Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σου ειπα παντως την γνωμη μου απο κει και περα δικο σου θεμα :mrgreen:

Αγόρι μου γλυκό έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Adobe Web Design Suite? Second Life ? Dreamweaver? Web studio ? Web easy , Yola silver?Ξέρεις τι είναι αυτά τα προγράμματα ;

Εννοειται πως εχω χρησιμοποιησει αλλα μην μου μιλας λες και ειμαι 10 χρονων γιατι ουτε που με ξερεις και να γυρισουμε πισω στο τοπικ και να μην το γεμιζουμε ολο αηδιες trollarontas

εγω σου λες αντι για τον 3770κ να παει στον 8150FX.και με λεφτα στην τσεπι και θα κανει και την δουλεια η κοπελα,

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω σου λες αντι για τον 3770κ να παει στον 8150FX.και με λεφτα στην τσεπι και θα κανει και την δουλεια η κοπελα,

Καλη ιδεεα

Δημοσ.

Off topic: Που χαθηκε ο δεινοσαυρος να μας πει καμια γνωμη;;;

Έδώ είμαι και συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται σώνει και καλά i7 για να κάνει τη δουλειά της. Απλά αντί για τον fx 6100, 8120 θα πρότεινα i5 3450 + H77 mobo.

Doctor ανέβασε μερικές φωτο αν θες από το θηρίο να το δούμε.

Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω οτι καποιος fx(6100,8120) θα ειναι υπερικανοποιητικος για την δουλεια μου θελει!8gb ram,εναν 60αρι ssd(εκτος αν φτανουν τα λευτα για 120) και εναν ακομα μεγαλο σκληρο για αποθηκη.

γενικα για τετοιες δουλειες το Α και το Ω ειναι μια πολυ καλη οθονη,οποτε αμα προτεινω την u2711 δεν νομιζω να θεωρηθει overkill γιατι ετσι κιαλλιως καποτε θα αγωρασει μια οθονη τετοιων προδιαγραφων.. μεγαλο + η αναλυση ωστε να μπορει να δουλευει ανετα τα προτζεκτ

btw doctor αν εχεις την καλοσυνη βγαλε μια φωτο το συστημα σου! ειναι τελειο! αα και αν μπορεις βγαλε μια κοντινη την καρτα!

Δημοσ.

Καταρχήν και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις τόσο ωραίες απαντήσεις!!! :rolleyes:

Αλλά μην τσακωθείτε κιόλας! Κρίμα είναιιιι!!! Είναι πολύ θετικό που ακούω πολλές και διαφορετικές γνώμες! :-)

Δυστυχώς όμως κάπως μπερδεύτηκα!!! :P

Αρχικά, καθώς δεν έχω πιστωτική κάρτα, σκέφτομαι την αγορά pc να την κάνω σε κάποιο κατάστημα και όχι στο Internet! Συνεπώς, δεν έχω καταλάβει...Στο Πλαίσιο πχ. θα πω θέλω έναν υπολογιστή που να έχει CPU τάδε...κλπ;;;; (όλη αυτή τη λίστα που έβαλε ο Τhe-Doctor δηλαδή;;; :o Θα πάθουν σοκ οι άνθρωποι! :D )

Petranthe, αν θέλεις εξήγησέ μου λίγο αυτή τη μικρογραφία που έβαλες με τους κωδικούς και το όνομα γιατί δεν την πολυκαταλαβαίνω!

Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι ως προς την τιμή! Ηλεκτρονικά πιστεύετε ότι αν αγοράσω έναν υπολογιστή θα μου έρθει πολύ πιο φθηνά συγκριτικά με το αν πάω σε ένα κατάστημα;;; Για να δω τότε μήπως και συμφέρει να χρησιμοποιήσω κάποια πιστωτική...

Αυτά...και συγγνώμη για τις κάπως απλοϊκές ερωτήσεις, αλλά είμαι σχετικά καινούρια στο χώρο των υπολογιστών! :)

Δημοσ.

Καταρχήν και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις τόσο ωραίες απαντήσεις!!! :rolleyes:

Αλλά μην τσακωθείτε κιόλας! Κρίμα είναιιιι!!! Είναι πολύ θετικό που ακούω πολλές και διαφορετικές γνώμες! :-)

Δυστυχώς όμως κάπως μπερδεύτηκα!!! :P

Αρχικά, καθώς δεν έχω πιστωτική κάρτα, σκέφτομαι την αγορά pc να την κάνω σε κάποιο κατάστημα και όχι στο Internet! Συνεπώς, δεν έχω καταλάβει...Στο Πλαίσιο πχ. θα πω θέλω έναν υπολογιστή που να έχει CPU τάδε...κλπ;;;; (όλη αυτή τη λίστα που έβαλε ο Τhe-Doctor δηλαδή;;; :o Θα πάθουν σοκ οι άνθρωποι! :D )

Petranthe, αν θέλεις εξήγησέ μου λίγο αυτή τη μικρογραφία που έβαλες με τους κωδικούς και το όνομα γιατί δεν την πολυκαταλαβαίνω!

Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι ως προς την τιμή! Ηλεκτρονικά πιστεύετε ότι αν αγοράσω έναν υπολογιστή θα μου έρθει πολύ πιο φθηνά συγκριτικά με το αν πάω σε ένα κατάστημα;;; Για να δω τότε μήπως και συμφέρει να χρησιμοποιήσω κάποια πιστωτική...

Αυτά...και συγγνώμη για τις κάπως απλοϊκές ερωτήσεις, αλλά είμαι σχετικά καινούρια στο χώρο των υπολογιστών! :)

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις με πιστωτική. Κάποια καλά και αξιόπιστα καταστήματα που μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή είναι τα mysystems και visionstudio. Αν κάνεις παραγγελία από το internet (για desktop μιλάω) απλά πατάς εκεί που λέει φτιάξτε το pc σας (στο visionstudio και στο mysystems κατι αναλογο θα εχει) και βαζεις οποια συνθεση θελεις.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ Ηλία! Να παρακαλέσω και κάτι ακόμα;;; Μπορεί κάποιος με το msystems ή κάποιο άλλο αντίστοιχο που πληρώνεις με αντικαταβολή, να μου κάνει μία προτεινόμενη σύνθεση για desktop pc, έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που έχω αναφέρει για web design;;;

Τhanks in advance!!!

Δημοσ.

Και είδα κι εγώ τόσες απαντήσεις μαζεμένες και χάρηκα!!! Πού να φανταστώ ότι ήταν off topic! :P :P :P :D

Λοιπόν, δυστυχώς δεν ξέρω να συνθέτω μόνη μου τον υπολογιστή.. :(

Θα τους πω να μου τον συναρμολογήσουν αυτοί με την ελπίδα να μην βάλουν μέσα κάτι μεταχειρισμένο..! :unsure:

Αλλά το μεγάλο πρόβλημά μου είναι άλλο! Θα ήθελα please μία προτεινόμενη σύνθεση για desktop (link κατά προτίμηση σε κάποιο από αυτά τα site που μου είπατε...)

Κοίταξα τις προηγούμενες λίστες των παιδιών με τα χαρακτηριστικά, μπήκα στα site αυτά αλλά δεν έβρισκα ακριβώς τα ίδια στη σύνθεση του υπολογιστή και κάπου το έχασα... :wacko:

Δημοσ.

Oρίστε ένα- ένα:

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450

Μητρική: Gigabyte H77M-D3H

Μνήμη: Corsair 8GB Vengeance 1600MHz CL9

Κάρτα γραφικών: Gigabyte Radeon HD 6770 1GB

SSD: OCZ 120GB Agility 3 Series 2.5¨ SATA III

Σκληρός: Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III

DVD-RW: Samsung SH-222BB (SATA) Black

Οθόνη: LG Electronics IPS231P-BN 23¨ Wide LED IPS

Ηχεία: Logitech Z-130

Ποντίκι/Πληκτρολόγιο: Microsoft Wired Desktop 400 for Business

1014 ευρώ

Εννοείται ότι τους λες να σου το στήσουν.

Δημοσ.

Tι ωραία!!! Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να διαθέτει τις προδιαγραφές για web design! Οι υπόλοιποι συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη πρόταση;;;

Δεινόσαυρε...τα συμπλήρωσα δοκιμαστικά τα στοιχεία που μου έγραψες, αλλά δε μου έχεις γράψει τι πρέπει να διαλέξω για τα παρακάτω:

μνήμη 2, κάρτα γραφικών 2, κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, λειτουργικό σύστημα, εφαρμογές γραφείου και antivirus (τα 2 τελευταία λέτε καλύτερα να τα κατεβάσω σπασμενα?)

A! To SSD είναι ο σκληρός δίσκος 2, σωστά;;;

Δημοσ.

Tι ωραία!!! Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να διαθέτει τις προδιαγραφές για web design! Οι υπόλοιποι συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη πρόταση;;;

Δεινόσαυρε...τα συμπλήρωσα δοκιμαστικά τα στοιχεία που μου έγραψες, αλλά δε μου έχεις γράψει τι πρέπει να διαλέξω για τα παρακάτω:

μνήμη 2, κάρτα γραφικών 2, κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, λειτουργικό σύστημα, εφαρμογές γραφείου και antivirus (τα 2 τελευταία λέτε καλύτερα να τα κατεβάσω σπασμενα?)

+1 Στην συνθεση του δεινοσαυρου! Εμ τι εννοεις λεγοντας μνημη 2 κτλ με το 2 απο διπλα; Να υποθεσω 2η μνημη ραμ 2η καρτα γραφικων καρτα ηχου δεν χρειαζεσαι ουτε καρτα δικτυου, λειτουργικο συστημα windows 7 home premium, δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω, εφαρμογες γραφειου Microsoft office 2010(Σπασμενο) και αντιβαιρους κατεβασε το avast free antivirus! SSD θα τον εχεις για κυριο δισκο οπου θα βαλεις το λειτουργικο αντε και κανα προγραμμα αλλα τον hdd θα τον εχεις για αποθηκευση! Τελος τα windows 7 home premium ειναι γυρω στο 120αρικο και αν πιστευεις οτι δεν αξιζει να τα δωσεις κατεβασε σπασμενα! (Γνησια ειναι πιο αξιοπιστα κατα την γνωμη μου) Ελπιζω τελικα να σε βοηθησαμε εδω στο φορουμ και να μην σε ζαλισαμε με τις γνωμες μας!!! Καλη επιτυχια με την δουλεια σου!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oρίστε ένα- ένα:

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450

Μητρική: Gigabyte H77M-D3H

Μνήμη: Corsair 8GB Vengeance 1600MHz CL9

Κάρτα γραφικών: Gigabyte Radeon HD 6770 1GB

SSD: OCZ 120GB Agility 3 Series 2.5¨ SATA III

Σκληρός: Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III

DVD-RW: Samsung SH-222BB (SATA) Black

Οθόνη: LG Electronics IPS231P-BN 23¨ Wide LED IPS

Ηχεία: Logitech Z-130

Ποντίκι/Πληκτρολόγιο: Microsoft Wired Desktop 400 for Business

1014 ευρώ

Εννοείται ότι τους λες να σου το στήσουν.

Μια μικρη παρατηρηση: Γιατι δεν της εβαλες την dell ultrasharp u2312hm;;; και caviar BLACK

Δημοσ.

Γιατί να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα και να μην τα κάνεις ένα ένα όπως στα έδωσα "προσθήκη στο καλάθι"?

Το καλύτερο πάντως για μένα είναι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους πεις ένα-ένα τα προϊόντα ακριβώς (με των κωδικό δίπλα) για να τους πεις και να σου το στήσουν. Η προσωπική επαφή είναι πάντα καλύτερη.

Δημοσ.

2500Κ χωρίς o/c capable mobo είναι σα να παίρνεις παγωτό κυπελλάκι και να μη σου δίνει κουταλάκι να το φας ρε φίλε!

Γιατί 2400 με 189€ και όχι 2500k με 215€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...