Haldol Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δυο μέρες έχω φάει τον τόπο να ψάχνω το χαρτάκι που είχα σημειωμένο το username και τον κωδικό για το TAXISNET. Πλέον πιστεύω πως το έχασα. Υπάρχει τρόπος να ξαναβρώ το username; Ξέρω τον κλειδάριθμο, ενώ τον κωδικό τον είχα "παράγει" μέσω του username, οπότε μπορώ να τον ξαναφτιάξω αν έχω το username. Πάντως στα FAQs του TAXISNET γράφουν ότι εάν χαθεί το username ή/και ο κλειδάριθμος η μόνη λύση είναι η επανεγγραφή (και να πάω μετά στη ΔΟΥ για νέο κλειδάριθμο). Δεν υπάρχει κάποια λύση για να γλυτώσω το τρέξιμο;
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δυο μέρες έχω φάει τον τόπο να ψάχνω το χαρτάκι που είχα σημειωμένο το username και τον κωδικό για το TAXISNET. Πλέον πιστεύω πως το έχασα. Υπάρχει τρόπος να ξαναβρώ το username; Ξέρω τον κλειδάριθμο, ενώ τον κωδικό τον είχα "παράγει" μέσω του username, οπότε μπορώ να τον ξαναφτιάξω αν έχω το username. Πάντως στα FAQs του TAXISNET γράφουν ότι εάν χαθεί το username ή/και ο κλειδάριθμος η μόνη λύση είναι η επανεγγραφή (και να πάω μετά στη ΔΟΥ για νέο κλειδάριθμο). Δεν υπάρχει κάποια λύση για να γλυτώσω το τρέξιμο; Όπως τα λέει και εγώ έτσι την πάτησα . Να ξέρεις ότι Παρασκευή δεν δίνουν κλειδάριθμο, τουλάχιστων πριν ένα μήνα που πήγα εγώ .
athlios Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δε σου εχει ερθει καποιο mail που να αναφερει το username ???
Superuser Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Κάπου στα email σου, το taxis, σου έχει στείλει το username Οπότε κλικάρεις στο σημείο 'ξέχασα τον κωδικό' της σελίδας του taxisnet και μαζί με τον κλειδάριθμο και το username μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα