHA BANK δεν πληρωνεις τιποτα για τιποτα! :) οτι εχεις αυτα θα μπορεις να παιξεις.

Αλλιώς αν θελεις να δεις εταιριες (με BONUS καταθεσης) η περισοτερες πληρωφοριες δες εδω.

www.123pame.net

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε μου σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και θα δω και το Site που μου είπες. Αυτό για την ALPHA μήπως γνωρίζεις τι χρειάζομαι πέρα από την ταυτότητα μου και αν με κόψει μιας και αυτήν την στιγμή είμαι άνεργος και γραμμένος στον ΟΑΕΔ;

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε μου σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και θα δω και το Site που μου είπες. Αυτό για την ALPHA μήπως γνωρίζεις τι χρειάζομαι πέρα από την ταυτότητα μου και αν με κόψει μιας και αυτήν την στιγμή είμαι άνεργος και γραμμένος στον ΟΑΕΔ;

Ταυτοτητα και πιστοποίηση διεύθυνσης. (Πχ απο το χαρτι του ΟΑΕΔ που λες)

Γιατι να σε κοψει? δεν θα παρεις δανιο ουτε πιστοτικη.

Απλο Λογαριασμο θα ανοιξεις και θα ζιτισεις μια καρτα VISA ELECTRON (χρεωστικη). Αν δεν εχει λεφτα η καρτα.. δεν παιζεις τελος :D

Δημοσ.

μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα απο τη τράπεζα κύπρου μέσα σε 10 λέπτα,τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς είναι η ταυτότητα σου και μια φορολογική ενημερότητα που τη βγάζεις αμέσως και απο τα ΚΕΠ,αν δε θέλεις απο την εφορία.

Δημοσ.

μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα απο τη τράπεζα κύπρου μέσα σε 10 λέπτα,τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς είναι η ταυτότητα σου και μια φορολογική ενημερότητα που τη βγάζεις αμέσως και απο τα ΚΕΠ,αν δε θέλεις απο την εφορία.

Δεν αξιζει γιατι εχει προμήθεια καθε φωρα που βαζεις λεφτα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ξανά λοιπόν έβγαλα μια χρεωστική στην Πειραιώς και ενεργοποίησα και το WinBank με 5e που είναι... Σήμερα πήγα σε δύο ΑΤΜ και δεν με άφηναν να κάνω κατάθεση ήθελα για αρχή να βάλω 15e, αν θυμάμαι καλά μου έλεγε 'δεν είναι δυνατή η κατάθεση αυτή την στιγμή'.

Πρέπει για πρώτη φορά να πάω ο ίδιος στην τράπεζα να κάνω κατάθεση ή είναι κάτι προσωρινό και πρόβλημα με τα ΑΤΜ;

Και κάτι τελευταίο μου είχε 2 επιλογές για την κατάθεση μια που έλεγε: τρεχούμενου/όψεως(αν είδα καλά γιατί είχε και αντηλιά) και η άλλη: ταμιευτηρίου που πρέπει να πατήσω γνωρίζετε;

Λίγο που το έψαξα η πρώτη αφορά και επιταγές δεν κατάλαβα καλά μιας και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τράπεζες..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ξανά λοιπόν έβγαλα μια χρεωστική στην Πειραιώς και ενεργοποίησα και το WinBank με 5e που είναι... Σήμερα πήγα σε δύο ΑΤΜ και δεν με άφηναν να κάνω κατάθεση ήθελα για αρχή να βάλω 15e, αν θυμάμαι καλά μου έλεγε 'δεν είναι δυνατή η κατάθεση αυτή την στιγμή'.

Πρέπει για πρώτη φορά να πάω ο ίδιος στην τράπεζα να κάνω κατάθεση ή είναι κάτι προσωρινό και πρόβλημα με τα ΑΤΜ;

Και κάτι τελευταίο μου είχε 2 επιλογές για την κατάθεση μια που έλεγε: τρεχούμενου/όψεως(αν είδα καλά γιατί είχε και αντηλιά) και η άλλη: ταμιευτηρίου που πρέπει να πατήσω γνωρίζετε;

Λίγο που το έψαξα η πρώτη αφορά και επιταγές δεν κατάλαβα καλά μιας και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τράπεζες..

Ευχαριστώ.

1)Λογικα ειχαν προβλημα τα συγκεκριμενα ATM

2)Επιλέγεις λογαριασμο ταμιευτηρίου

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο αν ξέρετε τι γίνεται με την WeBuy(εικονική κάρτα); Να καταθέτω λεφτά στην εταιρία στοιχήματος με αυτήν και για να μου βάζουν λεφτά σε περίπτωση που κερδίσω τι γίνεται; σε τι εξυπηρετεί γνωρίζεται; Και αν μου χρησιμεύει στο OnLine Bet...

Σας έχω ζαλίσει αλλά τα βρήκα μπόλικα και ρωτάω εσάς μήπως προλάβω καμιά βλακεία μου.

Δημοσ.

1)Λογικα ειχαν προβλημα τα συγκεκριμενα ATM

2)Επιλέγεις λογαριασμο ταμιευτηρίου

Να εχεις ομως υπ οψη σου οτι αν κανεις καταθεση μεσω ΑΤΜ τα χρηματα θα εγκριθουν την επομενη εργασιμη μερα. Αν κανεις απο το ταμειο θα εγκριθουν μετα απο καποιες ωρες την ιδια ημερα. (Τουλαχιστον στην prepeid της κυπρου αυτο συμβαινει). Αν και γενικα εφ οσον εχεις πλεον την καρτα, κανε τις καταθεσεις σου με paysafe και χρησιμοποιησε την καρτα μονο για αναληψη. Αντε και καλα ταμεια!!

Δημοσ.

Λοιπον αν και αργα ας σου δωσω μερικες απαντησεις

1. Paysafe ειναι γαμω τις μεθοδους αλλα οντως δημιουργειται μικρο προβλημα με την αναληψη. Εντουτοις αν εχεις οποιοδηποτε λογαριασμο μπορεις καλλιστα να λες "καταθεση με Paysafe, αναληψη σε λογαριασμο"

2. Eιδα οτι εκανες στην Πειραιως. Ελπιζω να μπορεις να κανεις καταθεση καθως πχ η Alpha εχει κοψει τις κινησεις ΠΡΟΣ στοιχηματικες παροτι επιτρεπει τις κινησεις ΑΠΟ στοιχηματικες (να παρεις τα κερδη σου)

3. Οι περισσοτερες στοιχηματικες σου δινουν την 1η αναληψη καθε 30 ημερων χωρις προμηθεια (πχ η bet365) οποτε αν εχεις λογαριασμο μπορεις να βαζεις με paysafe και να ζητας τραπεζικη κινηση για αναληψη μια φορα τον μηνα. Στις περισσοτερες βεβαια υπαρχει και μια "παγιδα", οτι ζητανε ενα μινιμουμ ποσο αναληψης, 100-125Ε. Για τους σοβαρους παικτες ειναι αστεια ποσα, για μας που παιζουμε για χαβαλε και μικροποσα, 125Ε μινιμουμ αναληψη ειναι καμποσα

Δημοσ.

Κανε Moneybookers φιλε μου να γλυτώσεις απο ολα..

Ηλεκτρονικο πορτοφολι ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ! (ειναι σχεδιασμενο ειδικα για το στοιχημα)

Δημοσ.

Να εχεις ομως υπ οψη σου οτι αν κανεις καταθεση μεσω ΑΤΜ τα χρηματα θα εγκριθουν την επομενη εργασιμη μερα. Αν κανεις απο το ταμειο θα εγκριθουν μετα απο καποιες ωρες την ιδια ημερα. (Τουλαχιστον στην prepeid της κυπρου αυτο συμβαινει). Αν και γενικα εφ οσον εχεις πλεον την καρτα' date=' κανε τις καταθεσεις σου με paysafe και χρησιμοποιησε την καρτα μονο για αναληψη. Αντε και καλα ταμεια!![/quote']

Η καταθεση στην πειραιως μεσω ΑΤΜ ειναι αμεση, τα χρηματα μπαινουν κατευθειαν στον λογαριασμο. Την χρησιμοποιω σε διαφορες στηχηματικες εταιριες χωρις κανενα προβλημα. Οσον αφορα την αναληψη χρηματων αναλογα την εταιρια παιζει απο 2-5 εργασιμες.

Δημοσ.

Μπορει αν κανείς κατάθεση με paysafe να κανείς μετα ανάληψη στην χρεωστικη σου. Απο που θα χρειαστείς είναι μια επιβεβαίωση του λογαριασμού σου είτε με μια φωτογραφία της ταυτότητας σου είτε με καποιο λογαριασμό.

Btw η alpha έχει απαγορεύσει τις συναλλαγές με οποιοδήποτε site τζόγου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορει αν κανείς κατάθεση με paysafe να κανείς μετα ανάληψη στην χρεωστικη σου. Απο που θα χρειαστείς είναι μια επιβεβαίωση του λογαριασμού σου είτε με μια φωτογραφία της ταυτότητας σου είτε με καποιο λογαριασμό.

Btw η alpha έχει απαγορεύσει τις συναλλαγές με οποιοδήποτε site τζόγου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι αλλα δεν ειναι ασκοπο ? Δηλαδη θελω να πω γιατι να κανεις αυτο το πραγμα? Αγωρα μετα σε καρτα?

Κανε εναν λογαριασμο ΜΟΝΟ για το στοιχημα και θα ξερεις οτι το κεφαλαιο σου εκει ειναι Η μπανκα σου για το στοιχημα

Εγω ετσι το εχω με την MONEYBOOKERS..

Αρχιζω πχ καθε μηνα με 1.000€

Στο τελος του μηνα αν εχω πανω απο 1.000 αυτα ειναι το κερδος τα τραβαω και συνεχιζω παλι με 1.000

Το θεμα ειναι να γινει σωστη διαχηριση χρηματων. Και αν μπορεις και κανεις λογαριασμο που θα ειναι ΜΟΝΟ για το στοιχημα θα εισαι αρχιγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...