G7Lostre Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλημέρα!! Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις λοιπόν newtech έφτιαξα στο moneybookers λογαριασμό γιατί το έψαξα και κατάλαβα πως για το στοίχημα είναι αρκετά εξυπηρετικό για διάφορους λόγους. Μπήκα στην ενότητα προφίλ και λέει να επικυρώσω την διεύθυνση μου στέλνοντας μου κάποιον κωδικό με γράμμα στο σπίτι μου, είναι απαραίτητο αυτό; και κάτι άλλο για να περάσω την κάρτα, σε κάποιο πεδίο λέει αριθμός κάρτας γράφω τον αριθμό κάρτας ή τον αριθμό λογ/σμού κάρτας; (λογικά το πρώτο έτσι; )
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλημέρα!! Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις λοιπόν newtech έφτιαξα στο moneybookers λογαριασμό γιατί το έψαξα και κατάλαβα πως για το στοίχημα είναι αρκετά εξυπηρετικό για διάφορους λόγους. Μπήκα στην ενότητα προφίλ και λέει να επικυρώσω την διεύθυνση μου στέλνοντας μου κάποιον κωδικό με γράμμα στο σπίτι μου, είναι απαραίτητο αυτό; και κάτι άλλο για να περάσω την κάρτα, σε κάποιο πεδίο λέει αριθμός κάρτας γράφω τον αριθμό κάρτας ή τον αριθμό λογ/σμού κάρτας; (λογικά το πρώτο έτσι; ) Καλημέρα φιλε μου. 1)Όχι δεν είναι απαραίτητο να σου στείλουν φάκελο αλλα καλο είναι να το κανεις καθώς σου δίνει μεγαλύτερα όρια. Μην ξεχνάς ότι είναι απλά ένας φάκελος επιβεβαίωσης δεν είναι για στοίχημα άρα και να το δει κάποιος δεν σημαίνει κάτι αυτό 2)Yep Αριθμός κάρτας = αριθμός κάρτας. Στο site καποια στηγμη θελουμε να κανουμε ενα video για moneybookers ακομα δεν το εχουμε κανει.. ομως αν θελεις να ασχοληθείς δες καποια που εχουμε για το BANK MANAGMENT πχ...
G7Lostre Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλημέρα και πάλι!! Newtech ευχαριστώ ρε φίλε με έχεις βοηθήσει αρκετά και ναι όντως δεν είναι απαραίτητο αυτό, είδα και την άλλη μέθοδο που σου χρεώνουν ένα μικρό ποσό και τους γράφεις πόσο ακριβώς και σου ανεβάζουν τα όρια. Πολύ ωραίο το site σου να πω (όπως και κάτι βιντεάκια στο youtube δεν ξέρω αν μιλάς εσύ) χρειάζεται γιατί και αρκετοί γνωστοί μου θέλουν να ασχοληθούν με το OnLine αλλά λένε άντε βρες άκρη γιατί και σε άλλα site που ψάχνω είναι κάπως περιληπτικοί για αρχάριους και επειδή παίζονται χρήματα είναι καλό να υπάρχουν οδηγοί. Μια ερώτηση γνωρίζεις αν π.χ. εγώ είμαι σε ένα φίλο και μπω από το σπίτι του ή από το κινητό να παίξω θα έχω πρόβλημα; απλά έβλεπα ότι την ψάχνουν αν π.χ. μια μέρα σε βλέπουν Αμερική και την άλλη Αγγλία και καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο αλλά ισχύει και για τέσσερα-πέντε στενά πιο πέρα ή άλλη πόλη δεν νομίζω έτσι;
newtech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλημέρα και πάλι!! 1)Newtech ευχαριστώ ρε φίλε με έχεις βοηθήσει αρκετά 2)και ναι όντως δεν είναι απαραίτητο αυτό, είδα και την άλλη μέθοδο που σου χρεώνουν ένα μικρό ποσό και τους γράφεις πόσο ακριβώς και σου ανεβάζουν τα όρια. 3)Πολύ ωραίο το site σου να πω (όπως και κάτι βιντεάκια στο youtube δεν ξέρω αν μιλάς εσύ) χρειάζεται γιατί και αρκετοί γνωστοί μου θέλουν να ασχοληθούν με το OnLine αλλά λένε άντε βρες άκρη γιατί και σε άλλα site που ψάχνω είναι κάπως περιληπτικοί για αρχάριους και επειδή παίζονται χρήματα είναι καλό να υπάρχουν οδηγοί. 4)Μια ερώτηση γνωρίζεις αν π.χ. εγώ είμαι σε ένα φίλο και μπω από το σπίτι του ή από το κινητό να παίξω θα έχω πρόβλημα; απλά έβλεπα ότι την ψάχνουν αν π.χ. μια μέρα σε βλέπουν Αμερική και την άλλη Αγγλία και καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο αλλά ισχύει και για τέσσερα-πέντε στενά πιο πέρα ή άλλη πόλη δεν νομίζω έτσι; Καλησπερα κ παλι φιλε μου 1)Να Εισαι καλα. 2)Το ποσο σου επιστρέφετε! (ειναι απλα για ταυτοποιηση) 3)Να εισαι καλα. Ναι εγω ειμαι στα Βιντεο και θα κανω και αλλα (αν θελεις στελνεις ενα μαιλ με αποριες.. οταν μαζευονται αρκετες κανο VIDEO) 4)Λοιπον στα ισα... Αν θελεις να ανοιγεις multiple accounts ναι θα εχεις προβλημα. Καποιες εταιριες ειναι πιο αυστιρες καποιες λιγοτερο σε αυτο που ρωτας. Κατα κυριο λογο δεν τους πιραζει τοσο αν παιζεις ΕΣΥ απο αλλου (εκτος απο ΝΕΤ ΚΑΦΕ οπου μπενουν 100 με την ιδια IP) αλλα το ΙΔΙΟ IP να μην εχει πολλα login.. Επιδει ειναι λιγο μπερδεμα στο εξιγω.. Ανοιγεις λογαριασμο πχ στην UNIBET. Κανεις την καταθεση και παιζεις.. μια μερα πας σε ενα φιλο. σου ερχετε φλασια και παιζεις κ απο το PC του ενα στοιχημα.. (για το δικο σου ACC Μιλαω παντα).. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το προβλημα δημιουργείτε (κατα βαση λογο του BONUS) οταν σε 1 pc κανουν login 2-3 accounts (συνεχεια οχι 1 φωρα).
Tyler Durdenn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για στοίχημα η moneybookers είναι απαραίτητη γιατί μεταφέρεις χρήματα μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών χωρίς χρέωση!Δείτε αυτό το άρθρο έχει παραδείγματα
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για στοίχημα η moneybookers είναι απαραίτητη γιατί μεταφέρεις χρήματα μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών χωρίς χρέωση! Δείτε αυτό το άρθρο έχει παραδείγματα Skrill
Tyler Durdenn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για ακόμα ένα μήνα (μέχρι 22 Ιουλίου) οι έλληνες παίκτες μπορούν να παίζουν στις online στοιχηματικές εταιρίες...Η εφαρμογή του νόμου περί διαδικτυακού στοιχήματος πήρε παράταση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα