Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες έχω πρόβλημα στο λάπτοπ σχετικά με την σύνδεση του στο ίντερνετ.Κάθε περίπου 10 λεπτά αποσυνδέεται και λέει οτι υπάρχει περιορισμένη συνδεσιμότητα. Έχω σύνδεση HOL και εκτός από το λάπτοπ έχω συνδεδεμένο στο μόντεμ τον σταθερό υπολογιστή,το playstation3 και άλλο ένα λάπτοπ.Απ' ότι έχω καταλάβει δεν φταίει η απόσταση αφού ακόμα κ δίπλα στο μόντεμ το ίδιο πρόβλημα βγάζει. Έχω πάρει την HOL 2-3 φορές αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.Μήπως ξέρει κάποιος τι πρόβλημα είναι αυτό;;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα, οι αποσυνδέσεις είναι μόνο στο laptop ή πέφτει όλη η σύνδεση; Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις μόνο του για να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα, οι αποσυνδέσεις είναι μόνο στο laptop ή πέφτει όλη η σύνδεση; Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις μόνο του για να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει;

Όχι, οι αποσυνδέσεις είναι σε όλα..το έχω δοκιμάσει αλλά το ίδιο συμβαίνει. Αυτό που αποσυνδέεται πιο συχνά είναι το λάπτοπ. Όταν μου το βγάζει ή θα κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση ή θα κανω διάγνωση και το διορθώνει ο υπολογιστής.

Δημοσ.

a.σβηνει καποιο λαμπακι πανω?οταν αποσυνδεονται μπορεις να μπεις στο μενου του ρουτερ?αν πεφτει το ιντερνετ τοτε δεν θα πρεπε να σου βγαζει περιορισμενη συνδεσιμοτητα.το περιορισμενη συνδεσιμοτητα συνηθως βγαινει οταν δεν εχει παρει ip το pc οποτε εκει μπορει να φταιει το ρουτερ.αν εχεις αλλο για δοκιμη θα ηταν μια καλη λυση αλλιως δοκιμασε να κανεις το router hard reset και να το ξανασεταρεις.αν υπαρχει και firmware update καντο καλου κακου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...