viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ Αποδεδειγμένο από τα προϊστορικά χρόνια δεν υπαρχει πραγματικη φιλια ειδικα αν βλεπεται
Τσίου Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αν και υπάρχουν πολλοί που το παίζουν ''ΟΜΤΖΙ φιλικά την βλέπω '' νταξ και γω φιλικά βλέπω κάποιες κοπέλες αλλα ποτέ δεν ξέρεις ! Φαντασία του τσίου : αν βρεθούμε κατά τύχη σε μια παραλία !! και ξαφνικά χωρισει και θέλει να την παρηγορήσω?? ... και μετά ...με πάρει αγκαλιά?? και μετά... βγάλει τα ρούχα της για να κάνει μπάνιο??... και μετα... χτυπήσει το κινητό μου με το τραγούδι (μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει) και μετα... με κοιτάξει.... τι θα γίνει μετά?!!!!!!!!ΧΕΧΕΧΕΧΕ (πονηρό γέλιο) Υ.Σ : Γκούχου να ναι και όπου να ναι .
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για τους 3 + τους 2 απο αυτους που δεν εχουν ποσταρει ακομη επι του φιλια αντρα-γυναικα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ Αποδεδειγμένο από τα προϊστορικά χρόνια Χ...ΚΑΜΕ Αν τύχει κανά περίεργο περιστατικό με κοπέλα που γνωρίζεις καλά και χρειάζεται ουσιαστική βοήθεια, να μην το κάνεις γιατί δεν είναι φίλη σου Μια χαρά φιλία υπάρχει. Δεν χρειάζεται να πίνουμε μπύρες μαζί, ούτε και πρέπει να πηδηχτούμε αμα έχουμε μια ψ επικοινωνία παραπάνω.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλημερα.. Εγω φιλες δεν εχω...οπως και η κοπελα μιυ φιλους δεν εχει..γνωστους εχει και γω εχω γνωστες.. Οταν την γνωρισα ειχα φιλες..και καλες..μετα δεν ξερω απομακρυνθηκα..ή με εκανε η κοπελα μιυ να απομακρυνθω απο αυτες.. Να φανταστειτε πηγαινα στο λυκειο μαζι με την κολλητη της.. Αυτη συνεχεια με ειχε αγκαλιες και τετοια..οχι χοντρα πραγματα..εγω δεν εδειχνα ουτε ενδιαφερον ουτε ανταποκριση πχ στις αγκαλιες..και ολοι λεγανε αυτοι πρεπει να τα χουν και τετοια.. Τα μαθαινε και η κοπελα μου και γινοταν τουρκος..αλλα μαζι μου,οχι με την φιλη της που ηταν τοσα χρονια μαζι.. Εγω την εκανα παρεα γιατι ηρθε στις δυο τελευταιες ταξεις στο λυκειο και δεν ειχε παρεα.. Υ.Γ: παντως καλο ειναι να εχεις μερικες φιλες..μπορει να μην θες να ορμηξεις αυτες, αλλα παιζουν αλλες φασεις με φιλες τους...
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αν και υπάρχουν πολλοί που το παίζουν ''ΟΜΤΖΙ φιλικά την βλέπω '' νταξ και γω φιλικά βλέπω κάποιες κοπέλες αλλα ποτέ δεν ξέρεις ! Φαντασία του τσίου : αν βρεθούμε κατά τύχη σε μια παραλία !! και ξαφνικά χωρισει και θέλει να την παρηγορήσω?? ... και μετά ...με πάρει αγκαλιά?? και μετά... βγάλει τα ρούχα της για να κάνει μπάνιο??... και μετα... χτυπήσει το κινητό μου με το τραγούδι (μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει) και μετα... με κοιτάξει.... τι θα γίνει μετά?!!!!!!!!ΧΕΧΕΧΕΧΕ (πονηρό γέλιο) Υ.Σ : Γκούχου να ναι και όπου να ναι . rape? Καλημερα.. Εγω φιλες δεν εχω...οπως και η κοπελα μιυ φιλους δεν εχει..γνωστους εχει και γω εχω γνωστες.. Οταν την γνωρισα ειχα φιλες..και καλες..μετα δεν ξερω απομακρυνθηκα..ή με εκανε η κοπελα μιυ να απομακρυνθω απο αυτες.. Να φανταστειτε πηγαινα στο λυκειο μαζι με την κολλητη της.. Αυτη συνεχεια με ειχε αγκαλιες και τετοια..οχι χοντρα πραγματα..εγω δεν εδειχνα ουτε ενδιαφερον ουτε ανταποκριση πχ στις αγκαλιες..και ολοι λεγανε αυτοι πρεπει να τα χουν και τετοια.. Τα μαθαινε και η κοπελα μου και γινοταν τουρκος..αλλα μαζι μου,οχι με την φιλη της που ηταν τοσα χρονια μαζι.. Εγω την εκανα παρεα γιατι ηρθε στις δυο τελευταιες ταξεις στο λυκειο και δεν ειχε παρεα.. Υ.Γ: παντως καλο ειναι να εχεις μερικες φιλες..μπορει να μην θες να ορμηξεις αυτες, αλλα παιζουν αλλες φασεις με φιλες τους... αγαπημενες σκηνες
mentoras99 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλα, εντος ελλαδας η αποσταση, αντε πες κατι γινεται. Κατι γινεται γιατι ολο και καπως θα συναντηθεις. Οταν ομως μιλαμε για εξωτερικο; Παλι ευτυχως υπαρχει πλεον internet, οποτες οπως και εντος ελλαδας, mail, skype και τα συναφη, γεφυρωνουν αποστασεις, οπως και εντος ελλαδας σε διαφορετικες πολεις. Και βεβαια, παιρνεις/παιρνει μια πτηση και πας, αλλα οπως και να το κανεις, τοσο ευκολο οσο εντος ιδιας χωρας δεν ειναι. Εχει κανεις εμπειρια απο εξ'αποστασεως σχεση με καποιον/καποια απο αλλη χωρα;
Iris_89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Athens-Montreal πριν αρκετά χρόνια Κράτησε κοντά 1 χρόνο. Αλλά κάτι η διαφορά ώρας κάτι η μη φυσική επαφή που χρειάζεται μια σχέση για να προχωρήσει, έφερε το άδοξο τέλος. Κρατήσαμε φιλικές σχέσεις μέχρι και τώρα.
ADHD Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το Flash μου εδειξε οτι κατι παιζει με τους "αδελφικούς" φιλους, τωρα αν ειναι gay δεν ξερω ισως ημουν οκ αν ηταν τυπου τοξοβολου..
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Athens-Montreal πριν αρκετά χρόνια Κράτησε κοντά 1 χρόνο. Αλλά κάτι η διαφορά ώρας κάτι η μη φυσική επαφή που χρειάζεται μια σχέση για να προχωρήσει, έφερε το άδοξο τέλος. Κρατήσαμε φιλικές σχέσεις μέχρι και τώρα. Είπαμε απόσταση αλλά το παρακάνατε!
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Athens-Montreal πριν αρκετά χρόνια Κράτησε κοντά 1 χρόνο. Αλλά κάτι η διαφορά ώρας κάτι η μη φυσική επαφή που χρειάζεται μια σχέση για να προχωρήσει, έφερε το άδοξο τέλος. Κρατήσαμε φιλικές σχέσεις μέχρι και τώρα. Cute! 3,5 χρόνια Πάτρα-Γιάννενα με την πρώην. Με την νυν 2,5 Πάτρα-DC και άλλο 1 Ottawa-Chicago! Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως όταν χώρισα με την πρωην είπα ότι δεν ξανακανω σχέση εξ αποστάσεως.
Iris_89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Όταν είναι και οι 2 Ελλάδα παλεύεται κάπως.. Όταν αυξάνονται όμως οι ώρες διαφοράς ζορίζεται η κατάσταση. Είναι στον άνθρωπο βασικά, δεν αντέχουν όλοι την απόσταση..
Speculoos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Yπάρχουν άτομα που έκαναν μέχρι και παιδί από απόσταση
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Yπάρχουν άτομα που έκαναν μέχρι και παιδί από απόσταση αυτό μου θυμίζει το "έλειπα στα γαμήσια να λείπω και στα βαφτίσια??" :P τσ, αν και δεν διάβασα τα σχόλια να σου πω και εγώ απο προσωπική μου εμπειρία 1. καλοκαιράκια συνήθως, έχω γνωρίσει φοιτήτριες σε σχέση, απο τις οποίες το 99% των αγοριών τους δεν πιστεύω να μάθανε ποτέ τπτ 2. κάτι που ισχύει γενικά στην ζωή μας... αυτό το καταραμένο "μια στις τόσες"...καμία φορά αυτό το "μια στις τόσες" αρχίζουμε και το πιστεύουμε, σιγά σιγά το κάνουμε δεδομένο επειδή αυτό μας αρέσει και αυτό θέλουμε να μας συμβεί και στο τέλος μας έρχεται κεραμίδα και απογοητευόμαστε για κάτι τόσο προφανές... το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να μην ακούσεις τις συμβουλές κανενός και κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερα. στην τελική και να τα τσουγκρίσετε θα βγεις ποιο "σοφός" απο την όλη υπόθεση...
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σχέση εξ'αποστάσεως= ΚΑΙ απουσια σεξ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Πώς αντέχετε; Εδώ ο άλλος είναι φαντάρος και μετράω κι εγώ τις μέρες να τελειώσει σαν να'μαι μαζί του φανταρινα. Άλλο να είναι μια απόσταση που έχει ημερομηνία λήξης κάποιους μήνες και άλλο να κρατάει χρόνια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις