@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο, υπάρχει κάποιο antivirus το οποίο μπορεί να εγκατσταθή σ' εναν υπλογιστή και να κάνει scan στους άλλες υπλογιστές του δικτίου. Έπισης θέλω μια εφαρμογή η οποία πάλι γίνετε εγκατάσταση σε έναν υπλογιστή και θα ψάχνει υπολογιστές του δικύτου για spyware, τζόντες και θα τα σβήνει.
zaskar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 1. Symantec AntiVirus Enterprise Edition 8 2. Net Sniffer Αν τα βρεις τα θέλω και εγω...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 @_zerocool said: Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο, υπάρχει κάποιο antivirus το οποίο μπορεί να εγκατσταθή σ' εναν υπλογιστή και να κάνει scan στους άλλες υπλογιστές του δικτίου. Sto klasiko Norton Antivirus 2003 ean baleis na blepeis ston upologisth sou ton skliro tou allou diskou ws partition dikia sou (network drive), tin kanei kai autin automata scan alla den kserw kata poso einai empisto auto... Egw pantws auto ekana sto diko mou diktuo kai den eixa pote problimata idiaitera...
@_zerocool Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Αυτό το έχω δεί και εγώ αλλά ουσιαστηκά δεν κάνει τίποτα, γιατί εαν ο ιος βρήσκετε στη μνήμη δεν πρόκειτε να το καθαρίσει. Το Net sniffer είνα άλλο προϊον από το sniffer pro?
zaskar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 to net sniffer den eimai sigouros an einai oti kalitero theleis. oso gia to antivirus mporw na sou pw pos den yparxei tpt kalitero
kom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 βάλε F-Secure Anti-Virus for Workstations ή F-Secure Anti-Virus for File Servers και είσαι οκ περισσότερες πληροφορίες εδώ
drm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Μπορείς να βάλεις Norton Corporate Server & Clients στα μηχανήματα και να τα αφήσεις να σκανάρουν συνέχεια (Auto Protect) και ακόμα να κάνεις schedule μερικά scans πχ μία φορά την εβδομάδα. Τώρα για Spyware κτλ μπορείς να βάλεις Ad-Aware Plus αλλά πρέπει να κάνεις scan χειροκίνητα.. Καλή ιδέα θα ήταν και ένα firewall (μετά απο πολλές δοκιμές Tiny Firewall Pro, BlackIce, ..., κατέλληξα στο Kerio Winroute Firewall)
@_zerocool Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 Δοκιμάζω να βρώ τα προγράμματα και θα σας κρατήσω ενήμερους. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
damn3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Ψάχνω και εγώ για λύση με τα spyware. Όσο για antivirus Norton Corporate 8, πρόσεχε όμως στην εγκατάσταση που θα του κάνεις στον server να μην τρέχουν τίποτα προγράμματα extra, γιατί μάλλον θα κολήσει. Μπορείς να κάνεις έλενχο σε όλα τα pc, τα update γίνονται μόνα τους στα pc, σου δίχνει εάν βρήκε κάποιο ιο και σε ποια pc κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.