evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δεν έχει να κάνει με "γυναικεία λογική" διότι το θέμα είναι ανεξαρτήτως φύλου. Η απόκρυψη μοιχείας στη πραγματικότητα φθείρει την εμπιστοσύνη των δύο ανθρώπων. αμα η σχεση παει κατα διαολου η μοιχεια ειναι το αποτελεσμα πολλες φορες κι οχι η αιτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 αμα η σχεση παει κατα διαολου η μοιχεια ειναι το αποτελεσμα πολλες φορες κι οχι η αιτια. Ναι είναι. Απλά αναφερόμουν σε ένα υποθετικό σενάριο.
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι είναι. Απλά αναφερόμουν σε ένα υποθετικό σενάριο. κοιτα υποθετικο σεναριο ειναι να παει και ο αντρας με πουτανα οσο ειναι σε σχεση απο αποσταση. αυτο ειναι μοιχεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 κοιτα υποθετικο σεναριο ειναι να παει και ο αντρας με πουτανα οσο ειναι σε σχεση απο αποσταση. αυτο ειναι μοιχεια; Με βάση τον ορισμό της μοιχείας, ναι είναι.
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φίλε μου εγώ από τη μεριά μου θα σου προτείνω να ακούσεις την καρδιά σου και αν γουστάρεις τη κοπέλα να μην σκεφτείς την απόσταση ούτε και τις γνώμες όσων λένε να το διαλύσετε και να "κάνετε τη ζωή σας άντε και κανά σεξάκι που και που". Αυτές οι "μοντέρνες" νοοτροπίες έχουν φέρει σε χάλια κατάσταση σήμερα τις ανθρώπινες σχέσεις. Και δεν είμαι ούτε κανάς παππούς ούτε πουριτανός. Όμως δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αληθινά συναισθήματα που δεν λογαριάζουν δυσκολίες. Σίγουρα θα πρέπει το θέμα της απόστασης να είναι προσωρινό (φοίτηση) και όχι κάτι μόνιμο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα περάσετε δύσκολες ώρες (προσωρινού) αποχωρισμού και ενίοτε τσακωμών από ζήλεια κτλ. όπως και "προκλήσεων", αλλά αν είστε "σωστοί" όλα θα πάνε καλά. Και θα υπάρξουν και τόσο όμορφες στιγμές που δεν φαντάζεσαι. Ξέρεις πως είναι να έχεις να την δεις πχ 2 εβδομάδες και να πηγαίνεις στην πόλη της και να μένετε ένα 3μερο μαζί? Απλά δεν υπάρχει. Αν ήσασταν κάθε μέρα μαζί μπορεί και να βαριόσασταν γρήγορα. Η απόσταση πολλές φορές δυναμώνει τη σχέση. Αν νιώθεις ότι και η κοπέλα σε θέλει όσο εσύ και είστε πρόθυμοι να το δοκιμάσετε και να μην το αφήσετε να χαθεί απλά και μόνο επειδή είστε μακριά. Να σου πω για τη δική μου ιστορία. Τα έφτιαξα πριν κάμποσα χρόνια με κοπέλα από τη περιοχή μου, αλλά μόλις τη γνώρισα έφευγε για Πάτρα (σύμπτωση?) να σπουδάσει. Εγώ Αθήνα και δούλευα (σύμπτωση?). Να μην στα πολυλογώ, η σχέση μας κράτησε 7 χρόνια, τα 4 πρώτα σε απόσταση (μέχρι να τελειώσει τις σπουδές) και άλλα 3 όταν ξανάρθε εδώ. Δεν πήδηξα καμιά άλλη, δεν πήδηξε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και συχνά βρισκόμασταν, πότε ανέβαινε αυτή στα κενά των μαθημάτων (σιγά το βαρύ πρόγραμμα των φοιτητών, όλο απεργίες και αναβολές, λίγο στις εξεταστικές χανόμασταν), πότε κατέβαινα εγώ με άδεια (πολλές φορές και όλοκληρη εβδομάδα). Είχαμε σπίτι-χώρο δικό μας (εκεί που νοίκιαζε) κάτι που δεν θα είχαμε αν ήταν στην Αθήνα και όπως καταλαβαίνεις μια χαρά και από σεξ και ξενύχτια. Και ειδικά στην Πατρα η ζωή είναι ωραία. Και εκδρομές με το αμάξι σε κοντινά μέρη (Καλάβρυτα, Ναύπακτο κτλ) και τα πάντα όλα. Καθημερινά όπως σου είπαν και άλλα παιδιά, δόξα τω θεώ υπάρχουν (πλεον) τηλέφωνα σταθερα (απεριόριστα), κινητά (απεριόριστα αν πάρετε ίδια καρτοκινητά), skype, msn, facebook, online παιχνίδια κτλ. Βγαίνε με τους φίλους σου, κάνε τα χόμπυ σου και αφού δουλεύεις όπως λες η μέρα περνάει γρήγορα. Σίγουρα θα'θελες να είχες και αυτήν δίπλα σου κάποιες στιγμές, αλλα σου ξαναλέω ΑΝ την θες τόσο πολύ και σε θέλει ΚΑΙ αυτή τόσο πολύ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Αν πάλι νιώθεις ότι δεν θα το αντέξεις ή δεν σε καλύπτει καλυτερα να χωρίσετε και όχι να έχετε ελεύθερη σχέση. Δεν το αξίζεις και δεν της αξίζει. Βρείτε κάτι αλλο που να σας γεμίζει και μην βασανίζετε ο ένας τον άλλον. Αυτά απο μένα, ελπίζω να σε βοήθησα, για να δεις ότι όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση, πίστη και εμπιστοσύνη. Για την ιστορία (βέβαια) εγώ χώρισα τελικά, αλλά μετά από 7 χρόνια (συνολικά) και μάλιστα ενώ πλέον συζούσαμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δεν έχει να κάνει με την απόσταση που θέτεις ως πρόβλημα. Μη σου πώ ότι τότε περνούσαμε και καλύτερα από ό,τι όταν γύρισε. Και αν με ρωτήσεις, και το χρόνο πίσω να γύριζα πάλι το ίδιο θα έκανα. Πέρασα υπέροχα με έναν υπέροχο άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια και δεν το μετανιώνω. Αν νιώθεις ότι είναι ο άνθρωπός σου και εσύ ο δικός της μην κωλώνεις και όλα θα πάνε καλά. Και αν πάλι δεν πάνε, δεν πειράζει, θα ξέρεις τουλάχιστον οτι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ και δεν τα παράτησες. Τη ζωή να τη ζείς χωρίς να σκέφτεσαι τι θα έκαναν άλλοι στη θέση σου. Μόνο ΕΣΥ ξέρεις τι σε γεμίζει. Για την εκθεση στυλ Πανελληνίων και μονο +1 btw 3 σειρες διαβασα ολες κι ολες. Σας εχω πει ποσο γουσταρω τετοια τοπικ; Αντε ανοιξτε κι αλλο!
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Με βάση τον ορισμό της μοιχείας, ναι είναι. ωραια. το θεμα ειναι ποσο πολυ θα σε νοιαξει το ολο πραμα περι μοιχειας ξερωντας οτι εκ των πραγματων δεν μπορεις να καλυψεις μια βασικη αναγκη του αλλου/αλλης. που τελειωνει η λογικη και αρχιζει ο εγωισμος; και στην τελικη αμα γυρισει και σου πει ο αλλος/αλλη «δεν την παλεψα αλλο και εκανα κουτσουκελα για τον χ ψ λογο» κοιτας μονο την πραξη της μοιχειας η και τον λογο;
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αυτο ποτε δεν το εχω καταλαβει.. Δηλαδη βγαινω εξω για ποτο μου την πεφτει καποια και γινεται φαση..φταιω εγω αμα γινει οτι γινει..αμα η κοπελια δεν λογαριαζει το αγορι της..κανονικα την κοπελα πρεπει να τσιγαρισει.. Σε ευχαριστω για την πασα. Πιστεψε με τον πουστη το τσιγαρισμα ειναι μικρο το κακο, αυτην ομως θα την παρει και θα την σηκωσει κανονικοτατα. Δυστυχως φιλε ο Χ νεος γκομενος ειναι παραπλευρες απωλειες, δεν θελουμε να σε τσιγαρισουμε αλλα τα νευρα βλεπεις ειναι πολλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ωραια. το θεμα ειναι ποσο πολυ θα σε νοιαξει το ολο πραμα περι μοιχειας ξερωντας οτι εκ των πραγματων δεν μπορεις να καλυψεις μια βασικη αναγκη του αλλου/αλλης. που τελειωνει η λογικη και αρχιζει ο εγωισμος; και στην τελικη αμα γυρισει και σου πει ο αλλος/αλλη «δεν την παλεψα αλλο και εκανα κουτσουκελα για τον χ ψ λογο» κοιτας μονο την πραξη της μοιχειας η και τον λογο; Θεωρώ σοφό να δει κάποιος την ολοκληρωμένη εικόνα σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι λόγοι μπορεί να ποικιλούν από μια απλή επιπολαιότητα μέχρι σοβαρά αίτια στη σχέση. Προσωπικά, έχω την εντύπωση ότι αυτός που θα καταλήξει στο "δεν την πάλεψα άλλο" δεν ανήκει στατιστικά στο γυναικείο φύλο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζω σε ψευδείς εντυπώσεις αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα. Θα έλεγα ότι εσύ είσαι καταλληλότερη για να απαντήσεις.
viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστω για την πασα. Πιστεψε με τον πουστη το τσιγαρισμα ειναι μικρο το κακο, αυτην ομως θα την παρει και θα την σηκωσει κανονικοτατα. Δυστυχως φιλε ο Χ νεος γκομενος ειναι παραπλευρες απωλειες, δεν θελουμε να σε τσιγαρισουμε αλλα τα νευρα βλεπεις ειναι πολλα. κατσε περιμενε γιατι κατι δεν καταλαβα πινω ποτακι, μου την πεφτει υπαρξη, γινεται δεν γινεται κατι, εσυ ερχεσαι μετα και κανεις σκηνη ζηλοτυπιας... μπροστα σε αγνωστους..., με τσιγαριζεις... και τις ριχνεις και μερικες...? καλα καταλαβα ή το εχασα στην μεταφραση?
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Θεωρώ σοφό να δει κάποιος την ολοκληρωμένη εικόνα σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι λόγοι μπορεί να ποικιλούν από μια απλή επιπολαιότητα μέχρι σοβαρά αίτια στη σχέση. Προσωπικά, έχω την εντύπωση ότι αυτός που θα καταλήξει στο "δεν την πάλεψα άλλο" δεν ανήκει στατιστικά στο γυναικείο φύλο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζω σε ψευδείς εντυπώσεις αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα. Θα έλεγα ότι εσύ είσαι καταλληλότερη για να απαντήσεις. κοιτα, για καποιες ισχυει το «δεν την παλεψα σεξουαλικα» για αλλες μεταφραζεται «θελω λιγη τρυφεροτητα» η μπορει να ειναι η κακια στιγμη και οι συγκυριες. ειναι μυθος το οτι οι γυναικες δεν εχουν τοσες ορμες οσες οι αντρες. ειπες παντως τις σωστες λεξεις, επιπολαιοτητα και σοβαρη αιτια κι αυτο ειναι που προσπαθω να πω τοση ωρα.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστω για την πασα. Πιστεψε με τον πουστη το τσιγαρισμα ειναι μικρο το κακο, αυτην ομως θα την παρει και θα την σηκωσει κανονικοτατα. Δυστυχως φιλε ο Χ νεος γκομενος ειναι παραπλευρες απωλειες, δεν θελουμε να σε τσιγαρισουμε αλλα τα νευρα βλεπεις ειναι πολλα. Φιλε η απωλεια δεν θα ειμαι εγω... Η κοπελα σου αν θελει να περασει καλα θα βρει να το κανει...(γενικα μιλαω μην παρεξηγηθουμε) Απλα εσυ θα μαλωνεις με τους αλλους σαν τα κοκκορια..Με πιανεις...
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 κατσε περιμενε γιατι κατι δεν καταλαβα πινω ποτακι, μου την πεφτει υπαρξη, γινεται δεν γινεται κατι, εσυ ερχεσαι μετα και κανεις σκηνη ζηλοτυπιας... μπροστα σε αγνωστους..., με τσιγαριζεις... και τις ριχνεις και μερικες...? καλα καταλαβα ή το εχασα στην μεταφραση? Εχασες κατι. Δεν λεω να το κανει μπροστα μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να εκνευριστω σε αυτην τη φαση, απλα θα γελασω και θα φυγω απο το μαγαζι. Λεω σε φαση που δεν το ξερω και το μαθω αποτομα.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ΑΣΕ ΡΕ τα ψοφια. Να μας λεει μετα οτι δεν τα λέγαμε;; ΞΕΡΕΙΣ κυριε σε τι λουκι μπλεκεις. Τι πρέπει να πούμε δηλαδή για να τον πείσουμε; να φάμε κανα 6ωρο με το τραίνο λέγοντάς του http://www.nooooooooooooooo.com/ ειδικά αν είσαι αγαπούλης και τέτχοια μικροαστικά κατάλοιπα.. Παντως επειδη βλέπω αυξάνεστε, αν μαζευτείτε καμια 50αρια σκεφτείτε και τη λύση να νοικιάζετε λεωφορείο για να ερχεστε Σαλονικα για ΠΣΚ, θα σας βγαινει και πιο φθηνα
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχασες κατι. Δεν λεω να το κανει μπροστα μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να εκνευριστω σε αυτην τη φαση, απλα θα γελασω και θα φυγω απο το μαγαζι. Λεω σε φαση που δεν το ξερω και το μαθω αποτομα. Καλα ειπαμε αλλα ποσο θρασος εχει για να το κανει μπροστα στον αλλον... Τοτε ειναι που θελει τσιγαρισμα ο αλλος και η αλλη μαζι.. Αλλα αμα δεν εισαι μπροστα ..μονο η γυναικα φταει ή τελος παντων αυτοσ που εχει μια σχεση και εκεινη την στιγμη παει για αλλα..και οχι ο αλλος που καθεται ελευθερος και ωραιος και εχει ακονισει τα δοντια του για νεα λεια..
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχασες κατι. Δεν λεω να το κανει μπροστα μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να εκνευριστω σε αυτην τη φαση, απλα θα γελασω και θα φυγω απο το μαγαζι. Λεω σε φαση που δεν το ξερω και το μαθω αποτομα. μπαινεις στου αγροτικο, αρπαζεις καραμπινα και την κρεμας στην πλατεια του χωριου για παραδειγματισμο... good times
Προτεινόμενες αναρτήσεις