Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα και ο καθένας γράφει τον πόνο του περί μουσικής! Ξέρει κανένας εάν υπάρχει τέτοιου είδος καφετέρια ή όχι; Όταν λέω ελληνικό ροκ εννοώ Τρύπες, Σιδηρόπουλο, Διάφανα Κρίνα, Υπόγεια Ρεύματα κτλ τί σχέση έχει ο Χατζηγιάννης και ο Γονίδης;

Δημοσ.

καλά , αποκεί και πέρα το θέμα αλλάζει υπόσταση και υφίσταται θέμα γούστου , ακουσμάτων , επηρροών κλπ :)

Δημοσ.

αναμφισβητητα η ροκ εχει "πεθανει" μετα τα τελη του 70...κατα τη γνωμη μου οποιος δεν μπορει να το δει αυτο,δεν μπορει να εχει καθαρη γνωμη για την ροκ μουσικη...

δεν γινεται ομως ρε παιδια να υποβαθμιζετε τοσο πολυ την ελληνικη ροκ!! Υπηρχαν φοβερα συγκροτηματα και τραγουδιστες που αντιπροσωπευαν αξιοπρεπεστατα την ροκ μουσικη!!

και εγω φαν της ξενης ροκ ειμαι αλλα δεν μπορω να μειωσω (ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ,ΠΟΙΟΤΙΚΗ ροκ...και ξανατονιζω,ο,τιδηποτε μετα το 80κατι δεν ειναι ροκ...κλασικη ροκ τουλαχιστον...)

bonus: http://www.youtube.com/watch?v=j5fZIVk1tV8

Υ.Γ: deesnider (ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ^_^ ) δεν χρειαζεται να σου αναφερω την αντιδραση μου οταν διαβασα αυτο που εγραψες για τον Θεό...

Δημοσ.

Προφανως και δεν ειναι το ιδιο στυλ μουσικης οι Doors με τους Ramones πχ ... αλλα και οι 2 ανηκουν στο ευρυτερο ροκ...Υπαρχουν ενω σωρο ειδη ροκ...

Psychedelic,kraut,folk,garage,punk,stoner τρεχα γυρευε

Δημοσ.

λεγοντας ροκ,εννοω κλασικο ροκ

Pink floyd,led zeppelin,rory gallagher,deep purple,jimi hendrix,rainbow κλπ κλπ

(sorry αλλα ανεφερα τα αγαπημενα μου :P )

Δημοσ.

Νταξει ο hendrix ειναι psychedelic rock ...

Αυτο σου λεω ροκ δεν εινια μονο αυτο που λες εσυ "κλασσικο" ροκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...