ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Επομένως μια χαρά.Οταν λες περισσότερα 70ρια για ψυγεία; Λίγο άσχετο αλλα για πάγκο κουζίνας πιο υλικό είναι καλύτερο;
sargus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Επομένως μια χαρά.Οταν λες περισσότερα 70ρια για ψυγεία; Λίγο άσχετο αλλα για πάγκο κουζίνας πιο υλικό είναι καλύτερο; Μεγάλο θέμα μεγάλε. Εγώ τελικά έβαλα βακελίτη (ο κλασικός φθηνός ξύλινος πάγκος) που μου βγήκε περίπου 250 ευρώ (περίπου 4 μέτρα πάγκος). Υπάρχει ο συνθετικός γρανίτης για πιο ουάου καταστάσεις που μου έβγαινε αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1500 και υπάρχει και το κόριαν (Πανέμορφο!!) το οποίο ήταν ακόμη πιο ακριβό (αν δεν απατώμαι περίπου 4000-αλλά μπορεί να λέω και βλακείες). Το κόριαν δουλεύεται όπως θέλεις και φτιάχνεται όλος ο πάγκος από αυτό (ακόμα και ο νεροχύτης) και καταλήγει όλη σου η κουζίνα να είναι ένα πράγμα (σαν σασί ενιαίο). Είναι απλά υπέροχο. Αλλά είναι πανάκριβο και δεν πρέπει να πέσει λεμόνι πάνω, πρέπει να προσέχεις τις καυτές κατσαρόλες κ.α. Ο γρανίτης δε θυμάμαι τι μειονέκτημα είχε (αν είχε) αλλά δε μου άρεσε τόσο πολύ. Τελικά έβαλα τον απλό φθηνό που δεν παθαίνει τίποτα αλλά και που ότι να πάθει δε σε πειράζει να τον αλλάξεις. Η μαγκιά ήταν ότι έβαλα λευκό και τετράγωνης πλευράς και μοιάζει τόσο με το κόριαν ώστε όλοι μπερδεύονται. Σου λέω αυτά που θυμάμαι για να βοηθήσω αν και μπορεί να έχω γράψει διάφορα που δεν είναι τελείως σωστά. 70άρι είναι το πλάτος του ψυγείου.
ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφέρον ακούγεται το κοριαν αλλα πολυ ακριβο.Είδα για χαλαζία που λένε αλλα απο τιμή δε ξέρω
Partis1984 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω θελω να αγορασω καποιο ψυγειο της εταιρεια siemens συγκεκριμένα το μοντελο ..Siemens KG39NXI41 Frost Inox Antifinger A+++.. αν καποιος το εχει παρει.. Και μαλλον θα κατασκευαζονται σε πολλες χωρες, να προσεξω να ειναι καποιας συγκεκριμενης χωρας κατασκευης.. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα