rapidrag Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ο τίτλος τα λέει όλα, θέλω να κάτσω στο μπαλκόνι και από τις κουτσουλιές και τις υπερπτήσεις των πουλιών δεν αντέχω! Είμαι τελευταίο όροφο, από πάνω έχει στέγη και μάλλον φώλιασαν στα κεραμίδια και την υδροροή. Δοκίμασα CD στο κάγκελο αλλά ΔΕΝ ακούνε φαίνεται τίπότα έγινα και ρεζίλι. ΔΕΝ πρόκειται να βάλω καρφιά-ακίδες και σπρέυ τοξικά, Ακόμα μια λύση που βρήκα στο νετ είναι ομοιώματα απαρκτικών πουλιών αλλά δεν την έχω δοκιμάσει (και με αυτή ρεζίλι θα γίνω), περιμένω γνώμες......
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πολλές σακουλες, σχισμένες σε λωρίδες από τη μέση και κατω.
Adon1s Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ο τίτλος τα λέει όλα, θέλω να κάτσω στο μπαλκόνι και από τις κουτσουλιές και τις υπερπτήσεις των πουλιών δεν αντέχω! Είμαι τελευταίο όροφο, από πάνω έχει στέγη και μάλλον φώλιασαν στα κεραμίδια και την υδροροή. Δοκίμασα CD στο κάγκελο αλλά ΔΕΝ ακούνε φαίνεται τίπότα έγινα και ρεζίλι. ΔΕΝ πρόκειται να βάλω καρφιά-ακίδες και σπρέυ τοξικά, Ακόμα μια λύση που βρήκα στο νετ είναι ομοιώματα απαρκτικών πουλιών αλλά δεν την έχω δοκιμάσει (και με αυτή ρεζίλι θα γίνω), περιμένω γνώμες...... Τα CD ΔΕΝ τα βάζουν για να ακούνε κάτι , ΑΛΛΑ για να τους χτυπάει το φώς που αντανακλάται πάνω στον δίσκο Δοκίμασε να κρεμάσεις σακούλες λευκές/διάφανες γεμισμένες με λαιμό .
MJBulls23 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μην κάνεις τιποτα. Δεν ειναι σοβαρο προβλημα αυτο. Ασε που με οποιαδηποτε λυση κακο στα πουλια θα κάνεις οποτε καλυτερα να κάνεις εσυ ενα βημα πισω και να υποστεις αυτη την μικρη "ταλαιπωρια", παρα να καταστρεψεις την ζωη των πουλιων και των νεογνων τους.
rapidrag Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τα CD ΔΕΝ τα βάζουν για να ακούνε κάτι , ΑΛΛΑ για να τους χτυπάει το φώς που αντανακλάται πάνω στον δίσκο Δοκίμασε να κρεμάσεις σακούλες λευκές/διάφανες γεμισμένες με λαιμό . LOL δεν τους έπαιζα Κοντολάζο όλη μέρα (φαίνεται είναι του λαικού ρεπερτορίου και θα τους άρεσαν), τα είχα κρεμάσει με σπάγγο μπάς και με την αντανάκλαση έφευγαν αλλά τίποτα μέχρι τώρα. Μην κάνεις τιποτα. Δεν ειναι σοβαρο προβλημα αυτο. Ασε που με οποιαδηποτε λυση κακο στα πουλια θα κάνεις οποτε καλυτερα να κάνεις εσυ ενα βημα πισω και να υποστεις αυτη την μικρη "ταλαιπωρια", παρα να καταστρεψεις την ζωη των πουλιων και των νεογνων τους. Είπαμε οικολογικά αντιμετώπιση, φοβάμαι τις κουτσουλιές για αρρώστιες και πιο πολύ την μικρή όταν θα βγει στο μπαλκόνι
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Από εμπειρία στο εξοχικό μου η καλύτερη λύση για να διώξεις τα πουλιά είναι το να τα... κρατήσεις. Ένας πόλος έλξης (πουλόσπιτο με τροφή, κλπ) σε σημείο που δε σε ενοχλεί είναι ότι πιο αποτελεσματικό για να ξεκουμπιστούν από εκεί που σε ενοχλεί.
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Χαχά...Αδελφέ στο δικό μου μπαλκόνι φωλιάζουν εδώ και χρόνια σε μια συγκεκριμένη γλάστα και κλωσάνε τα αυγά τους. Δε τα ενοχλώ. Οκ μου βρωμίζουν λίγο εκεί το σημείο, αλλά όσο το δέντράκι ζει και βασιλεύει σκασίλα μου για την πουλάδα και τα μικρά της :-P Σίγουρα ομως όταν έχεις παιδί, ειναι επικίνδυνο για μικρόβια. Οπως ειπαν και τα παιδιά αυτό με τις σακούλες ή τα cd γενικά πιάνουν. Δε ξέρω κάποια άλλη λύση.
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ο πατέρας μου έβαλε CD πριν κάποια χρόνια γιατί φώλιαζαν στις υδρορροές και αυτά κάθονταν πάνω
The_Judas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Στο δικό μου μπαλκόνι ήθελαν να φτιάξουν φωλιά σε κάποιο σημείο. Εκεί ακριβώς κόλλησα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (φοβούνται τις αντανακλάσεις). Μετά από αυτό εξαφανίστηκαν. Συνήθως δεν φωλιάζουν μέσα στο μπαλκόνι ή πάνω στα κάγκελα αλλά σε οποιοδήποτε σημείο έχει κάποιο χώρο πιο κατάλληλο για την στέγαση τους. Σε αυτά τα σημεία δώσε έμφαση.
KNoverGP Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 έχω ακούσει ότι με αλάτι σε ψωμί ψοφάνε σου κάνει;
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 έχω ακούσει ότι με αλάτι σε ψωμί ψοφάνε σου κάνει; Και με δικανο ψοφανε, αλλα σκοπος δεν ειναι να τα σκοτωσουμε, δε φταινε σε τιποτε τα καημενα που απλα προσπαθουν να επιβιωσουν. 1
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν κρεμασεις cd/σακουλα/αλουμινοχαρτο πανω σε κανα πουλι θα ειναι το πιο μοναχικο πουλι του πλανητη μετα.
dante14023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτό που ανέφερθηκε πιο πριν για σπιτάκι και φαι σε κάποιο σημείο ίσως είναι η πο καλή λύση... Ένας γείτονας έχει κρεμάσει σακούλες και cd σε σημείο να μοιάζει με τσαντιρ ντίσκο το μπαλκόνι χωρίς επιτυχία... Τώρα τελευταία έχει βάλει και 2-3 κεφαλιά από κούκλες, σαν αυτές στις βιτρίνες... Δεν ξέρω αν εχουν επιτυχία...
KNoverGP Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Και με δικανο ψοφανε, αλλα σκοπος δεν ειναι να τα σκοτωσουμε, δε φταινε σε τιποτε τα καημενα που απλα προσπαθουν να επιβιωσουν. Just saying.. δεν σου είπα να το κάνεις χαχα
gigisoni Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Κοίτα που μού λύθηκε η απορία που είχα πριν καμίά 10ριά χρόνια γιατί ο γείτονας είχε απλώσει τα cd του ανάποδα στα κάγκελα... LoL!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα