Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω τον Ocz agility 3 και το PC μου έχει μόνο sata 2, θα τρώει bottleneck ο ssd ;

O ssd απλά θα περιοριστεί στα ~3Gbps του sata2 κατα τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς υπάρχει συμβατότητα.

Πάντως σε συμφέρει να πάρεις sata3 καθώς παίζουν σε χαμηλότερες τιμές απο τους sata2 + ότι τον κρατάς για μελλοντική αναβάθμιση. ;)

edit: Με πρόλαβε ο ^

Δημοσ.

Μπορουμε να χωρισουμε partition στους ssd Και να εχουμε dual boot 2 λειτουργικα πανω?

Γιατί να μη μπορείς; :P

Δημοσ.

Εχεις να προτείνει κανείς καμία αξιόλογη add-on κάρτα με sata3 kai usb3 ?

Αν βρεις κάτι οικονομικό που να υποστηρίζει όμως και bootable devices οκ. Αλλιώς μην τρελαίνεσαι, ο ssd σε sata2 θα ναι σαν τη μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον hdd. Μικρή διαφορά θα κάνει το sata3 σε πραγματική χρήση/αίσθηση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ ακριβώς τον ίδιο intel πήρα...και μάλιστα κάτω από 1ευρώ/GB με μια προσφορά που έπαιζε...εξαιρετική αγορά. Ακόμη και στην παλαιολιθική μου μητρική με sata2 είναι σαν ποδήλατο με διαστημόπλοιο η διαφορά σε σχέση με έναν hdd. Η απλώς είμαι τόσο ενθουσιασμένος επειδή είναι ο πρώτος μου... :rolleyes: οπότε μην κολλάει το παλικάρι με την sata2...δοκιμασμένο!!!

Το toolkit της intel είναι όλα τα λεφτά, μόνο γι αυτό αξίζει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψη να πάρει intel ssd πιστεύω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...