Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα φιλε εγω οσες σχεσεις εχω κανει ητανε απο αποσταση επειδη δεν ειμαι καλος στο να τη πεφτω σε κοπελες και ετσι γενικα....πριν 1 μηνα χωρισα απο μια σχεση εξ αποστασεως που λιγο ακομα και θα κρατουσε 4 χρονια(αμα δε κουραζοτανε να αγγαλιαζει τη καμερα στο Skype)οποτε η συμβουλη μου ειναι  αμα την αγαπας και αυτη σαγαπαει το ιδιο να τα εχετε ετσι εξ αποστασεως αλλα με τη προυποθεση να βρισκεσται μια φορα στο τοσο π.χ χριστουγεννα ή πασχα ξερω γω ή καλοκαιρι...αλλιως δεν εχει μελλον...επειδη ειναι πολλα αυτα που σε ξενερωνουνε στο τελος οπως ζηλια,ελλειψη του αλλου και φυσικα μοναξια!Αμα μπορουσα να σου δωσω 3 συμβουλες επειδη τα'χω ζησει και ξερω πως ειναι θα σου ελεγα:

1)Μη λετε ολο τα ιδια και τα ιδια επειδη ρουτινιαζει η σχεση σας μετα και ειναι θεμα χρονου -απαξ και ρουτινιασει- να χωρισετε

2)Να προσπαθεις να επικοινωνεις μαζι της επειδη ξερεις πως ειναι τα κοριτσια παρεξηγουνται ευκολα και εμενα η δικια μου οταν της ελεγα που βγηκα βολτα μετα το σχολειο ζηλευε "με ποιον ησουνα και τι κανατε;" καταλαβες πως ειναι....; να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ σας αμα λες 'δεν εγινε τιποτα' να σε πιστευει

3)Να συζητατε τα παντα μεταξυ σας(ωστε να σε βλεπει και σα φιλο της οποτε να τα λετε ολα μεταξυ σας)και επισης,να μιλατε για τα ονειρα σας π.χ εγω συζητουσα με τη δικια μου τι θα καναμε οταν θα τελειωναμε το σχολειο και οι δυο και ετσι ρομαντικο ειναι να σχεδιαζετε το κοινο σας μελλον επειδη οταν αγαπας και εχεις σχεση μπαινει παντα το "εμεις" πριν το "εγω" ;) να το θυμασαι αυτο...ο εγωϊσμος καταστρεφει τα παντα!Αυτα απο μενα.........καλη τυχη      ;)  :wub:  :mrgreen:  :rolleyes:  :-)

Ε ναι, δεν χρειαζεται παραπανω να βλεπεις τον αλλον. Με 3 φορες τον χρονο θεωρειται και σχεση

• Like 3
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ένα παιδί, Αθηναίος αυτός από το Τέξας αυτή συναντιούνται κάθε 4 χρόνια στην πόλη που γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και σου λέει είναι τρισευτυχισμένοι :P

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ένα παιδί, Αθηναίος αυτός από το Τέξας αυτή συναντιούνται κάθε 4 χρόνια στην πόλη που γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και σου λέει είναι τρισευτυχισμένοι :P

και αν οι ολυμπιακοι αναβληθουν για κατι τοτε την κατσανε

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως ελεγαν και οι σοφοι αρχαιοι ημων προγονοι:

«Εκ του οράν τίκτεται το εράν»

(βλέποντας κάποιον γεννιέται ο έρωτας)

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να κρατήσω σχέση από απόσταση.

Όχι γιατί θέλω να πηδήξω ότι κινείται,απλά γιατί δεν το έχω με το τηλέφωνο,skype,κ.λ.π.

και χωρίς να το καταλαβαίνω/θέλω υποβιβάζω τη σχέση σε κάτι άχρωμο και αδιάφορο.

Έτσι κάπως κατέστρεψα την πιο σοβαρή σχέση της ζωής μου που αφού είμασταν 2 χρόνια Θεσσαλονίκη,

πήγε Αθήνα και κρατήσαμε άλλα 2 με τιτάνιες προσπάθειες από την πλευρά της κοπέλας σε φάση,

3 από τα 4 ΣΚ του μήνα επάνω.

Από τότε είπα ποτέ ξανά από απόσταση και το τηρώ ευλαβικά.

Όσοι θεωρείτε ότι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας αξίζει να στερηθείτε πράγματα,προσπαθείστε το.

Πάντα όμως με μαρκοπρόθεσμα κοινά σχέδια.

Γιατί κακά τα ψέμματα,χάνουμε στιγμές,μέρες,χρόνια,συντροφικότητα και άλλα πολλά..

Έχω ακούσει και εγώ για σχέσεις που συναντιώνται κάθε γιορτές,λίγες φορές το χρόνο και μου φαίνεται τελείως διαστημικό.

Όσο για το σεξ,υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους είναι σημαντικό και έχουν άλλες προτεραιότητες(καριέρα,σπουδές,κ.λ.π.)

Δεν τους καταλαβαίνω,αλλά δε μου πέφτει λόγος.

Τέλος,δεν καταλαβαίνω και όσους δεν έχουν ζήσει καθόλου από κοντά το/τη σύντροφό σας και η σχέση ήταν εξ'αρχής από απόσταση.Αλλά εδώ οι άλλοι παντρεύονται δίχως να έχουν μείνει μαζί ποτέ,ότι να 'ναι..

Δημοσ.

8 τρόποι για να σώσεις μια σχέση από απόσταση
www.ladylike.gr/articles/love/Scheseis/agapi/8-tropoi-gia-na-swseis-mia-sxesh-apo-apostash.3510844.html

Αν δεν υπαρχει ενας σκοπος για ενα τέλος παντως, δυσκολα σωζεται η επι μακρον σχεση απο αποσταση...

Δημοσ.

κανονικα σχεση απο αποσταση δεν γινεται να το ξερεις. αλλα αν αγαπιεστε συνηστω συνεχεις βιντεοκλησεις στο skype (και οχι 5 λεπτα και τελος. μιλαω για ολη μερα. να εχει και η κοπελα και εσυ παρεα). τηλεφωνο πρωι μεσημερι βραδυ αν δεν ειστε σκυπε. μηνυματα καληνυχτας-καλημερας και φυσικα να βλεπεστε οσο πιο συχνα γινεται. ανα 2 βδομαδες π.χ αν αντεχεις τα μεταφορικα.

Δημοσ.

χαμενος χρονος..απο αποσταση.ετσι θα μπορουσε να ονομαστει.

δεν εχει ουσια.

οι σχεσεις γενικα ειναι ενα τεχνουργημα της κοινωνιας κ των γυναικων,για να μη "λενε" οι αλλοι οτι πηδιουνται με οποιον βρουν/η ειναι γεροντοκορες..ετσι εφευρισκεται μια κατασταση ατυπου γαμου με υποχρεωσεις κ παροχες διαφορετικες για καθε φυλο.πχ ο αντρας για να εχει σεξ κ γυναικειες ευκολιες οπως φαγητο,κ η γυναικα για να εχει κοινωνικη εικονα κ να αισθανεται ποθητη τουλαχ απο εναν.

τπτ απο αυτα δεν σου παρεχει μια σχεση απο αποσταση,μονο τηλεφωνικα χρεη κ εισητηρια.

• Like 1
Δημοσ.

κανονικα σχεση απο αποσταση δεν γινεται να το ξερεις. αλλα αν αγαπιεστε συνηστω συνεχεις βιντεοκλησεις στο skype (και οχι 5 λεπτα και τελος. μιλαω για ολη μερα. να εχει και η κοπελα και εσυ παρεα). τηλεφωνο πρωι μεσημερι βραδυ αν δεν ειστε σκυπε. μηνυματα καληνυχτας-καλημερας και φυσικα να βλεπεστε οσο πιο συχνα γινεται. ανα 2 βδομαδες π.χ αν αντεχεις τα μεταφορικα.

sorry, αλλά καλύτερα πρεζάκιας... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...