Secret Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά. θα είμαι σύντομος για να μην σας κουράσω.. ;p Λοιπόν έχω σύνδεση στον ΟΤΕ εδω και κανένα χρόνο σε αυτό το σπίτι και ειναι στα 38 ευρώ. Αφού χρησημοποιώ μονο Internet και όχι το σταθερό σκέφτομαι να πάω σε κάποια άλλη εταιρία. Για παράδειγμα η Hol h Forhnet k h Wind στην 24άρα έχουν το μήνα περίπου 20 ευρώ.. Επίσης σκέφτομαι και την cyta. Αφού είμαι και gamer ;p θέλω να μου πείτε ποιά είναι η πιο αξιόπιστη από άποψη on line gaming. Δεν έχω και πολύ ιδέα σε αυτον τον τομέα οπότε αν θέλετε να παραθέσετε ορολογίες να τις εξηγείτε αν μπορείτε.. Δεν ξέρω αν εχεί σημασία, αλλά η περιοχή που μένω είναι αμπελόκηποι(Αθήνα ε). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
The-Doctor Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εξαρταται τι εχουν και οι γειτονες π.χ αν εχουν ολοι ΟΤΕ τοτε η ταχυτητα διαμοιραζεται σε ολους οποτε πεφτει ενω αν βαλεις cyta και εχουν μονο κανα δυο ακομα τοτε εισαι ωραιος! Παντως ολες οι εταιριες ειναι μια χαρα αλλα απο μενα cyta τα 50mbps ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ!!!!
Secret Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 τσέκαρα στο site της cyta και λέει ότι είμαι στα 1115,8 μέτρα στο πλησιέστερο α/κ. Πόσο θα χάνω περιπού..?
krypton Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 vdsl στη cyta δύσκολα θα πάρεις με τέτοια απόσταση (άντε να έχεις λίγο upload παραπάνω). καλύτερα πήγαινε σε adsl στα σίγουρα. η forthnet έχει κάτι φθηνά πακέτα με προπληρωμή με μόνο internet νομίζω. μία έρευνα αγοράς θα σε σώσει
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εξαρταται τι εχουν και οι γειτονες π.χ αν εχουν ολοι ΟΤΕ τοτε η ταχυτητα διαμοιραζεται σε ολους οποτε πεφτει ενω αν βαλεις cyta και εχουν μονο κανα δυο ακομα τοτε εισαι ωραιος! Παντως ολες οι εταιριες ειναι μια χαρα αλλα απο μενα cyta τα 50mbps ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ!!!! δεν παει ετσι.το ποσο πιτα ειναι ενα dslam δεν παει με βαση ποσα ατομα εχουν τον ιδιο παροχο.παει με βαση ποσα ατομα εχουν τον ιδιο παροχο και ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ BANDWIDTH εχει το dslam.μπορει να εισαι καπου που να ειναι 10 ατομα και να εχουν δωσει μονο 50mbit για ολους και να εισαι καπου αλλου που ειναι 1000 ατομα αλλα εχουν δωσει πχ 20 gbit .για cyta 50mbps max ενα Km και αμα. τσέκαρα στο site της cyta και λέει ότι είμαι στα 1115,8 μέτρα στο πλησιέστερο α/κ. Πόσο θα χάνω περιπού..? ξεχασε το το vdsl.αν θες γραψε και τα χαρακτηριστικα του adsl που εχεις τωρα να δουμε.β.σε οποιον παροχο και να πας η αποσταση ειναι η ιδια αφου ολοι οι παροχοι ειναι στο ιδιο κτηριο στην ιδια αιθουσα και σε ολες τις περιπτωσεις το καλωδιο ειναι του οτε.το αστικο κεντρο του οτε βρισκεται στην μικρας ασιας λιγο πιο κατω απο το παιδων στο γουδι. vdsl στη cyta δύσκολα θα πάρεις με τέτοια απόσταση (άντε να έχεις λίγο upload παραπάνω). καλύτερα πήγαινε σε adsl στα σίγουρα. η forthnet έχει κάτι φθηνά πακέτα με προπληρωμή με μόνο internet νομίζω. μία έρευνα αγοράς θα σε σώσει 1100 μετρα ουτε με σφαιρες να παιξει που λεει ο λογος.εκτος αν εχει το super duper τελειο καλωδιο .αλλιως.... τζαμπα θα το πληρωσει
Sotosgl Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Με την Wind και την επιθετικη τιμολογιακη της πολιτικη εγω την εχω καταβρει 15,60 μονο Internet ή αν εχεις και κινητο πας στο medium στα 26 με απεριοριστα υπεραστικα αστικα και -10€ στο κινητο. Προβληματα που λενε πολλοι σε Streaming κλπ δεν εχω σε MMORPG ουτε αλλα μπορει να ειμαι περιπτωσαρα
Secret Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 SNR Margin: downstream 8.1 upstream 9.4 db Line Attenuation: downstream 14.9 upstream 9.2 db Data rate: downstream 13579 upstream 963 kbps ελπίζω αυτά να χρειαζεσαι..αν θες κάτι άλλο πες μου να κοιτάξω
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Με την Wind και την επιθετικη τιμολογιακη της πολιτικη εγω την εχω καταβρει 15,60 μονο Internet ή αν εχεις και κινητο πας στο medium στα 26 με απεριοριστα υπεραστικα αστικα και -10€ στο κινητο. Προβληματα που λενε πολλοι σε Streaming κλπ δεν εχω σε MMORPG ουτε αλλα μπορει να ειμαι περιπτωσαρα μια χαρα αν και ολες οι εταιρειες εχουν κατι προσφορες τωρα.η cyta παλι εχει φτηνο πακετο η Forthnet δινει φτηνο αλλα πρεπει να μπει σε καρτα η να προπληρωθει κτλ. SNR Margin: downstream 8.1 upstream 9.4 db Line Attenuation: downstream 14.9 upstream 9.2 db Data rate: downstream 13579 upstream 963 kbps ελπίζω αυτά να χρειαζεσαι..αν θες κάτι άλλο πες μου να κοιτάξω εισαι στο χιλιομετρο ακριβως.μπορεις να δοκιμασεις vdsl και αμα δεν παιξει απλα μετα θα εχεις cyta adsl.βεβαια οτι παιζεις με 8 margin και 15 attenuation στα 13,5 δεν μου κανει και πολυ καλη γραμμη οποτε δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα παιξεις vdsl.Κανονικα θα πρεπε να ησουν πανω απο 17-18 μην πω 20.αν ο χαλκος σου δεν ειναι πραγματι καλη κατασταση τοτε το ξεχνας το vdsl.εκτος αν πιανουν τα χερια σου να μετρησεις και σε καναν κατανεμητη η σε καμια χωνευτη για να σιγουρευτεις οτι δεν χανεις μεσα στο σπιτι λογω πχ καλωδιωσης κτλ.επισης αν δεν πιανουν τα χερια σου μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις ολα τα φιλτρα κτλ και να αφησεις μονο το router σκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα