Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού συμφώνησε και ο Doctor τότε εντάξει.

Αν μπει και με τα υπόλοιπα 14 account του και συμφωνήσει και με αυτά τι θα κάνεις;

Ρε μεγαλε εχεις καποιο λογο που με κατηγορεις αδικα δεν σε καταλαβαινω δηλαδη!

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οκ παίδες, έχετε κέφια. Εγώ μάλλον δεν έχω. Για τον stm ξέρουμε ότι πετάει ειρωνίες. Απλά από ένα σημείο και μετά δεν γίνονται ανεκτές. Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος από μένα, συνεχίστε.

Δημοσ.

1) Και ποιος σου λεει οτι δεν θα το αναιρεσει ξανα; (δεν εχω προθεση να σε προσβαλω deniaa απλη συζητηση ανοιξα :) )

2) Συμφωνω, οτι ο ΚΑΘΕ σοβαρος επαγγελματιας δεν κατεβαζει περατικο λογισμικο....ΠΡΙΝ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ! Δεν ξερω σε τι καιρους ζεις (προς θεου) αλλα στην Ελλαδα που ζουμε λεμε το ψωμι,ψωμακι αρα μια σουιτα με photoshop, illutrator, dreamweaver, premier pro κτλ. που κοστιζει οσο βγαζει ενας δημοσιος υπαλληλος σε ενα χρονο (αν παιρνουν τοσα λεφτα πλεον) δεν ειναι και καλυτερη λυση οσο επαγγελματιας και να εισαι και αρα πας σε εναλλακτικες οπως πειρατικο λογισμικο (αν και δεν το θεωρω εναλλακτικο, αλλα τι να κανουμε πλεον).

Και η υποστηριξη που προσφερει η εταιρεια σιγουρα στην προσφερουν και ποσες αλλες ιστοσελιδες αλλα εννοειται οχι στον ιδιο βαθμο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν θέλεις να ανοίξουμε θέμα για την πειρατεία και το πόσο ακριβά είναι αυτά τα προγράμματα πολύ ευχαρίστως αλλά είναι off topic. :-D

Αυτό που θα πώ είναι ότι για μένα δεν νοείται πειρατεία για επαγγελματικές λύσεις γιατί πολύ απλά εκτός των νομικών ζητημάτων που μπορείς να έχεις χάνεις και την υποστήριξη που είναι σημαντική. Στην τελική αν δεν μπορείς να αγοράσεις ένα πρόγραμμα των 500 ευρώ υπάρχουν και των 200 και των 100 και των 50... Αν με πιάνεις τι θέλω να πω...

Δημοσ.
Διακρίνω μια αμφισβήτηση και μια τάση υποτίμησης από κάποιους' date=' αλλά ok...Aς μην δώσουμε περισσότερη έκταση στο θέμα κατά πόσο λέω ψέματα ή όχι.Που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω ανάγκη να πω ψέματα!

[/quote']

Προς θεου deniaa, δεν λεω οτι λες ψεματα απλα εικασια κανω για να καλυψω καθε περιπτωση για να παρεις οσο δυνατων καλυτερο μηχανημα σε αυτα τα λεφτα.

Αν σε προσελαβα ζητω ταπεινα συγνωμη.

Δημοσ.

Διακρίνω μια αμφισβήτηση και μια τάση υποτίμησης από κάποιους, αλλά ok...Aς μην δώσουμε περισσότερη έκταση στο θέμα κατά πόσο λέω ψέματα ή όχι.Που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω ανάγκη να πω ψέματα!

Για να σας λύσω την απορία πάντως έχω δουλέψει επαγγελματικά στο web design αλλά ως πρακτική και για πολύ λίγο καιρό. Την περισσότερη εργασία φυσικά την έκανα από τη δουλειά μου, όμως χρειαζόταν και κάποιες φορές να δουλέψω από το σπίτι που δυστυχώς είχα μόνο το laptop και έτσι είχα αυτά τα προβλήματα...Όταν λέω "σε πιο μεγάλο βαθμό" φιλοδοξώ στο προσεχές μέλλον να βρω επίσημα πια δουλειά ως web designer σε κάποια εταιρεία, γι' αυτό και θέλω ο υπολογιστής που θα αγοράσω να τηρεί αυτές τις προδιαγραφές. Και φυσικά και για πρακτική εξάσκηση.

Καταρχείν κανείς δε σε υποτίμησε... Αλλιώς δε θα καθόμασταν να σου λέμε γνωμες... :rolleyes:

Μια ερώτηση denia . Το premiere που έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις στο web - design ? Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν θέλεις να ανοίξουμε θέμα για την πειρατεία και το πόσο ακριβά είναι αυτά τα προγράμματα πολύ ευχαρίστως αλλά είναι off topic. :-D

Αυτό που θα πώ είναι ότι για μένα δεν νοείται πειρατεία για επαγγελματικές λύσεις γιατί πολύ απλά εκτός των νομικών ζητημάτων που μπορείς να έχεις χάνεις και την υποστήριξη που είναι σημαντική. Στην τελική αν δεν μπορείς να αγοράσεις ένα πρόγραμμα των 500 ευρώ υπάρχουν και των 200 και των 100 και των 50... Αν με πιάνεις τι θέλω να πω...

για αυτο σου ειπα οτι αν ασχολειται επαγγελματικα με adobe suite προγραμματα, και οπως ειπες πειρατικο ΔΕΝ θα εχει, αρα σιγουρα θα μπορουσε να διαθεσει ενα μεγαλυτερο ποσο για το εργαλειο της δουλειας της. Ετσι τουλαχιστον θεωρω εγω λογικο.

Τελος παντων ας μην συνεχισουμε αυτη την offtopic συζητηση και να βοηθησουμε την deniaa σε αυτο που μας ρωτησε :)

Δημοσ.

Διακρίνω μια αμφισβήτηση και μια τάση υποτίμησης από κάποιους, αλλά ok...Aς μην δώσουμε περισσότερη έκταση στο θέμα κατά πόσο λέω ψέματα ή όχι.Που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω ανάγκη να πω ψέματα!

Για να σας λύσω την απορία πάντως έχω δουλέψει επαγγελματικά στο web design αλλά ως πρακτική και για πολύ λίγο καιρό. Την περισσότερη εργασία φυσικά την έκανα από τη δουλειά μου, όμως χρειαζόταν και κάποιες φορές να δουλέψω από το σπίτι που δυστυχώς είχα μόνο το laptop και έτσι είχα αυτά τα προβλήματα...Όταν λέω "σε πιο μεγάλο βαθμό" φιλοδοξώ στο προσεχές μέλλον να βρω επίσημα πια δουλειά ως web designer σε κάποια εταιρεία, γι' αυτό και θέλω ο υπολογιστής που θα αγοράσω να τηρεί αυτές τις προδιαγραφές. Και φυσικά και για πρακτική εξάσκηση.

Ρε deniaa κουκλα μου... δεν τιθετε θέμα αμφισβήτησης και πραγματικα σου εύχομαι σε αυτες τις δυσκολες εποχες να βρεις ευοκολα και γρηγορα δουλεια πανω στο αντικειμενο σου... αλλα για μπορεσουμε πραγματικα να βοηθησουμε χρειαζονται ξεκαθαρες πληροφοριες...

Δεν γίνεται απο την μια να μιλας για επαγγελματική χρήση και απο την αλλη να το γυρνας και να λες έχω ασχοληθει ελαχιστα .. ειναι λιγο καπως.. δεν ειναι?

Εμεις δεν μπορουμε να ξέρουμε ακριβώς τι έχεις στο μυαλο σου....

Δημοσ.

Παιδια οντος παρατραβηξε το αστειο πηγε πολυ off τοπικ αν ειναι να ανοιξουμε γενικη συζητηση και να μην της &^%$#@ το θεμ της κοπελας γιατι δεν ηρθε για να μας ακουει να λεμε @@@@@@@ μεταξυ μας

Δημοσ.

DragoticSaen δε με πρόσβαλλες εσύ!!! Ήταν εμφανές άλλωστε από τον τρόπο που έγραφες ότι ήταν θετικές οι προθέσεις σου. Από κάποια posts άλλων είχα αυτή την αίσθηση.

Petranthe στην εταιρεία που έκανα την πρακτική μου δεν χρησιμοποιούσαμε το Premier. Τώρα αν το χρησιμοποιούν στη μελλοντική μου δουλειά που ελπίζω να βρω, δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω! :mrgreen: Θα ήθελα πάντως να πειραματιστώ ούτως ή άλλως με όλα τα προγράμματα της Adobe!

Δημοσ.

Οκ παίδες, έχετε κέφια. Εγώ μάλλον δεν έχω. Για τον stm ξέρουμε ότι πετάει ειρωνίες. Απλά από ένα σημείο και μετά δεν γίνονται ανεκτές. Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος από μένα, συνεχίστε.

Γιατι τα βάζεις μονο μαζι μου?

Και το ζόρι που τραβάω είναι το γεγονος ότι σε όλες της συνθέσεις σου έχεις βάλει ενα τυφλοσούρτη... που ναι μεν στο 80% των περιπτώσεων πεφτεις μέσα αλλα στο υπολοιπο 20% των πιο ιδιέτερων περιπτωσεων όπως αυτή, αυτά που προτείνεις είναι αλλα ντι αλλων.. και αυτο οφείλεται σε ένα και μονο πράγμα.. στο ότι δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις.. απο τότε που έφτιαξες το συστημα σου με προτάσεις αλλων απο εδώ μεσα νομίζεις ότι έμαθες και τα παντα... και μεσα σε όλα οποιοσδήποτε αντιπροτεινει κατι διαφορετικο απο εσενα του κάνεις πολεμο λες και οι δικες σου συνθέσεις είναι η βίβλος.

Δημοσ.

Ρε deniaa κουκλα μου... δεν τιθετε θέμα αμφισβήτησης και πραγματικα σου εύχομαι σε αυτες τις δυσκολες εποχες να βρεις ευοκολα και γρηγορα δουλεια πανω στο αντικειμενο σου... αλλα για μπορεσουμε πραγματικα να βοηθησουμε χρειαζονται ξεκαθαρες πληροφοριες...

Δεν γίνεται απο την μια να μιλας για επαγγελματική χρήση και απο την αλλη να το γυρνας και να λες έχω ασχοληθει ελαχιστα .. ειναι λιγο καπως.. δεν ειναι?

Εμεις δεν μπορουμε να ξέρουμε ακριβώς τι έχεις στο μυαλο σου....

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πάντως νομίζω ότι θεωρείται επαγγελματική χρήση το λίγο που δούλεψα ως web designer στη συγκεκριμένη εταιρεία και έκανα την πρακτική μου...

Δημοσ.

DragoticSaen δε με πρόσβαλλες εσύ!!! Ήταν εμφανές άλλωστε από τον τρόπο που έγραφες ότι ήταν θετικές οι προθέσεις σου. Από κάποια posts άλλων είχα αυτή την αίσθηση.

Petranthe στην εταιρεία που έκανα την πρακτική μου δεν χρησιμοποιούσαμε το Premier. Τώρα αν το χρησιμοποιούν στη μελλοντική μου δουλειά που ελπίζω να βρω, δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω! :mrgreen: Θα ήθελα πάντως να πειραματιστώ ούτως ή άλλως με όλα τα προγράμματα της Adobe!

denia ξερω στο διαλύσαμε το θέμα και συγνώμη...

Απο την στιγμή που σκοπεύεις να ασχοληθείς εστω και ερασιτεχνικά με το premiere τοτε η σύνθεση του vaggou ειναι πιο ολοκληρωμένη over all... το μονο που θα άλλαζα εγώ είναι ίσως τον 2500Κ με τον 2400 μιας και δεν προκειται να ασχοληθεις με oc και ίσως και μια πιο οικονομικη μητρική για τον ιδιο ακριβώς λόγο!

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις. Το premiere pro είναι ένα βαρύ πρόγραμμα επεξεργασίας video. Βαρύτατο. Που σημαίνει ότι αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικα μαζί του μιλάμε για τελείως διαφορετικο μπατζετ. Απλα αν θες να επεξεργάζεσαι video που προφανώς θα τα συνδέσεις με κάποιον τρόπο με τo web - design υπάρχουν και άλλα προγράμματα αφού μιλάμε για μικρότερης ποιότητας και μεγέθους videos.

Για να καταλάβεις έχω δει cpu των 1000 ευρώ να γονατίζουν με το preμιερε αλλά μιλαμε για μεγάλα video κυρίως HD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...