Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό μου θυμίζει το "έλειπα στα γαμήσια να λείπω και στα βαφτίσια??" :P :P :P

τσ, αν και δεν διάβασα τα σχόλια να σου πω και εγώ απο προσωπική μου εμπειρία

1. καλοκαιράκια συνήθως, έχω γνωρίσει φοιτήτριες σε σχέση, απο τις οποίες το 99% των αγοριών τους δεν πιστεύω να μάθανε ποτέ τπτ

2. κάτι που ισχύει γενικά στην ζωή μας...  αυτό το καταραμένο "μια στις τόσες"...καμία φορά αυτό το "μια στις τόσες" αρχίζουμε και το πιστεύουμε, σιγά σιγά το κάνουμε δεδομένο επειδή αυτό μας αρέσει και αυτό θέλουμε να μας συμβεί και στο τέλος μας έρχεται κεραμίδα και απογοητευόμαστε για κάτι τόσο προφανές... 

το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να μην ακούσεις τις συμβουλές κανενός και κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερα. στην τελική και να τα τσουγκρίσετε θα βγεις ποιο "σοφός" απο την όλη υπόθεση...        

Αν εννοεις τον αρχικο ΤS, εχει baniaristei, και το νημα εχει ξεκινησει το 2012......

:P :-)

• Like 2
Δημοσ.

Αν εννοεις τον αρχικο ΤS, εχει baniaristei, και το νημα εχει ξεκινησει το 2012......

:P :-)

ουπς.... το έκαψα... πονάει σι αυτός που το ξέθαψε? να του μαμιθεί με όλο το σύμπαν και ας μην είναι φοιτήτρια 

• Like 2
Δημοσ.

Σχέση εξ'αποστάσεως= ΚΑΙ απουσια σεξ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Πώς αντέχετε; Εδώ ο άλλος είναι φαντάρος και μετράω κι εγώ τις μέρες να τελειώσει σαν να'μαι μαζί του φανταρινα.

Άλλο να είναι μια απόσταση που έχει ημερομηνία λήξης κάποιους μήνες και άλλο να κρατάει χρόνια!!

• Like 1
Δημοσ.

Σχέση εξ'αποστάσεως= ΚΑΙ απουσια σεξ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Πώς αντέχετε; Εδώ ο άλλος είναι φαντάρος και μετράω κι εγώ τις μέρες να τελειώσει σαν να'μαι μαζί του φανταρινα.

Άλλο να είναι μια απόσταση που έχει ημερομηνία λήξης κάποιους μήνες και άλλο να κρατάει χρόνια!!

Ρίχνεις αλάτι στην πληγή :(

Δημοσ.

Τώρα μιλάτε για θητεία που με άδειες και άλλα, ζήτημα να είναι μακριά σας 7 μήνες?

Δεν το λες και πολύ      ίσα ίσα που θα αναζωπυρωθεί η σχέση σας :-D

Δημοσ.

Ολο και περισσοτερα νεαρα ζευγαρια περνουν αυτη την 'δοκιμασια' της αποστασης καποια στιγμη στη ζωη τους.

Δυστυχως φταιει και ο συγχρονος τροπος ζωης.

Φυσικα, αν ειναι εφικτο, πρεπει να αποφευγεται με καθε τροπο.

Αλλα για λιγο διαστημα ισως δοκιμασει την αντοχη της σχεσης.

Για πολυ καιρο ομως, οταν υπαρχει πραγματικη αγαπη, καταντα δυσβαστακτο μαρτυριο.

Το proximity ειναι αναντικαταστατο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναλογιζομενος την εγγενη δυσκολια μια σχεσεως απο αποσταση, μου ηρθε αυθορμητα στο μυαλο ο στιχος απο το παλιο τραγουδι των 'πυξ λαξ', αρκει φυσικα να υπαρχει ενα ορατο τελος στο χρονικο διαστημα της αποστασης.
'οτι αξιζει, πονάει, κι ειναι δυσκολο'.

Δημοσ.

Το παν είναι να βλέπεις το σέκζ σαν ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί, με όλο τον σεβασμό που της αρμόζει.. Κανείς δεν έπαθε και τίποτα συναισθηματικά με μια απρόοπτη ανταλλαγή γαμετών...

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι πάει πολύ λάθος σε αυτόν τον κόσμο.

Αυτοί που δεν ζμπρώχνουν / ζμπρώχνονται... Αυτοι χαλάν την πιάτσα.

Δημοσ.

η σχεση απο αποσταση δεν εχει ουσια.ειναι που ειναι ο ορισμος "σχεση" στραβος,αν του βαλεις κ την "αποσταση" μεσα ειναι σα νασαι σε βασικο προγραμμα κινητου κ να πληρωνες καθε μηνυμα ΜΒ κ λεπτο που μιλας.με δυο λογια βγαινεις χαμενος.τοσο εσυ οσο κ ο χρονος σου.

η ζωη ειναι αρκετα εφημερη για να γιγαντωνουμε καταστασεις κ "αγαπες" που ετυχαν.

• Like 2
Δημοσ.

την τελευταία φορά που κοίταξα ο άνθρωπος δεν ήταν μονογαμικό ον... αγάμητος + φόβος οτι δεν θα ξανα σπρώξει = σχέση

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογιζομενος την εγγενη δυσκολια μια σχεσεως απο αποσταση, μου ηρθε αυθορμητα στο μυαλο ο στιχος απο το παλιο τραγουδι των 'πυξ λαξ', αρκει φυσικα να υπαρχει ενα ορατο τελος στο χρονικο διαστημα της αποστασης.

'οτι αξιζει, πονάει, κι ειναι δυσκολο'.

ασε δεν αξιζει.

Δημοσ.

Κοιτα φιλε εγω οσες σχεσεις εχω κανει ητανε απο αποσταση επειδη δεν ειμαι καλος στο να τη πεφτω σε κοπελες και ετσι γενικα....πριν 1 μηνα χωρισα απο μια σχεση εξ αποστασεως που λιγο ακομα και θα κρατουσε 4 χρονια(αμα δε κουραζοτανε να αγγαλιαζει τη καμερα στο Skype)οποτε η συμβουλη μου ειναι  αμα την αγαπας και αυτη σαγαπαει το ιδιο να τα εχετε ετσι εξ αποστασεως αλλα με τη προυποθεση να βρισκεσται μια φορα στο τοσο π.χ χριστουγεννα ή πασχα ξερω γω ή καλοκαιρι...αλλιως δεν εχει μελλον...επειδη ειναι πολλα αυτα που σε ξενερωνουνε στο τελος οπως ζηλια,ελλειψη του αλλου και φυσικα μοναξια!Αμα μπορουσα να σου δωσω 3 συμβουλες επειδη τα'χω ζησει και ξερω πως ειναι θα σου ελεγα:

1)Μη λετε ολο τα ιδια και τα ιδια επειδη ρουτινιαζει η σχεση σας μετα και ειναι θεμα χρονου -απαξ και ρουτινιασει- να χωρισετε

2)Να προσπαθεις να επικοινωνεις μαζι της επειδη ξερεις πως ειναι τα κοριτσια παρεξηγουνται ευκολα και εμενα η δικια μου οταν της ελεγα που βγηκα βολτα μετα το σχολειο ζηλευε "με ποιον ησουνα και τι κανατε;" καταλαβες πως ειναι....; να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ σας αμα λες 'δεν εγινε τιποτα' να σε πιστευει

3)Να συζητατε τα παντα μεταξυ σας(ωστε να σε βλεπει και σα φιλο της οποτε να τα λετε ολα μεταξυ σας)και επισης,να μιλατε για τα ονειρα σας π.χ εγω συζητουσα με τη δικια μου τι θα καναμε οταν θα τελειωναμε το σχολειο και οι δυο και ετσι ρομαντικο ειναι να σχεδιαζετε το κοινο σας μελλον επειδη οταν αγαπας και εχεις σχεση μπαινει παντα το "εμεις" πριν το "εγω" ;) να το θυμασαι αυτο...ο εγωϊσμος καταστρεφει τα παντα!Αυτα απο μενα.........καλη τυχη      ;)  :wub:  :mrgreen:  :rolleyes:  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...