Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε Δεινοσαυρε μην απαντάς ότι ναναι και εσύ ... Δεν κολάει ΑΜD καρτα με το premiere... καλύτερη επιλογή είναι η 550!! Στον 3450 είχα μείνει.
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σορρυ γραφιστα αλλα, 1ον) Αναφερε οτι δουλευει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, τωρα ποσο αληθεια ειναι αυτο δεν το ξερω και δεν θα το κρινω εγω. απο την στιγμη που θελει επαγγελματικα, εγω πιστευω οτι εχει το δικαιωμα να γνωριζει τα μεγιστα των δυνατοτητων που θα της προφερει η συνθεση που προτεινετε. και 2ον) να θυμισω οτι υπαρχει σε πολλα warez site, και μαλλον απο εκει θα εχει βρει ολα τα προγραμματα γιατι δεν νμζ να εχει προγραμμα οπως τον Photoshop αξιας 600++ ευρω και να πηγαινει σε πισι με 1000ευρω για σκεψου το λιγο Sent from my iPhone using Insomnia 1) Ανέφερε μεταγενεστερα ότι δεν ασχολείται επαγγελματικα 2) Κανένας σοβαρός επαγγελματιας δεν κατεβάζει πειρατικό λογισμικο , ειδικα αν μιλαμε για γραφιστικη web-designers και επεξεργασία video. Και οι Πέτρες ξέρουν ότι η υποστήριξη που δίνουν οι εταιρίες αυτές σε τέτοιου είδους επαγγελματικά προγράμματα αξίζει για να μη πω ότι είναι απαραίτητη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Λύσε μου μια απορία ρε Βάγγο και δε ξαναμπαίνω στο forum ποτέ. Από που κι ως που θα κάνει δουλειά της με την 6770 στο Premiere; Πώς σκατά θα βγάλει άκρη χωρίς CUDA; Απρόσεκτος λέμε..
petranthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω ασχοληθεί με το web design, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Τώρα σκοπεύω να ασχοληθώ πιο συστηματικά. Με το Premiere ειδικά δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έχω δουλέψει πάνω στο Photoshop, to Ιllustrator, το Dreamweaver και λίγο με το Flash. Ε
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απρόσεκτος λέμε.. Έ; Τι δεν είδα; Με 3450 + 6770 σε ρώτησε αν θα δουλέψει άνετα το premiere και της λες ναι. Εγώ εκεί είχα μείνει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έ; Τι δεν είδα; Με 3450 + 6770 σε ρώτησε αν θα δουλέψει άνετα το premiere και της λες ναι. Εγώ εκεί είχα μείνει. Eγώ ήμουν απρόσεκτος, όχι εσύ.
The-Doctor Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βρε Vaggo, και εσένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Μην παρεξηγείσαι!!! Aπλά είδα ότι για μία σύνθεση συμφώνησαν δύο άτομα κι επειδή προσωπική γνώμη είναι λίγο δύσκολο να έχω ως αρχάρια στο θέμα αυτό, γι'αυτό και σκέφτομαι να διαλέξω τη σύνθεση του Δεινόσαυρου! Doctor, να ρωτήσω και κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα!!! Μου έγραψες "SSD θα τον εχεις για κυριο δισκο οπου θα βαλεις το λειτουργικο αντε και κανα προγραμμα αλλα τον hdd θα τον εχεις για αποθηκευση!" . Ο hdd είναι αυτός που έχει γράψει o δεινόσαυρος "Σκληρός;;;" Δηλαδή στην ουσία θα έχω 2 σκληρούς δίσκους όπου στον SDD θα έχω το λειτουργικό και τα προγράμματα και στον hdd (είναι εξωτερικός?) ό,τι άλλο θέλω;;; Αυτά και συγγνώμη αν σας ζάλισα!!!Ήδη με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!! HDD("Μηχανικος Δισκος) SSD(Solid State Drive) κοιταξε ο ssd κανει τα ιδια λευτα με τον hdd και παιρνεις 128 gb αποθηκευτικου χωρου οπου μπορεις να βαλεις οτι μα οτι θες(οι πιο πολλοι βαζουν τα windows για γρηγορη εκκινηση) ωστε να τρεχει απιστευτα γρηγορα(γιαυτο αλλωστε ειναι και ακριβοι δισκοι) Ο hdd(σκληρος δισκος οπως ειπε και ο δεινοσυρος) ειναι γρηγορος αν επιλεξεις δισκο sata 3 και με 7200 στροφες αλλα σκεψου οτι ο ssd ειναι 3 με 4 φορες γρηγοροτερος του hdd! Ελπιζω να μην σε μπερδεψα!!! Απλα τον ssd θα τον εχεις για κυριο σκληρο δισκο ωστε να βαλεις μεσα οτι προγραμματα χρησιμοποιεις πολυ και θες να "τρεχουν" γρηγορα και ολα τα αλλα προγραμματα τα βαζεις στον ευρυχωρο hdd (μαζι με φωτο βιντεο και οτι αλλο θες)που στην περιπτωση μας ειναι 1tb. Προτεινα τον caviar black γιατι ειναι πιο "δημοφιλης"(πες το οπως θες) και επειδη τον εχω και γω και εχω και φιλους που τον εχουν ξερω οτι ειναι ισως ο πιο αξιοπιστος δισκος σε αυτην την τιμη. Επισης η dell ultrasharp ειναι μια οθονη που την κοιτας και την χαιρεσαι(15 ευρω πιο πανω απο αυτη που σου προτεινε ο δεινοσαυρος) δεν μπορω να στην περιγραψω πρεπει να την δεις απο μονη σου... Και οχι ο HDD ειναι εσωτερικος! Σκεψου οτι ειναι η αποθηκη σου και οτι εκει βαζεις ολα σου τα πραγματα απλα στον ssd ειναι μια αποθηκη πιο τακτοποιημενη και το συστημα βρισκει αυτο που θελει ακομα πιο γρηγορα και εκει εξηγειται η ταχυτητα του! Σε ζαλισα εεεεε;;;;;
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απρόσεκτος λέμε.. Θες να πιστεψουμε τώρα ότι ήξερες οτι το premiere θελει Cuda και ότι ήσουν απρόσεκτος τώρα?? Αν είναι έτσι τοτε τι στο καλο εξαρχής προτέινεις 6770??
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Άστον μωρέ! Έκανε ένα λάθος, μη τον κρεμάσουμε κιόλα!
DragoticSaen Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 1) Ανέφερε μεταγενεστερα ότι δεν ασχολείται επαγγελματικα 2) Κανένας σοβαρός επαγγελματιας δεν κατεβάζει πειρατικό λογισμικο ' date=' ειδικα αν μιλαμε για γραφιστικη web-designers και επεξεργασία video. Και οι Πέτρες ξέρουν ότι η υποστήριξη που δίνουν οι εταιρίες αυτές σε τέτοιου είδους επαγγελματικά προγράμματα αξίζει για να μη πω ότι είναι απαραίτητη.[/quote'] 1) Και ποιος σου λεει οτι δεν θα το αναιρεσει ξανα; (δεν εχω προθεση να σε προσβαλω deniaa απλη συζητηση ανοιξα ) 2) Συμφωνω, οτι ο ΚΑΘΕ σοβαρος επαγγελματιας δεν κατεβαζει περατικο λογισμικο....ΠΡΙΝ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ! Δεν ξερω σε τι καιρους ζεις (προς θεου) αλλα στην Ελλαδα που ζουμε λεμε το ψωμι,ψωμακι αρα μια σουιτα με photoshop, illutrator, dreamweaver, premier pro κτλ. που κοστιζει οσο βγαζει ενας δημοσιος υπαλληλος σε ενα χρονο (αν παιρνουν τοσα λεφτα πλεον) δεν ειναι και καλυτερη λυση οσο επαγγελματιας και να εισαι και αρα πας σε εναλλακτικες οπως πειρατικο λογισμικο (αν και δεν το θεωρω εναλλακτικο, αλλα τι να κανουμε πλεον). Και η υποστηριξη που προσφερει η εταιρεια σιγουρα στην προσφερουν και ποσες αλλες ιστοσελιδες αλλα εννοειται οχι στον ιδιο βαθμο! Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θες να πιστεψουμε τώρα ότι ήξερες οτι το premiere θελει Cuda και ότι ήσουν απρόσεκτος τώρα?? Αν είναι έτσι τοτε τι στο καλο εξαρχής προτέινεις 6770?? Ναι ρε μάστορα αυτό θέλω να σου πω. Έχεις κάποιο πρόβλημα? Αν ναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είπε εξαρχής πρεμιερ και δεν το ειδα?
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop και γενικά όλα τα προγράμματα της Adobe Suite CS5, Dreamweaver, Secondlife, σουίτα Office κλπ Απ όσο ξέρω, μέσα στη σουίτα της adobe είναι και το Premiere.
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ναι ρε μάστορα αυτό θέλω να σου πω. Έχεις κάποιο πρόβλημα? Αν ναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είπε εξαρχής πρεμιερ και δεν το ειδα? Οκ δεν είπε premier... τοτε για πιο λόγο εσύ ως γνωστης δεν της είπες ότι αν δεν χρησιμοποιείς premiere τοτε δεν χρειαζεται να βάλεις εξτρα gpu και της πρότεινες 6770? Δεν είδα πουθενα να λέει κατι για gaming η κοπελα!!
deniaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Διακρίνω μια αμφισβήτηση και μια τάση υποτίμησης από κάποιους, αλλά ok...Aς μην δώσουμε περισσότερη έκταση στο θέμα κατά πόσο λέω ψέματα ή όχι.Που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω ανάγκη να πω ψέματα! Για να σας λύσω την απορία πάντως έχω δουλέψει επαγγελματικά στο web design αλλά ως πρακτική και για πολύ λίγο καιρό. Την περισσότερη εργασία φυσικά την έκανα από τη δουλειά μου, όμως χρειαζόταν και κάποιες φορές να δουλέψω από το σπίτι που δυστυχώς είχα μόνο το laptop και έτσι είχα αυτά τα προβλήματα...Όταν λέω "σε πιο μεγάλο βαθμό" φιλοδοξώ στο προσεχές μέλλον να βρω επίσημα πια δουλειά ως web designer σε κάποια εταιρεία, γι' αυτό και θέλω ο υπολογιστής που θα αγοράσω να τηρεί αυτές τις προδιαγραφές. Και φυσικά και για πρακτική εξάσκηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα