terekos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Ενώ ανήκω στην κατηγορία των τριτέκνων,αλλά και στην κατηγορία των διδύμων που δίνουν την ίδια χρονιά(όλα τα πέτυχα ),Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως ακριβώς θα πριμοδοτηθώ! Θα έχω άλλες βάσεις? 'Αμα περάσω σε μια σχολή θα μπορώ να περάσω στην αντοίστηχη στην πόλη που είναι η μόνιμη κατοικία? Μέσα σ'ένα χρονο εχουν αλλάξει τα πράγματα και δεν βρίσκω πουθενά απαντήσεις!Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει!!! Υ.Γ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΝΩ ΤΟ 2013
padarofe Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φιλε ψαξε στο minedu.gr. Εχει ολες τις απαντησεις.Ενδεικτικα σου λεω οτι με τους τριτεκνους και επειδη εισαι διδυμος (ανηκεις στα κοινωνικα κριτηρια) οι βασεις για εσενα ειναι χαμηλοτερες.Δεν υπαρχουν μεταγγραφες.Οπου περασες περασες.Αυτα.Για περισσοτερα ψαχνεις στο google "μηχανογραφικο:ειδικες κατηγοριες".Δες τα κριτηρια που πρεπει να πληροις ωστε να ανηκεις σε μια κατηγορια. ΥΓ. Επιλεγεις μονο μια κατηγορια.Οποια σε συμφερει.
Μπερδεμένος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εδώ είναι η εγκύκλιος για τις ειδικές περιπτώσεις. Μπορείς να είσαι μόνο σε μία κατηγορία και όχι σε δύο ταυτόχρονο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαλέξεις ποια σε συμφέρει περισσότερο. Το τι σε συμφέρει εξαρτάτε από τα πόσοι υποψήφιοι εντάσσονται στη κατηγορία των τριτέκνων και πόσοι είναι στη κατηγορία των ειδικών περιπτώσεων που εντάσσεται η πολυδυμία αλλά και από τις θέσεις που δίνονται για τη κάθε κατηγορία στις σχολές που ενδιαφέρεσαι. Εδώ μπορείς να βρεις πώς μοιράστηκαν οι θέσεις σε κάθε σχολή φέτος (γενική σειρά και ειδική κατηγορία). Αφού ολοκληρωθούν και οι φετινές πανελλήνιες μπορείς να δεις πόσοι είναι οι υποψήφιοι με τριτεκνία και πόσοι σε ειδική κατηγορία και να καταλάβεις τι σε συμφέρει. ΝΟΜΙΖΩ ότι σε συμφέρει η τριτεκνία, αλλά για να σιγουρευτείς περίμενε να δεις το παραπάνω. Αυτά ισχύουν για φέτος και δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ισχύσουν και του χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα