Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι που σκεφτηκα; αν φταιει η τροφοδοσια; στον σκληρο μου εχει θυρα για σατα τροφοδοτικο εχει ομως στην ακρη και μια αλλη θυρα με δοντακια για αλλου τυπου τροφοδοσια. να χρησιμοποιησω εκεινη;

να ρωτησω κατι που σκεφτηκα; αν φταιει η τροφοδοσια; στον σκληρο μου εχει θυρα για σατα τροφοδοτικο εχει ομως στην ακρη και μια αλλη θυρα με δοντακια για αλλου τυπου τροφοδοσια. να χρησιμοποιησω εκεινη;

(μακροστενη θυρα με 4 δοντακια)

Δημοσ.

Απλά , δοκίμασε όπως έχει , και βάλε το Sata power , αν πιάσεις τον δίσκο και τον ακούς μέσα να λειτουργεί σημαίνει οτί παίρνει ρεύμα και δεν δουλεύει το Sata data καλώδιο. Τώρα αν δεν δουλεύει και έχει Molex Πάνω δοκίμασε αυτό(το molex είναι το κλασσικό με τα 4 καλωδιάκια).

Δημοσ.

ναι εφαγα αυτο το φλας τωρα. γιατι δεν τον ακουω καν να κανει θορυβο, αρα ισως να φταιει τροφοδοσια. μολις γυρισω σπιτι θα δοκομασω με το μολεξ που λες και ελπιζω...θενκς.

Δημοσ.

Άρη, ξακαθάρη πρώτα αν ο δίσκος δουλεύει οκέικ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (από εκεί που τον πήρες), και μετά πας παρακάτω.

(...αν δεν το 'χεις ήδη κάνει δηλαδή. Το λέω επειδή δεν βλέπω ν' αναφέρθηκε).

Δημοσ.

Άρη, ξακαθάρη πρώτα αν ο δίσκος δουλεύει οκέικ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (από εκεί που τον πήρες), και μετά πας παρακάτω.

(...αν δεν το 'χεις ήδη κάνει δηλαδή. Το λέω επειδή δεν βλέπω ν' αναφέρθηκε).

οχι δεν δουλευει ουτε στον δικο μου πλεον. σα νεκρος, κανεναν θορυβο. ελπιζω με το μολεξ να λειτουργει. θα σας ενημερωσω.

Δημοσ.

οχι δεν δουλευει ουτε στον δικο μου πλεον. σα νεκρος, κανεναν θορυβο. ελπιζω με το μολεξ να λειτουργει. θα σας ενημερωσω.

ουτε με το μολεξ εγινε κατι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...