Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Διάβασες το θέμα από την αρχή? Δεν σου είπα ότι πρέπει να πάρει 2500κ χωρίς z68. Σου λέω ότι είναι τελείως άκυρο να πάρει παλιότερο επεξεργαστή για να τον κάνει overclocking.... Δες από την αρχή και θα συμφωνήσεις.
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ενώ δεν είναι είναι τελείως άκυρο να πάρει πιο καινούριο επεξεργαστή μόνο και μόνο επειδή είναι πιο καινούριος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στα σοβαρά προτείνεις να παρει τον προηγούμενο και να κάνει overclocking ή κάνεις πλάκα? Αν ναι, δεν έχω να πω τίποτα, σηκώνω τα χέρια ψηλά. O 3450 έχει ίδιες επιδόσεις με τον 2500K, καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά και καταναλώνει λιγότερο. Αυτά. Τέλος, θεωρώ τουλάχιστον ατυχές να προτείνεις σε έναν άπειρο -σε αυτόν τον τομέα- χρήστη ελαφρά τη καρδία να κάνει o/c, όταν και ο ίδιος γνωρίζεις ότι το όφελος θα είναι απο ανύπαρκτο έως μηδαμινό (υπό το πρίσμα της δεδομένης χρήσης). Είσαι 100% foul κατ εμέ. Επιμένω ότι δεν διάβασες το θέμα προσεκτικά και απο την αρχή.
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καμία πλάκα. Πλέον το O/C έχει γίνει πιο εύκολο και απ το να φτιάξεις μια παρουσίαση στο powerpoint. Συμφωνώ πως ο 3450 έχει ίδιες επιδώσεις, αλλά αφού ο άλλος με 2 κινήσεις (μετρημένες) γίνεται 15-20% πιο γρήγορος απο stock, πάλι πίσω είναι. Επίσης, τα καλύτερα γραφικά θα τα δεχόμουν ως επιχείρημα αν δεν έβαζες και gpu στο πακέτο. Τώρα για τα περί 550ti vs 6770 ας μη ξεφύγουμε κι άλλο. Και, btw, δεν είπα να κάνει O/C. Αν χρειαστεί γίνεται μονάχος του ο έρμος ο 2500k.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν έχω να πω κάτι, έχει χαθεί η μπάλα. Πραγματικά όμως.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αρχισαν τα οργανα! :Ρ Περιμένω -έντιμα- να πάρεις θέση.
deniaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!! :rolleyes: Μου φαίνεται ότι τελικά θα καταλήξω στη σύνθεση που μου προτείνει ο δεινόσαυρος, αφού βλέπω συμφώνησε και ο The- Doctor! Doctor, με ανησύχησε λίγο αυτό: "Μια μικρη παρατηρηση: Γιατι δεν της εβαλες την dell ultrasharp u2312hm;;; και caviar BLACK". Πρέπει κάτι να αλλάξω στη σύνθεση;;;;;
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αφού συμφώνησε και ο Doctor τότε εντάξει. Αν μπει και με τα υπόλοιπα 14 account του και συμφωνήσει και με αυτά τι θα κάνεις;
haris013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αφού συμφώνησε και ο Doctor τότε εντάξει. Αν μπει και με τα υπόλοιπα 14 account του και συμφωνήσει και με αυτά τι θα κάνεις; κλαιω!
deniaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βρε Vaggo, και εσένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Μην παρεξηγείσαι!!! Aπλά είδα ότι για μία σύνθεση συμφώνησαν δύο άτομα κι επειδή προσωπική γνώμη είναι λίγο δύσκολο να έχω ως αρχάρια στο θέμα αυτό, γι'αυτό και σκέφτομαι να διαλέξω τη σύνθεση του Δεινόσαυρου! Doctor, να ρωτήσω και κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα!!! Μου έγραψες "SSD θα τον εχεις για κυριο δισκο οπου θα βαλεις το λειτουργικο αντε και κανα προγραμμα αλλα τον hdd θα τον εχεις για αποθηκευση!" . Ο hdd είναι αυτός που έχει γράψει o δεινόσαυρος "Σκληρός;;;" Δηλαδή στην ουσία θα έχω 2 σκληρούς δίσκους όπου στον SDD θα έχω το λειτουργικό και τα προγράμματα και στον hdd (είναι εξωτερικός?) ό,τι άλλο θέλω;;; Αυτά και συγγνώμη αν σας ζάλισα!!!Ήδη με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!!
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Περιμένω -έντιμα- να πάρεις θέση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δυστυχώς , θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δε παρεξηγούμαι, μη σκαλώνεις. Αλλά το θέμα είναι ότι απ τη στιγμή που δεν ξέρεις τον άλλο, πως σου φαίνεται λογικό να εμπιστεύεσαι απόλυτα τη γνώμη του; Δηλαδή, είναι εξ ορισμού λάθος το να λες "αφού το λέει κι αυτός, έτσι θα ναι". Anyway, ελπίζω να βοήθησα και πιστεύω πως όποια απ τις δύο προτάσεις και να ακολουθήσεις ευχαριστημένη θα είσαι.
deniaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μα δεν είχα όμως και άλλη επιλογή! Το λογικό είναι ότι αφού βλέπω πως πιο πολλά άτομα συμφωνούν με τη συγκεκριμένη σύνθεση και επειδή η δική σου σύνθεση μου φαίνεται πως προϋποθέτει να έχεις πιο εξειδικευμένες γνώσεις στο θέμα αυτό, γι'αυτό και σκέφτομαι να διαλέξω την άλλη... Πάντως ευχαριστώ!
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βασικά να ξεκαθαρίσω κατι... Συμφωνώ με τον βροντοσαυρο ως προς την χρησιμοτητα του Κ στην συγκεκριμενη περιπτωση... Οσο αφορά τις συνθέσεις διαφωνω και με τις δύο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα