Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα SONY VAIO VPCEC3M1E και θέλοντας να το αναβαθμίσω είδα οτι στον χώρο του σκληρού δίσκου έχει θέση και για άλλον έναν. Βέβαια το καλωδίου που ενώνει τον σκληρό είναι το SINGLE HDD FPC M980 045-0001-083A. Το θέμα μου είναι ότι έχω πάρει έναν SSD και θα ήθελα να έχω το λειτουργικό σε αυτόν και να κρατήσω για αποθηκευτικό τον ήδη υπάρχων και ψάχνω για καλώδιο που να μπορεί να συνδέσει και τους δύο. Έκανα μια ερώτηση στο MEGA SERVICE της SONY αλλά μου απάντησαν ότι υπάρχει μόνο το καλώδιο που ήδη έχω. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα κάτι, Sony M980 SATA HDD FPC- A1766534A. Είναι βέβαια λίγο τσουχτερή η τιμή και επειδή δεν έχω και πολλές πληροφορίες για αυτό ήθελα να ρωτήσω μήπως το έχει κανείς υπ'όψιν του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Δεν βρήκα πουθενά επίσημα οτι το laptop σου παίρνει δυο σκληρούς δίσκους,μόνο σε κάτι forum αλλά και εκει εικασίες για ενα καλώδιο "φαντασμα" που κανένας δεν το εχει δοκιμάσει !!

Το οτι το σασί απο το λαπτοπ εχει χώρο για δεύτερο σκληρό δεν σημαίνει οτι άμα πάρεις το καλώδιο θα το δουν τα bios.

To σασί απο το λαπτοπ που εχεις μπορεί να το μοιράζεται κάποιο άλλο μοντέλο της Sony με δυο σκληρούς

Αν θέλεις οπωσδήποτε 2 σκληρούς στο λαπτοπ σου θα πρέπει να καταργήσεις το optical drive και να βάλεις τον ssd εκεί

Most-Useful-Laptop-Accessory-of-This-Year-4.jpg

ή να πάρεις προέκταση sata, να βάλεις τον ssd στον χώρο που εχει για δεύτερο σκληρό και πάλι να αφαιρέσεις το optical drive

$%28KGrHqR,!iwE8MSwwwegBPTuqpqz9g~~60_3.JPG

Δημοσ.

Kατα καιρους ειχα 2 sny vaio που επαιρναν δευτερο δισκο αλλα και τα δυο οταν τα ανοιξα ειχαν προεγκατεστημενο καλωδιο/φισα και επρεπε μονο να τον βιδωσης και τιποτα αλλο.

Με την εισοδο στο βιος ειχε ηδη αναγνωριστει.

VGN-R21 ηταν ο ενας αν θυμαμαι καλα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

συγνωμη μηπως υπαρχει κατι αντίστοιχο και για toshiba laptop? εχω τον toshiba qosmio f50-108 που εχει θεση για 2ο σκληρο και σκέφτομαι να βαλω και εγω ενα ssd

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ένα λαπτοπ hp που παίρνει και 2o σκληρό δίσκο. Μήπως ξέρετε ποιο είναι το καλοδιο που χρειάζομαι και να συνδέσω έναν καινούριο ssd που πήρα? Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...