Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Γεια σας, Ειχα κανει upload το βιογραφικο μου σε job portal και μου ηρθε αγγελια απο ταχα ξενοδοχειο Novotel Λονδινου οτι ψαχνουν για προσωπικο...Εκανα την αιτηση μου και μεσα σε 2μερες μου ειπαν οτι με αποδεχονται για την δουλεια και μου στειλαν την "Contract Letter" το οποιο υπέγραψα και το εδωσα πισω...Ομως παραξενευτηκα οταν στην αιτηση εδιναν καπου 6000ευρω την εβδομαδα! Ετσι επικοινωνησα με το ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο ονομα που φαινοταν ως HR Manager...Μετα εκανα αναζητηση και εμαθα οτι οποιοι λαβαινουν παρομοια φορμα για εργασια στο Novotel ειναι ΑΠΑΤΗ....ευτυχως δεν εδωσα διαβατηριο ή χρηματα που ζητουσαν για να μου φτιαξουν τα χαρτια εργασίας..!!
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τα χαρτια εργασιας ειναι δωρεαν στην αγγλια (για να μην την πατησει κανεις αλλος)
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σε περιόδους κρίσεως τέτοιοι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά! Όχι αναστολή και αηδίες! Φυλάκα για να μάθει! Έχουμε γεμίσει "ξύπνιους".
Typhoon Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Από την άλλη εγώ θα έλεγα ότι αν κάποιος πάει να πληρώσει για να του βγάλουν χαρτιά εργασίας εντός Ε.Ε. μάλλον θα έπρεπε να μείνει καλύτερα στην Ελλάδα και να μην μπλέκει με εξωτερικά.
HamerZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γιατί και στην Ελλάδα σου ζητά χαρτιά ο μεσήτης για να σου βρει δουλειά σε κάποιες πειρπτώσεις που ξέρω. Δεν είναι κάτι το προτότυπο.
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γιατί και στην Ελλάδα σου ζητά χαρτιά ο μεσήτης για να σου βρει δουλειά σε κάποιες πειρπτώσεις που ξέρω. Δεν είναι κάτι το προτότυπο. Και γιατι να κοστιζουν αυτα?
HamerZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Περίπτωση : (δεν αφορά όλα τα γραφεία και ΕΙΔΙΚΑ τα ΕΠΙΣΗΜΑ) υπάρχουν μεσάζοντες οι οποίοι κλασσικά σου παρουσιάζουν (αργότερα) ότι πρέπει να καταβάλεις έξτρα ποσό για "κάτι..." προκειμένου να σε προχωρήσουν, διαφορετικά θα χάσεις την θέση κτλ. Δεύτερη περίπτωση είναι να συνενοηθεί ο μεσίτης με το αφεντικό και αντί να μου δίνει τα πχ 1500ευρώ το μήνα, στην τσέπη μου να φτάνουν τα 1300 και τα υπόλοιπα σε λογαριασμό του μεσήτη και το οποίο θα ισχύει για κάθε μηνιάτικο για όλη την διάρκεια που ισχύει το συμβόλαιο μου. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες κατηγορίες μεσαζόντων-μεσητών (με εμπειρία στους διαμερισμάτων Ελλάδα και Αγγλία). Βασικό επίσης χαρακτηριστικό αποτελεί και το ότι στην πλειονότητα των ατόμων που ψάχνουν για δουλειά, και μάλιστα απελπισμένα τα τελευταία 2 έτη, να μην έχουν γνώση αναζήτησης στο διαδίκτυο και διασταύρωσης των πληροφοριών. Ακόμη και να μην μπορούν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα της δικής τους περίπτωσης κτλ προκειμένου ννα την γλιτώσουν οι επόμενοι. Συμβουλή: διασταύρωση της πληροφορίας και της φερεγκιότητας του μεσάζον. Κατά προτίμιση γραφείου με επίσημη άδεια κτλ. Αυτά με λίγα λόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα