NemeSis1990 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Πολλοί λένε ότι είναι ένα πανί, made in China, όπως όλα τ' άλλα. Στο wikipedia αναφέρει ότι "Η Εθνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο που θεωρείται το πιο σεβαστό σε ένα κράτος και προστατεύεται από τη κείμενη ανά Χώρα νομοθεσία". Το αναφέρω καθώς έτυχε να βρεθεί μια στα χέρια μου και την τσαλάκωσα για να την βάλω στην τσάντα μου. Άμεσα ένας φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία;
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν η συνείδησή σου για το κοινό καλό είναι σκ@τ@ και είσαι κ@ριόλης, δεν πα' να την κολλάρεις και με μέριτο πριν την διπλώσεις ευλαυικά, το ίδιο είναι. Καλά τα σύμβολα, αλλά να έχουμε και συναίσθηση ότι έχει και κάτι από πίσω του. Προφανώς και δεν το λέω για σένα προσωπικά.
scullyist Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τι πιστεύετε εσείς; Ότι ο φίλος σου είναι μεγάλος μπαγλαμάς, a.k.a. ....
tritonas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Oτι εχει σοβαρο προβλημα ο φιλος σου. Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία; Εχω μια στην τουαλετα.
isay Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οι σημαίες (Ελλάδος, αθλητικές, κλπ) πρέπει να μεταχειρίζονται σαν ακριβό ρούχο.
capten- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εντάξει εδώ στην Ελλάδα δεν σεβόμαστε τίποτα.Ούτε τους εαυτούς μας.Θα σεβαστούμε την δικια μας σημαία μας η των άλλων? Πάντως στις περισσότερες χώρες είναι κάτι πολύ σημαντικό.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Με αυτά που διαβάζω, πιστεύω ότι σαν χώρα και σαν λαός δεν έχουμε αύριο. Δεν το κλείνουμε το μαγαζί, να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν ξένο, να πάει στο καλό;
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν το κλείνουμε το μαγαζί, να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν ξένο, να πάει στο καλό; Ήσουν σε κάποιο κώμα τα τελευταία 2 χρόνια και έχασες τις εξελίξεις;
Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το αναφέρω καθώς έτυχε να βρεθεί μια στα χέρια μου και την τσαλάκωσα για να την βάλω στην τσάντα μου. Άμεσα ένας φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία; Να μια άποψη που με βρίσκει σύμφωνο σε μερικά σημεία της:
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Η σημαία είναι ένα σύμβολο και ένα σύμβολο αποτελεί απλώς έναν οπτικό όρο. Ο όρος χωρίς την έννοια δεν είναι τίποτα απολύτως και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση.
tritonas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση. Υπερθεματιζω.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ήσουν σε κάποιο κώμα τα τελευταία 2 χρόνια και έχασες τις εξελίξεις; Ακόμα κάτι Ελληναράδες πολιτικοί-συνδικαλιστές-εκδότες-εργολάβοι κάνουν κουμάντο σ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο και γι΄ αυτό μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει. Όταν λέω ξένο, εννοώ τον οποιδήποτε ξένο, όχι σώνει και καλά την Μέρκελ. Σιγά μην μας θέλει η Μέρκελ (και γενικά οι Β.Ευρωπαίοι). Αυτοί όλοι σιχαίνονται και που μας βλέπουν ακόμα.
capten- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ο όρος χωρίς την έννοια δεν είναι τίποτα απολύτως και το να σου ζητάει ο οποιοσδήποτε να σέβεσαι την όποια έννοια επειδή τη σέβεται και ο ίδιος είναι διαδεδομένη, βαριάς μορφής, καθυστέρηση. Αν όχι άστοχος νομίζω υπερβάλλεις.
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν το αποκλείω. Μα παρηγορούμαι με τη σκέψη πως τουλάχιστον δεν επέβαλα σε κανέναν ευλάβεια για οτιδήποτε απλώς επειδή το εκτιμώ εγώ.
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Με αυτά που διαβάζω, πιστεύω ότι σαν χώρα και σαν λαός δεν έχουμε αύριο. Δεν το κλείνουμε το μαγαζί, να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν ξένο, να πάει στο καλό; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οποιος έχει γνωρίσει 5-10-20-50 έλληνες και το τι κάνουν κάθε μέρα στη ζωή τους ,(για την ακρίβεια τι δεν κάνουν, καθώς δεν παράγουν κάποιο αξιόλογο προιόν) το καταλαβαίνει αμέσως. Δε δίνω καμία απολύτως ελπίδα στις παρούσες γενιές. Μόνο στις επόμενες και εφόσον αλλάξουν πολλά πράγματα στη δημόσια διοίκηση και στο επενδυτικό περιβάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις