Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το αποκλείω. Μα παρηγορούμαι με τη σκέψη πως τουλάχιστον δεν επέβαλα σε κανέναν ευλάβεια για οτιδήποτε απλώς επειδή το εκτιμώ εγώ.

Ok και μένα μου την σπάει αφάνταστα να μου επιβάλλουν κάποιοη κάτι.

Αλλα το γεγονός ότι δεν σεβόμαστε{oi Ellhnes} τίποτα σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας και ειδικότερα σύμβολα τότε δείχνουμε την έλλειpsη παιδείας.Εμενα προσωπικά μου την σπάει να καίμε σημαιες ελληνικές,γερμανικές,τουρκικες διότι δείχνει ποσο βάρβαροι και απολίτιστοι είμαστε ακόμα.

Και ναι βρε παίδες όλες{ma oles} οι σημαίες όλων των λαών είναι κάτι ιερό για εμενα.

Μόνο στις επόμενες και εφόσον αλλάξουν πολλά πράγματα στη δημόσια διοίκηση και στο επενδυτικό περιβάλλον.

Στην παιδεία πρέπει να γίνουν οι αλλαγές!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα πετύχει πριν καιρό κάπου (δεν θυμάμαι που να δωσω λινκ) ένα βίντεο απο αυτά τα περι συνομωσιολογίας και δεν συμαζεύεται, το οποίο λίγο πολύ ήθελε να πει το εξής:

Έδειχνε μια διαφήμιση που παιζόταν συνέχεια στις τηλεοράσεις τότε (της wind νομίζω, λίγη σημασία έχει) και μας έδειχνε ότι είχαν βάλει στην διαφήμιση μέσα, διακριτικά πίσω στο background, μια σημαία η οποία ήταν η σημαία για την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Δεν ξέρω αν έλεγαν μαλακίες στο βιντεάκι, ίσως και να είναι εν μέρει αλήθεια, αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μου.

Το θέμα μου είναι, ότι υποστήριζαν στο βιντεάκι ότι μέσω της σημαίας μας κάνουν πλύση εγκεφάλου έτσι ώστε όταν έρθει ο καιρός να ανεξαρτητοποιηθεί η Κρήτη να μην μας φανεί περίεργο. (κάτι σαν τις γρήγορες εικόνες στις διαφημίσεις της κοκα-κολα).

Πως γίνεται να μου περάσει υποσυνήδειτο μήνυμα μια σημαία, η οποία δεν ξέρω καν τι σκατα συμβολίζει? Λες και ειναι πρωταρχικό ένστικτο μας ξερω'γω ότι η συγκεκριμένη εικόνα είναι συνδεδεμένη με την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης.

Δημοσ.

Το αναφέρω καθώς έτυχε να βρεθεί μια στα χέρια μου και την τσαλάκωσα για να την βάλω στην τσάντα μου. Άμεσα ένας φίλος μού έκανε παρατήρηση και μου ζήτησε να την διπλώσω με σεβασμό και μετά να τη βάλω στην τσάντα. Τι πιστεύετε εσείς; Πως εκφράζεστε απέναντι στην ελληνική σημαία;

Καποιοι θα πουν γραφικο τον φιλο σου αλλα επραξε ορθα κατα τη γνωμη μου.

Εγω την αγαπω την ελληνικη σημαια. Ποσο πολυ? Τοσο ωστε αφου την εχω διπλωμενη με ολο τον δεοντα σεβασμο, την χρησιμοποιω για να σκουπιζω τα σπερματα τις μοναχικες νυχτες που βλεπω πορνο στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Εγω την αγαπω την ελληνικη σημαια. Ποσο πολυ? Τοσο ωστε αφου την εχω διπλωμενη με ολο τον δεοντα σεβασμο, την χρησιμοποιω για να σκουπιζω τα σπερματα τις μοναχικες νυχτες που βλεπω πορνο στο λαπτοπ.

κλαιω... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το' χουμε ρίξει στην πλάκα. Ισχύει και για την σημαία πχ του Πολυτεχνείου;

Και αυτή ένα χρωματιστό πανί είναι, αν το πάρουμε έτσι.

Στο κάτω κάτω της γραφής που το ξέρουμε ότι έχει όντως αίμα; Μπροστά ήμασταν;

Μπορεί να είναι και κάτι άλλο, όπως ειπώθηκε πριν.

Δημοσ.

Έχει απαντήσει ο λουσι σε αυτό. Το σύμβολο δεν έχει αξία δίχως περιεχόμενο. Θα μπορούσε να ναι οποιοδήποτε πανί που να γράφει: ελευθερία-μόρφωση-δουλειά ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Φαντάζομαι, θα πρέπει να την έχεις κάνει σφεντόνα!

Δημοσ.

Ποσο καραγκιόζηδες μπορει να ειναι μερικοί... Ισως τα αξιζουμε οσα μας κάνουν (εξαιτίας τους;)...

Μην είσαι υπερβολικός και οι φασίστες χρήσιμοι είναι, ως παραδείγματα προς αποφυγή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...