Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello σε όποιον τύχει να διαβάσει!

Απλώς ήθελα να πω ότι δεν θα την πάρω την μικρή σπίτι τελικά για μια βδομάδα ακόμα, αλλά για καλό λόγο! Ο γιατρός είπε ότι του φάνηκε ότι βάζει λίγο αντίσταση στο αριστερό της ποδαράκι, και θέλει να της κάνει ο ίδιος τις φυσιοθεραπείες!

Ευχαριστώ όλους για το support so far :)

Hello σε όποιον τύχει να διαβάσει!

Απλώς ήθελα να πω ότι δεν θα την πάρω την μικρή σπίτι τελικά για μια βδομάδα ακόμα, αλλά για καλό λόγο! Ο γιατρός είπε ότι του φάνηκε ότι βάζει λίγο αντίσταση στο αριστερό της ποδαράκι, και θέλει να της κάνει ο ίδιος τις φυσιοθεραπείες!

Ευχαριστώ όλους για το support so far :)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δημοσιευσε το θεμα σου στο φεις μπουκ αν εχεις και πιστευω οτι θα βρεθουν μερικοι να σε βοηθεισουν

Ευχομαι να πανε ολα καλα για την σκυλιτσα σου

Εμενα παρουσιασε μια σκυλιτσα μου προβλημα ακρατειας και μετα απο εγχειρηση η οποια πηγε πολυ καλα και την ειδα μετα απο εσωτερικη αιμοραγια σε δυο ωρες να παραλυει να τυφλωνεται και να παραπαταει γιατι ο γιατρος της εβγαλε αγαρμπα ενα σωληνακι που ειχε μεσα της και εφυγε διακοπες και δεν σηκωνε τηλεφωνα...

Οποτε την πηγα σε αλλον κτηνιατρο οπου μην ξερωντας τι ειχε κανει ο αλλος μας ειπε να περιμενουμε μια μερα ακομη ......

Τελικα μην μπορωντας να την βλεπω ετσι αναγκαστηκα να της κανω ευθανασια

Για μερες εκλαιγα και δεν ετρωγα και ειχα και την μανα μου να μου λεει οτι την εβλεπε στον υπνο της !!!!!!

Ολοι λες και ηταν βαλτοι μετα την ευθανασια να με ρωτανε πως ειναι το σκυλακι μου κι εμενα να με παιρνουν τα ζουμια με λυγμους συνεχως

Μεχρι που βρεθηκε ενας φιλος και με προετρεψε να παω να αγορασω αλλο να το ξεπερασω αμεσα και εγω και η μητερα μου................ Και πραγματι ετσι εγινε !!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...