mr.gent Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εχω το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm και εχω ανεμιστηρακι μονο μπροστα και αγορασα 2 καινουργια και θελω να μου πειτε που να τα βαλω επισης εχω αλλο ενα αν χρειαστει(επισης θελω να μου πειτε πως τα βαζω να διωχνει αερα και πως να ρουφαει)Ευχαριστω εκ των προτερων...
AiWaaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θα βάλεις ένα πίσω να βγάζει τον ζεστό αέρα ενα πάνω απο τον cpu ανα βγάζει τον ζεστό αέρα και ένα κάτω η στο πλαι να βάζει κρύο αέρα
mr.gent Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θα βάλεις ένα πίσω να βγάζει τον ζεστό αέρα ενα πάνω απο τον cpu ανα βγάζει τον ζεστό αέρα και ένα κάτω η στο πλαι να βάζει κρύο αέρα Πως μπορω να καταλαβω αν βγαζει η ρουφαει?
AiWaaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οταν θες να βγάζει τον αέρα πρέπει ο ανεμηστήρας να κοιταει μέσα στο κουτί. Οταν θες να βγάζει το αντίθετο.
mr.gent Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οταν θες να βγάζει τον αέρα πρέπει ο ανεμηστήρας να κοιταει μέσα στο κουτί. Οταν θες να βγάζει το αντίθετο. Ετσι κοιταει? http://datorfixarna.com/catalog/images/REV-RL049.jpg
AiWaaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ναι αυτο θα κοιτάει το κουτί μεσα για να βγάζει τον αέρα απο το κουτί σου και το αντίθετο για να βάζει. Δείξε μια φωτό μεσα απο το κουτι σου αν μπορείς να δω το airflow
mr.gent Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ναι αυτο θα κοιτάει το κουτί μεσα για να βγάζει τον αέρα απο το κουτί σου και το αντίθετο για να βάζει. Δείξε μια φωτό μεσα απο το κουτι σου αν μπορείς να δω το airflow Ειναι αρκετα τακτοποιημενο μεσα το μονο που με μπερδεψε ηταν πως τα βαζω Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα