Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί λένε ότι είναι ένα πανί, made in China, όπως όλα τ' άλλα. Στο wikipedia αναφέρει ότι "Η Εθνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο που θεωρείται το πιο σεβαστό σε ένα κράτος και προστατεύεται από τη κείμενη ανά Χώρα νομοθεσία".

Το αναφέρω καθώς έτυχε να βρεθεί μια στα χέρια μου και την τσαλάκωσα για να την βάλω στην τσάντα μου. Άμεσα ένας φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν η συνείδησή σου για το κοινό καλό είναι σκ@τ@ και είσαι κ@ριόλης, δεν πα' να την κολλάρεις και με μέριτο πριν την διπλώσεις ευλαυικά, το ίδιο είναι. Καλά τα σύμβολα, αλλά να έχουμε και συναίσθηση ότι έχει και κάτι από πίσω του.

Προφανώς και δεν το λέω για σένα προσωπικά.

Δημοσ.
φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς;

Oτι εχει σοβαρο προβλημα ο φιλος σου.

Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία;

Εχω μια στην τουαλετα.

Δημοσ.

Εντάξει εδώ στην Ελλάδα δεν σεβόμαστε τίποτα.Ούτε τους εαυτούς μας.Θα σεβαστούμε την δικια μας σημαία μας η των άλλων?

Πάντως στις περισσότερες χώρες είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω, πιστεύω ότι σαν χώρα και σαν λαός δεν έχουμε αύριο.

Δεν το κλείνουμε το μαγαζί, να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν ξένο, να πάει στο καλό;

Δημοσ.

Δεν το κλείνουμε το μαγαζί, να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν ξένο, να πάει στο καλό;

Ήσουν σε κάποιο κώμα τα τελευταία 2 χρόνια και έχασες τις εξελίξεις;

you-must-be-new-here.jpg

Δημοσ.

Το αναφέρω καθώς έτυχε να βρεθεί μια στα χέρια μου και την τσαλάκωσα για να την βάλω στην τσάντα μου. Άμεσα ένας φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία;

Να μια άποψη που με βρίσκει σύμφωνο σε μερικά σημεία της:

Δημοσ.

Η σημαία είναι ένα σύμβολο και ένα σύμβολο αποτελεί απλώς έναν οπτικό όρο.

Ο όρος χωρίς την έννοια δεν είναι τίποτα απολύτως και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση.

Δημοσ.

και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση.

Υπερθεματιζω.

Δημοσ.

Ήσουν σε κάποιο κώμα τα τελευταία 2 χρόνια και έχασες τις εξελίξεις;

you-must-be-new-here.jpg

Ακόμα κάτι Ελληναράδες πολιτικοί-συνδικαλιστές-εκδότες-εργολάβοι κάνουν κουμάντο σ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο και γι΄ αυτό μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει.

Όταν λέω ξένο, εννοώ τον οποιδήποτε ξένο, όχι σώνει και καλά την Μέρκελ.

Σιγά μην μας θέλει η Μέρκελ (και γενικά οι Β.Ευρωπαίοι).

Αυτοί όλοι σιχαίνονται και που μας βλέπουν ακόμα.

Δημοσ.

Ο όρος χωρίς την έννοια δεν είναι τίποτα απολύτως και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση.

Αν όχι άστοχος νομίζω υπερβάλλεις.

Δημοσ.

Δεν το αποκλείω. Μα παρηγορούμαι με τη σκέψη πως τουλάχιστον δεν επέβαλα σε κανέναν ευλάβεια για οτιδήποτε απλώς επειδή το εκτιμώ εγώ.

Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω, πιστεύω ότι σαν χώρα και σαν λαός δεν έχουμε αύριο.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Οποιος έχει γνωρίσει 5-10-20-50 έλληνες και το τι κάνουν κάθε μέρα στη ζωή τους ,(για την ακρίβεια τι δεν κάνουν, καθώς δεν παράγουν κάποιο αξιόλογο προιόν) το καταλαβαίνει αμέσως.

Δε δίνω καμία απολύτως ελπίδα στις παρούσες γενιές.

Μόνο στις επόμενες και εφόσον αλλάξουν πολλά πράγματα στη δημόσια διοίκηση και στο επενδυτικό περιβάλλον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...