Alchemist` Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 καλημέρα! Μετακομίζω μέσα στην εβδομάδα και θέλω να ξαναβάλω ιντερνετ στο νέο σπίτι. Αυτή την στιγμή στην παλιά μου διεύθυνση έχω ΟΤΕ και είμαι υπερευχαριστημένος για όλα εκτός της τιμής... 77 ευρώ το δίμηνο για 24άρι ίντερνετ. Οπότε θέλω να δώ αν με συμφέρει να το διακόψω (έχω ξεπεράσει το ένα έτος του συμβολαίου) και να πάω σε άλλη εταιρία ή να κάνω μια απλή μεταφορά της ίδιας σύνδεσης. Πήρα ένα τηλέφωνο στην Cyta μιας και βγαίνει γύρω στο 50άρι το δίμηνο η σύνδεση και μου είπαν ότι η απόσταση από το κοντινότερο dslam είναι 2,6χλμ. Πήρα επίσης τηλέφωνο σε forthnet και δεν μπορούσαν να μου δώσουν απόσταση από την διεύθυνση αλλά ήθελαν να τους δώσω έναν άλλον αριθμό forthnet από την ίδια πολυκατοικία (wtf?). Στον ΟΤΕ μου είπαν ότι η ταχύτητα που υποστηρίζεται στο σημείο είναι γύρω στα 7-8mbps χωρίς να μου πουν απόσταση. Στην HOL μου είπαν ότι η ταχύτητα κυμαίνεται από 4 ως 6 mbps. Τι με συμφέρει να κάνω ρε παιδιά αναλογικά ταχύτητας/χρημάτων/σταθερότητας? Έχετε υπόψη κάποια άλλη εταιρία της προκοπής? Δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο ίντερνετ. Thanks!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Θα σου έλεγα να κάνεις την μεταφορά της γραμμής ενώ είσαι στον ΟΤΕ.Θα γίνει πολύ γρήγορα και δεν θα μπλέξεις.Με το καλό όταν μετακομίσεις δες πως δουλεύει το internet,στα πόσα κλειδώνεις και ύστερα το βλέπεις πιο ψύχραιμα μιας και θα έχεις ιδία άποψη.
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για μενα το καλυτερο είναι να μείνεις στον ΟΤΕ (συμφωνω να γίνει πρωτα η μεταφορά ενώ είσαι στον ΟΤΕ) αλλά στην τσέπη σου κουμάντο κάνεις εσυ.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλημέρα! Μετακομίζω μέσα στην εβδομάδα και θέλω να ξαναβάλω ιντερνετ στο νέο σπίτι. Αυτή την στιγμή στην παλιά μου διεύθυνση έχω ΟΤΕ και είμαι υπερευχαριστημένος για όλα εκτός της τιμής... 77 ευρώ το δίμηνο για 24άρι ίντερνετ. Οπότε θέλω να δώ αν με συμφέρει να το διακόψω (έχω ξεπεράσει το ένα έτος του συμβολαίου) και να πάω σε άλλη εταιρία ή να κάνω μια απλή μεταφορά της ίδιας σύνδεσης. Πήρα ένα τηλέφωνο στην Cyta μιας και βγαίνει γύρω στο 50άρι το δίμηνο η σύνδεση και μου είπαν ότι η απόσταση από το κοντινότερο dslam είναι 2,6χλμ. Πήρα επίσης τηλέφωνο σε forthnet και δεν μπορούσαν να μου δώσουν απόσταση από την διεύθυνση αλλά ήθελαν να τους δώσω έναν άλλον αριθμό forthnet από την ίδια πολυκατοικία (wtf?). Στον ΟΤΕ μου είπαν ότι η ταχύτητα που υποστηρίζεται στο σημείο είναι γύρω στα 7-8mbps χωρίς να μου πουν απόσταση. Στην HOL μου είπαν ότι η ταχύτητα κυμαίνεται από 4 ως 6 mbps. Τι με συμφέρει να κάνω ρε παιδιά αναλογικά ταχύτητας/χρημάτων/σταθερότητας? Έχετε υπόψη κάποια άλλη εταιρία της προκοπής? Δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο ίντερνετ. Thanks! ειτε οτε πας ειτε Hol ειτε forthnet θα παιρνεις απο το ιδιο αστικο κεντρο οποτε θα εχεις την ιδια αποσταση και πανω κατω θα κλειδωσεις στην ιδια ταχυτητα.ποια περιοχη θα πας για να σου πω που ειναι το αστικο κεντρο??αν τους ελεγες αριθμο απο την ιδια πολυκατοικια θα εβλεπαν σε ποιο αστικο κεντρο πεφτεις για αυτο στο ζητησε η forthnet.εκτος αν εκει που θα πας εχει κανας αλλος ιντερνετ και δεις πανω κατω ποσο συγχρονιζει.λεω πανω κατω γιατι εξαρτατε απο πολλα.τωρα η σταθεροτητα κτλ ειναι λιγο σχετικη γιατι παιζει ρολο και ο χαλκος.εγω το σιγουρο ειναι ενα.αν θες τηλεφωνια δεν θα πηγαινα cyta>οχι οτι με πειραζει που ειναι voip απλα με πειραζει που σου δινουν ενα ρουτερ το οποιο ειναι παραμετροποιημενο απο αυτους και αν θες να το αλλαξεις δεν γινεται διοτι θα χασεις την τηλεφωνια.δεν σου δινουν ρυθμισεις για να το σεταρεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα