sureilizer Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Kαλησπερα! Εχω το laptop Hp compaq nx9030 αλλα εχω ενα θεματακι με την καρτα γραφικων του,οτι video και να δω ειτε απο youtube ειτε απο αποθηκευμενο στον σκληρο το βλεπω σαν slow motion style.Tρεχει windows 7 και η ram του ειναι γυρω στα 1,25 gb.To εχω σαν δευτερο pc αλλα ουτε θελω να το διωξω ουτε να το πουλησω.Γινεται με καποιο tweak να δωσω λιγη απο την ram στην καρτα γραφικων του ωστε να μπορω να δω κανα video της προκοπης ή εστω εαν υπαρχει καποια αλλη λυση? http://www.infotrade.gr/product.aspx?id=105 Eυχαριστω εκ των προτερων!
sureilizer Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα ηταν καλη ιδεα να το κανω overclock?H παιζει να καει?
sureilizer Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν μπορω να θυμηθω...Aλλα τωρα που ειναι στα windows 7 του εχω βαλει σχεδον για ολες τις μοναδες του drivers που ειναι compatible με αυτο...
tigergreg Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα ηταν καλη ιδεα να το κανω overclock?H παιζει να καει? Δεν μπορει να γινη κατι τετοιο σ αυτα. Βαλε παλι τα οριτζιναλ προγραμματα του και θα δουλευει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα