DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Υπαρχουν αναβαθμισεις της adobe τις οποιες αν τις θελει, επειδη ειπε οτι ασχολειται επαγγελματικα, τοτε o i7 3770K ειναι μονοδρομος! Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Denia μην μπερδεύεσαι, όλα ειναι εντάξει. Απλά με τις προσθήκες του doctor το ποσό θα ανέβαινε κι αλλο χωρίς ουσιαστικές διαφορές. Για τον ssd, ναι, όπως τα έγραψες είναι.
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλά σοβαρά τώρα μιλάτε που προτείνεται ξεκλείδωτους CPU στην κοπέλα ; Κοπελιά εγώ την πρόταση μου στη είπα . Αν θες να πας σε Intel πάνε σε αυτόν που λέει ο Δεινόσαυρος. Όχι πως θα κερδίσεις πολλά αλλα τέλοσπαντων. Υπαρχουν αναβαθμισεις της adobe τις οποιες αν τις θελει, επειδη ειπε οτι ασχολειται επαγγελματικα, τοτε o i7 3770K ειναι μονοδρομος! Sent from my iPhone using Insomnia Κάνεις λάθος. Δε μιλάμε για Premier Pro η για εφαρμογές video -editing. Αν η δουλειά της Denias ειναι πάνω στο web design , με λίγα λόγια σχεδιάζει ιστιοσελίδες, βάζει γραφικό περιβάλλον σε αυτές , ακόμα και με flash η java να ασχολείται ο 3770Κ της από άχρηστος μέχρι πολύ αχρηστος
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βασικά ας μας απαντήσει λιγο η deniaa αν χρησιμοποιεί premiere διοτι εινια σημαντικο... αν δεν το χρησιμοποιει όλες οι συνθέσεις είναι ακυρες και δεν χρειαζεται να ξοδεψει ένα τοσο μεγαλο ποσο!
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βασικά ας μας απαντήσει λιγο η deniaa αν χρησιμοποιεί premiere διοτι εινια συμαντικο... αν δεν το χρησιμοποιει όλες οι συνθέσεις είναι ακυρες και δεν χρειαζεται να ξοδεψει ένα τοσο μεγαλο ποσο! +1
deniaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω ασχοληθεί με το web design, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Τώρα σκοπεύω να ασχοληθώ πιο συστηματικά. Τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτά της σουίτας Adobe CS4 Master Collection. Με το Premiere ειδικά δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έχω δουλέψει πάνω στο Photoshop, to Ιllustrator, το Dreamweaver και λίγο με το Flash. Επειδή κάποιες φορές δούλευα μέσω του laptop μου,η εμπειρία μου ήταν πολύ αρνητική. Κόλλαγε συνεχώς, ακόμα και ένα πρόγραμμα από αυτά να είχα ανοιχτό! Θέλω πάντως να έχω το περιθώριο να χρησιμοποιήσω και το Premiere αν χρειαστεί. Να μην περιορίζομαι. Με τη σύνθεση αυτή του Δεινόσαυρου, θα είναι αυτό εφικτό;
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω ασχοληθεί με το web design, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Τώρα σκοπεύω να ασχοληθώ πιο συστηματικά. Τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτά της σουίτας Adobe CS4 Master Collection. Με το Premiere ειδικά δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έχω δουλέψει πάνω στο Photoshop, to Ιllustrator, το Dreamweaver και λίγο με το Flash. Επειδή κάποιες φορές δούλευα μέσω του laptop μου,η εμπειρία μου ήταν πολύ αρνητική. Κόλλαγε συνεχώς, ακόμα και ένα πρόγραμμα από αυτά να είχα ανοιχτό! Με το premiere σκοπεύεις να ασχοληθεις?? Τωρα το πως το "επαγγελματικα" κατέληξε να γίνει "εχω ασχοληθεί οχι σε μαγάλο βαθμο "μονο εσύ το ξέρεις? Τεσπα, αν δεν ασχοληθείς με premiere να ξέρεις ότι εξτρα κάρτα γραφικών δεν χρειάζεσαι... και η ενσωματωμένη του 3450 ειναι υπεραρκετή.. Μια πρόταση από εμενα .. για την περιπτωση που το premiere φαει ακυρο τελικα! EDIT με 8GB ram ομως όχι 16.... εβαλα κατα λαθος 2 8αρες
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στο laptop βρε γλυκιά μου λογικό ήταν να κολάει... Αν εξαιρέσουμε το photoshop , όλα τ'αλλα δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ. Και ειδικα για το photoshop αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η ram. 8GB πιστεύω όμως ότι σου είναι αρκετα... Το ilustrator είναι το επόμενο βήμα από το photoshop πάντως και σίγουρα όσο αναφορά το web - design είναι πολύ πιο κατάληλο.
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κάνεις λάθος. Δε μιλάμε για Premier Pro η για εφαρμογές video -editing. Θέλω πάντως να έχω το περιθώριο να χρησιμοποιήσω και το Premiere αν χρειαστεί. Να μην περιορίζομαι. Με τη σύνθεση αυτή του Δεινόσαυρου' date=' θα είναι αυτό εφικτό;[/quote'] petranthe, διαβασε την παραθεση απο το προηγουμενο ποστ της deniaa και αν εχεις ιδεα τι ειναι το adobe speedgrade τοτε πιστευω οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις ποσο αχρηστος της ειναι ο i7 googlare το λιγο αν δεν το εχεις ακουστα! Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θέλω πάντως να έχω το περιθώριο να χρησιμοποιήσω και το Premiere αν χρειαστεί. Να μην περιορίζομαι. Με τη σύνθεση αυτή του Δεινόσαυρου, θα είναι αυτό εφικτό; Nαι.
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 petranthe, διαβασε την παραθεση απο το προηγουμενο ποστ της deniaa και αν εχεις ιδεα τι ειναι το adobe speedgrade τοτε πιστευω οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις ποσο αχρηστος της ειναι ο i7 googlare το λιγο αν δεν το εχεις ακουστα! Sent from my iPhone using Insomnia Και πάλι αναλόγως την χρήση είναι που θα κανει και στο speedgrade!!
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε φίλε πλάκα κανεις ετσι ;; Speedgrade χρησιμοποιούμε στη δουλειά εμείς που είμαστε γραφίστες !!! Εσύ πιστεύεις θα χρησιμοποιήσει ποτε πρόγραμμα των 1000 ευρώ η κοπέλα που τώρα θα αρχίσει να ασχολείτε με το WEB - DESIGN ???? Μη μπεεδεύεται τα αυτονόητα EDIT : Denia ξερεις τι είναι το speedgrade ;
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Nαι. Ρε Δεινοσαυρε μην απαντάς ότι ναναι και εσύ ... Δεν κολάει ΑΜD καρτα με το premiere... καλύτερη επιλογή είναι η 550!!
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε φίλε πλάκα κανεις ετσι ;; Speedgrade χρησιμοποιούμε στη δουλειά εμείς που είμαστε γραφίστες !!! Εσύ πιστεύεις θα χρησιμοποιήσει ποτε πρόγραμμα των 1000 ευρώ η κοπέλα που τώρα θα αρχίσει να ασχολείτε με το WEB - DESIGN ???? Μη μπεεδεύεται τα αυτονόητα σορρυ γραφιστα αλλα, 1ον) Αναφερε οτι δουλευει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, τωρα ποσο αληθεια ειναι αυτο δεν το ξερω και δεν θα το κρινω εγω. απο την στιγμη που θελει επαγγελματικα, εγω πιστευω οτι εχει το δικαιωμα να γνωριζει τα μεγιστα των δυνατοτητων που θα της προφερει η συνθεση που προτεινετε. και 2ον) να θυμισω οτι υπαρχει σε πολλα warez site, και μαλλον απο εκει θα εχει βρει ολα τα προγραμματα γιατι δεν νμζ να εχει προγραμμα οπως τον Photoshop αξιας 600++ ευρω και να πηγαινει σε πισι με 1000ευρω για σκεψου το λιγο Sent from my iPhone using Insomnia
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Nαι. Λύσε μου μια απορία ρε Βάγγο και δε ξαναμπαίνω στο forum ποτέ. Από που κι ως που θα κάνει δουλειά της με την 6770 στο Premiere; Πώς σκατά θα βγάλει άκρη χωρίς CUDA;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα