Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολυς σας.Εχοντας 24αρα(ο θεος να την κανει δηλαδη 24αρα) συνδεση connx εδω και 2 χρονια για καθαρα και μονο οικονομικους λογους επειδη ειμαι συνδρομητης στην vodafone αποφασισα να παω στην hol.Υπεγραψα λοιπον την αιτηση πριν 3 μερες και μου ειπαν οτι τον Ιουνιο θα γινει η συνδεση.Το θεμα ειναι οτι μιλωντας σημερα με καποιον που εκανε την ιδια κινηση με τρομοκρατησε καθως μου ειπε οτι για να γινει η συνδεση εμεινε χωρις τηλεφωνο για κανα μηνα και μετα μπλεξαν στα δικαστηρια με την hol.Υπαρχει δηλαδη περιπτωση ναχω το ιδιο προβλημα?Μπορω τωρα να κανω διακοπη της αιτησης?Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Όχι.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να μείνεις ούτε από ίντερνετ ούτε από τηλέφωνο!!!!

Η μετάβαση θα γίνει το πολύ σε 3 βδομάδες και σίγουρα ούτε που θα το καταλάβεις!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Για να κανουμε και λιγο χιουμορ...αυτο το σχεδον τι τοθελες?νασαι καλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πολύ-πολύ να μείνεις χωρίς τηλέφωνο και internet για λίγες ώρες κατά την ημέρα μετάβασης.Κι όπως ανέφερες το χιούμορ...καλύτερα κιόλας για να καταλάβεις πως θα είσαι στη hol κι έφυγες από τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Όχι.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να μείνεις ούτε από ίντερνετ ούτε από τηλέφωνο!!!!

Η μετάβαση θα γίνει το πολύ σε 3 βδομάδες και σίγουρα ούτε που θα το καταλάβεις!!!!

χαιρομαι που εγραψες ΣΧΕΔΟΝ καμια περιπτωση.αν μια στο εκατομμυριο εχει προβλημα το ζευτικο καλωδιο απο τον κατανεμητη του οτε μεχρι την αιθουσα παροχου να δεις πως οι λιγες ωρες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ μπορουν να γινουν πολλες πολλες ημερες .τωρα για αυτο που εφτασαν στα δικαστηρια ειναι αλλη ιστορια αλλα μπορει να υπαρξουν πολλοι λογοι για μια συνδεση που πριν επαιζε κανονικα αλλα δεν παιζει μετα.σπανιο μεν αλλα δυστυχως γινεται.επισης μπορει να ειναι θεμα splitter card θεμα voice card θεμα data Card και αλλα τοσα που ευτθχως ειναι σπανια.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Για να κανουμε και λιγο χιουμορ...αυτο το σχεδον τι τοθελες?νασαι καλα.

το σχεδον δυστυχως ειναι σχεδον.υπο νορμαλ συνθηκες θα μεινεις ουτε 20 λεπτα χωρις συνδεση.5 λεπτα ειναι να σε γυρισει ο οτε απο το δικο του οριο στο οριο παροχου.ενα ραζιμ καλωδιο ειναι.

Δημοσ.

Τελικα σημερα το πρωι ηρθε ο εξοπλισμος της hol.Το απογευμα και ενα τηλεφωνο απο ΟΤΕ(τυχαιο?) το οποιο εκανε διαπραγματευση του μνημονιου.Ο ευγενεστατος κυριος με ρωτησε το λογο που θελω να φυγω απο την CONNx.Στην απαντηση μου οτι ο λογος που θελω να την κανω ειναι καθαρα οικονομικος μου αντιπαραθεσε εκτος απο νεες τρομερες προσφορες για 4 μηνες οτι σε τηλεφωνικη συνομιλια με μελος της οικογενειας μου την ενημερωσε οτι θα εχουμε μια ωρα δωρεαν προς κινητα και επειδη η τηλεφωνικη συνομιλια καταγραφοταν θεωρηθηκε σαν δεδομενο οτι επεκταθηκε το συμβολαιο για ενα ακομη χρονο.Ακουγοντας λοιπον οτι εχει γινει επεκταση συμβολαιου τηλεφωνικα και αφου μιλησα στον κατα τα αλλα ευγενεστατο κυριο απταιστα την Γαλλικην τον ρωτησα τελειως αθωα που ξερετε ποιος ηταν στην γραμμη και κανατε την επεκταση του συμβολαιου.Η απαντηση του αληθεια με ξενερωσε.Εχετε δικιο μου ειπε ψελλιζοντας.Ρωταω λοιπον και εγω.Ενα μπουρδελο ειμαστε?Ημαρτον....

Δημοσ.

Η απώλεια πελάτη – συνδρομητή αυτή την εποχή είναι μαχαιριά στην καρδιά της εταιρείας. Άλλαξα εταιρεία κινητής μετά από ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρόνια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Στη νέα μου δουλειά είχαν όλοι μια εταιρεία και τον πρώτο μήνα ήθελα (συντηρητικά) διπλάσιο χρόνο. Η υπάλληλος που με πήρε να με μεταπείσει μόνο τα κλάματα δεν έβαλε. Μετά τα 5 λεπτά βέβαια της το ξέκοψα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Μιλάμε όμως για προσκύνημα!!!

Δημοσ.

Η απώλεια πελάτη – συνδρομητή αυτή την εποχή είναι μαχαιριά στην καρδιά της εταιρείας. Άλλαξα εταιρεία κινητής μετά από ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρόνια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Στη νέα μου δουλειά είχαν όλοι μια εταιρεία και τον πρώτο μήνα ήθελα (συντηρητικά) διπλάσιο χρόνο. Η υπάλληλος που με πήρε να με μεταπείσει μόνο τα κλάματα δεν έβαλε. Μετά τα 5 λεπτά βέβαια της το ξέκοψα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Μιλάμε όμως για προσκύνημα!!!

Τι να κανουν και αυτοι το ψωμι τους βγαζουν βλεπεις ειναι δυσκολες οι εποχες που περναμεsad.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...