Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm και εχω ανεμιστηρακι μονο μπροστα και αγορασα 2 καινουργια και θελω να μου πειτε που να τα βαλω επισης εχω αλλο ενα αν χρειαστει(επισης θελω να μου πειτε πως τα βαζω να διωχνει αερα και πως να ρουφαει)Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Θα βάλεις ένα πίσω να βγάζει τον ζεστό αέρα ενα πάνω απο τον cpu ανα βγάζει τον ζεστό αέρα και ένα κάτω η στο πλαι να βάζει κρύο αέρα

Δημοσ.

Θα βάλεις ένα πίσω να βγάζει τον ζεστό αέρα ενα πάνω απο τον cpu ανα βγάζει τον ζεστό αέρα και ένα κάτω η στο πλαι να βάζει κρύο αέρα

Πως μπορω να καταλαβω αν βγαζει η ρουφαει?

Δημοσ.

Οταν θες να βγάζει τον αέρα πρέπει ο ανεμηστήρας να κοιταει μέσα στο κουτί. Οταν θες να βγάζει το αντίθετο.

Δημοσ.

ναι αυτο θα κοιτάει το κουτί μεσα για να βγάζει τον αέρα απο το κουτί σου και το αντίθετο για να βάζει. Δείξε μια φωτό μεσα απο το κουτι σου αν μπορείς να δω το airflow

Δημοσ.

ναι αυτο θα κοιτάει το κουτί μεσα για να βγάζει τον αέρα απο το κουτί σου και το αντίθετο για να βάζει. Δείξε μια φωτό μεσα απο το κουτι σου αν μπορείς να δω το airflow

Ειναι αρκετα τακτοποιημενο μεσα το μονο που με μπερδεψε ηταν πως τα βαζω :-D Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...