Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα τελευταια 2 χρονια δουλευω στην Media Strom ως δοκιμαστης αντοχης στρωματων! Καλα φραγκα και καλες συνθηκες εργασιας! Εχω τελιωσει Φιλοσοφικη Αθηνων το 2006!

Δημοσ.

Τα τελευταια 2 χρονια δουλευω στην Media Strom ως δοκιμαστης αντοχης στρωματων! Καλα φραγκα και καλες συνθηκες εργασιας! Εχω τελιωσει Φιλοσοφικη Αθηνων το 2006!

Τι ακριβως κανεις δηλαδη?

Πρωτη φορα το ακουω γι'αυτο σε ρωταω.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η ιατρικη και μαλλον ουτε και το πολυτεχνειο.

Ομως ρε παιδια,πως στηριζετε την αποψη οτι δεν χρειαζονται πτυχια,αρκει να ξερεις?

Αν ειναι ετσι,κι εγω επαγγελματιας ειμαι.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές εποχές. Πριν από 15-20 χρόνια όποιος είχε γνώσεις πληροφορικής έβρισκε άμεσα δουλειά στο αντικείμενο και με πολύ καλό μισθό. Είχε χρόνο να προσαρμοστεί και να εκπαιδευτεί.

Σήμερα, λόγω της υπερπροσφοράς ζητάνε έτοιμους υπαλλήλους απευθείας με πτυχία-portfolio-προϋπηρεσία. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Είμαι μάγειρας, νομίζω ότι έβγαλα και το τεε πληροφορικής! :P

Δεν είσαι μάγειρας ανόητε, είσαι ένας chef.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά θα μου κοβόντουσαν τα πόδια εάν ο γιατρός μου, μου έλεγε "Άραξε, δεν παίζει ρόλο το πτυχίο. Μια χαρά εγχείριση σου έκανα και χωρίς πτυχίο". Οπότε δεν ισχύει για όλα τα επαγγέλματα.

Εγώ είμαι τυχερός όμως διότι στην δική μου περίπτωση ισχύει, επειδή ξεκίνησα να δουλεύω ως προγραμματιστής από τα 20 μου (και είμαι 7 χρόνια στην ίδια εταιρία) έχοντας τελειώσει μόνο το Γενικό λύκειο.

Αν μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμά σου (νόμιμα) χωρίς πτυχίο πρέπει να σου αρέσει.

Η διαφορά μεταξύ κάποιου που του αρέσει και κάποιου που δεν του αρέσει, είναι πως ο πρώτος θα κάνει πάντα αυτό το κάτι παραπάνω και αργά ή γρήγορα αυτό θα αναγνωριστεί.

Δημοσ.

Εμπόριο βιομηχανικών ειδών κι εξαρτημάτων και προσφάτως μετά από χρόνια σεμιναρίων κι εξετάσεων ξεκίνησα να κάνω ελέγχους μόνος μου με NDT...

Το εμπόριο κρατάει ακόμη και σε τέτοιες περιόδους,σίγουρα όμως είμαστε αισθητά πεσμένοι συγκριτικά με άλλα χρόνια...κι όσο για τα NDT,ναι μεν έχουν λεφτά αλλά στην Ελλάδα μας τελείωσαν,όλοι οι NDTδες την κάναν για γειτονικές χώρες!Μόνο να τα διδάσκεις αξίζει εδώ...

Δημοσ.

Έχω ακόμα μία απορία, όσοι αναφέρετε πως προγραμματίζετε χωρίς να έχετε πτυχίο, τι ακριβώς προγραμματιζετε;

Δημοσ.

Έχω ακόμα μία απορία, όσοι αναφέρετε πως προγραμματίζετε χωρίς να έχετε πτυχίο, τι ακριβώς προγραμματιζετε;

Ό,τι και κάποιος που έχει. (παίζει να μην κατάλαβα ακριβώς την απορία σου όμως)

Δημοσ.

Εγω ειμαι στο γεωπονικο της Αθηνας, τμημα ζωικης παραγωγης.. Οταν με το καλο τελειωσω, με βλεπω για καμια Ελβετια που χω και συγγενεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...