Chrisa_Ser Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Θα κάνω τα χαρτιά μου για μεταπτυχιακό Σουηδία και τα έχω όλα έτοιμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα πανεπιστήμια ζητάνε IELTS με βαθμό 6,5 και εγώ το πήρα με 6,0 και δεν έχω χρόνο να ξαναδώσω. Υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν? Να σημειώσω ότι η σχολή μου εχει άμεση σχέση με το μεταπτυχιακό και βρήκα και καλές συστατικές. Θα αποκλειστώ κατευθείαν με μισό βαθμό λιγότερο? Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Vaggos02 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Χάνεις τίποτα να στους στείλεις ένα mail; Στη χειρότερη να σου πουν όχι!
Chrisa_Ser Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Θα επικοινωνήσω τη Δευτέρα τηλεφωνικά. Απλά μπορεί να είναι τυπικοί στο τηλέφωνο και να πουν ότι γράφει η ιστοσελίδα της σχολής αυτό ισχύει. Θλελω να ξέρω αν έτυχε κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον και κατά πόσο προκύπτουν εξαιρέσεις.
Vaggos02 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν βρίσκω λόγο να είναι τυπικοί στο τηλέφωνο και να μην είναι στη διαδικασία επιλογής φοιτητών... Για μένα, καλές οι εμπειρίες των άλλων, αλλά σε φάση μεταπτυχιακού, που ο καθένας αποτελεί ειδική περίπτωση (διαφορετικές σχολές, άλλες συστατικές κλπ) δεν μπορείς να βασιστείς σε άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα