Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα κάνω ένα pc με τον καινούργιο i5 3570k και θα ήθελα να το δουλεύω το pc χωρίς κάρτα γραφικών για κανένα μηνα και μετά να πάρω και κάρτα γραφικών. T ερώτημα μου είναι τι δυνατότητες έχει η ενσωματωμένη gpu του i5. T παιχνίδια μπορεί να παίξει?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.anandtech.com/show/5831/amd-trinity-review-a10-4600m-a-new-hope/6 όπου βλέπεις i7-3770k+HD4000. Μια χαρά τα πάει για προσωρινή λύση.

Τα νούμερα του i5 με τον i7 στα παιχνίδια παραπλήσια είναι. Φαντάζομαι εννοείς τον 3570k, γιατί ο απλός έχει χειρότερη VGA.

Δημοσ.

καλησπέρα θα κάνω ένα pc με τον καινούργιο i5 3570k και θα ήθελα να το δουλεύω το pc χωρίς κάρτα γραφικών για κανένα μηνα και μετά να πάρω και κάρτα γραφικών. T ερώτημα μου είναι τι δυνατότητες έχει η ενσωματωμένη gpu του i5. T παιχνίδια μπορεί να παίξει?

Θα την βγάλεις μια χαρά για ένα μήνα και εγώ το ίδιο είχα κάνει με HD 3000 φαντάσου ότι η HD 4000 είναι μέχρι και 60% περίπου καλύτερη σε μερικά σημεία.

Δημοσ.

Ανάλογα για τι παιχνίδια μιλάς, πασιέντζα και άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια ναι, Modern Warfare 3 κτλ εννοείται πως ΟΧΙ

Στην τελική είναι μια ευκαιρία για εναν μήνα να αποτοξινωθείς λίγο.

800x600 ανάλυση,low details, και 10-20 frames δεν λέγεται παιχνίδι παιδιά !!!

Δημοσ.

Modern warfare 3 πιστευω οτι θα μπορεις να πεζεις....αλλα οχι στα FULL(αυτο ξεχασε το)....

στα medium με 30fps πιστευω να τα φτασεις!!!

εγω θα σου προτεινα αν δεν εισαι extreme gamer (battlefield 3 +)αφησε τα ενσωματωμενα και μολις βγουνε με το καλο οι καινουργιες καρτες τσιμπας μια απο αυτες!!!(δεν λεω για τις 600series)

η επιλογη δικια σου!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...