Duck Dodgers Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γεια σας, εδώ και καιρό θέλω να πάρω ένα σκυλάκι για μέσα στο σπίτι χωρίς κήπο θέλω να είναι πολύ μικρό σε μέγεθος! τι μου προτείνετε??
xri_ni Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γεια σας, εδώ και καιρό θέλω να πάρω ένα σκυλάκι για μέσα στο σπίτι χωρίς κήπο θέλω να είναι πολύ μικρό σε μέγεθος! τι μου προτείνετε?? Ρατσας θες?Εχεις τα χρημματα που απαιτουνται για την αποκτηση του? Αν θες ρατσα καποιες μικροσωμες φυλες ειναι γιορκσαιρ,τσιουαουα,κανις,σιχ τζου.Επισης αν δεις τις αγγελιες στο adespoto.gr θα βρεις πολλα σκυλακια που ψαχνουν σπιτι,σιγουρα θα βρεις καποιο μικροσωμο αναμεσα σ'αυτα.Για περισσοτερα μπες σε φορουμ για σκυλους.
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γεια σας, εδώ και καιρό θέλω να πάρω ένα σκυλάκι για μέσα στο σπίτι χωρίς κήπο θέλω να είναι πολύ μικρό σε μέγεθος! τι μου προτείνετε?? yorkshire terrier toy. και εγω ειχα ψαχτει για γιορκσαιρ καθως δεν εχω κηπο αλλα μονο μπαλκονια. φυσικα ο καθε σκυλος θελει την εξοδο του και τη βολτα του. αν ειναι να το εχεις συνεχεια σε 4 τοιχους ξεχνα το.το κοστος του ειναι το λιγοτερο 500 ευρω αν δεν εχεις καποιον γνωστο που θα σου χαρισει ενα κουταβι. εγω ευτυχως περιμενω πως και πως τη σκυλιτσα ενος φιλου να αποφασισει να βρει αντρα
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γαλλικο μπουλντογκ προτεινω εγω... Εχουμε εμεις και ειναι κορυφη... Θελουμε να του βρουμε και γυναικα για να μας χαρισει απογονους..ακομα μικρος ειναι καπου 1.5 με 2 χρονων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα