Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε έναν τυφλοσούρτη

Καλησπέρα. Δες λίγο αυτό αν θες:

Kουτί: CoolerMaster Silencio RC-550 (ήσυχο με card reader)

Τροφοδοτικό: Corsair Professional Series Gold AX650

Μητρική: Asus P8Z77-V LX

Επεξεργαστής: Intel Core i7-3770 (δεν σου βάζω τον ξεκλείδωτο γιατί η διαφορά στην τιμή είναι παραπάνω από σεβαστή και αποκλείεις το o/c. Ανάλογα με το μπάτζετ και τις απαιτήσεις σου θα μπορούσες να δεις και τον 3930)

Μνήμη: Corsair Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 16GB 1600MHz CL10 DDR3 Memory Kit (2 ντιμάκια των 8 για να πιάσουμε και την ακραία περίπτωση των 32GB)

Κάρτα γραφικών: Palit GeForce GTX 560 Ti 448cores 1280MB GDDR5 (Παραπάνω απο αξιοπρεπής στα παιχνίδια, θα υπερκαλύψει τις απαιτήσεις σου αλλά ανάλογα με τα προγράμματα που δουλεύεις θα προσφέρει και μέσω gpu acceleration. Γι αυτό και nvidia)

SSD: Samsung 830 Series 256GB MZ-7PC256B (256 για να μπορείς να μεταφέρεις σ αυτόν και να δουλεύεις μεγάλα αρχεία που λογικά απαιτεί η δουλειά σου)

Σκληροί Δίσκοι: 2 Χ Western Digital Caviar Black 1TB (καλύτερα 2 Χ 1. Γιατι να ρισκάρεις όλα σου τα δεδομένα σε έναν δίσκο? Κατά τα άλλα οι συγκεκριμένοι έχουν 5 χρόνια εγγύηση)

Cpu Cooler: Cpu Cooler Xigmatek Dark Knight SD1283 Night Hawk (Διάβασα πολύ καλές κριτικές και δεν είναι ογκώδης)

BD: LG BH10LS38 (Δεν ξέρω από bd ενδεικτικά το έβαλα)

Για την κάρτα ήχου θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Γράφεις όργανα?

1) Σε κανέναν δεν κάνω "πόλεμο" εκτός απο τα τρολς

2) Δεν είναι κακό να έχεις χαθεί από τις εξελίξεις και να προσπαθείς να επανέλθεις στο σημερινό hardware. Μάντεψε: Αν ξέρεις 2-3 πράγματα αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα.

3) Δεν έχεις κανένα δικαιώμα να μιλάς εσύ για επίθεση. Έχω υποστεί ουκ ολίγες ειρωνίες από το άτομό σου και έδωσα τόπο στην οργή.

4) Αν νομιζα ότι είχα μάθει τα πάντα δεν θα άνοιγα τόπικ για να ρωτήσω διάφορα.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Petranthe σε ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση! Ε,το πολύ πολύ τους λέω στη δουλειά ότι από το σπίτι δε μπορώ να ασχολούμαι με το Premiere! Ό,τι κάνω θα το κάνω εκεί!!! :mrgreen: (αν τυχόν βέβαια βρω δουλειά και αν τύχει και το χρησιμοποιούν! Και αν πάντα συνεχίσω να δουλεύω εκεί αφού ήδη θα τους έχω μιλήσει έτσι!!!) :P :-D

Αχ, εκεί που είχα κατασταλάξει βλέπω υπάρχει ακόμα ποικιλία στις απόψεις σας. Πολύ καλό είναι αυτό μεν γιατί έχεις δυνατότητες επιλογής, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο... :wacko:

Αλλά βρε παιδιά δε χρειάζεται να τσακώνεστε χωρίς λόγο.Πραγματικά... :(

Δημοσ.

Petranthe σε ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση! Ε,το πολύ πολύ τους λέω στη δουλειά ότι από το σπίτι δε μπορώ να ασχολούμαι με το Premiere! Ό,τι κάνω θα το κάνω εκεί!!! :mrgreen: (αν τυχόν βέβαια βρω δουλειά και αν τύχει και το χρησιμοποιούν! Και αν πάντα συνεχίσω να δουλεύω εκεί αφού ήδη θα τους έχω μιλήσει έτσι!!!) :P :-D

Αχ, εκεί που είχα κατασταλάξει βλέπω υπάρχει ακόμα ποικιλία στις απόψεις σας. Πολύ καλό είναι αυτό μεν γιατί έχεις δυνατότητες επιλογής, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο... :wacko:

Πηγαινε στου δεινοσαυρου μια χαρα ειναι αυτην που εχει εδω στην τελευταια σελιδα

Με μονη αλλαγη την καρτα γραφικων βαλε αυτην http://www.skroutz.gr/s/407632/Asus-GeForce-GTX560-1GB-GDDR5.html

Δημοσ.

Πηγαινε στου δεινοσαυρου μια χαρα ειναι

Ποια του Δεινοσαυρου? την πρώτη με την 6770?

Δημοσ.

Μη στεναχωριέσαι, θέμα συνήθειας είναι. Μετά από λίγο καιρό θα την βρίσκεις grin.png

Δημοσ.

OK.... Eυχαριστώ Doctor!!! :rolleyes: Δεινόσαυρε σε προηγούμενα posts είχες πει ότι στη σύνθεση που μου πρότεινες έκανες κάποιο λάθος ή δεν κατάλαβα σωστά;;;

Δημοσ.

Ποια του Δεινοσαυρου? την πρώτη με την 6770?

Κοιτα παλι

OK.... Eυχαριστώ Doctor!!! :rolleyes: Δεινόσαυρε σε προηγούμενα posts είχες πει ότι στη σύνθεση που μου πρότεινες έκανες κάποιο λάθος ή δεν κατάλαβα σωστά;;;

Εκανα διορθωση εγω πιστευ αυτη σε υπερκαλυπτει! @Δεινοσαυρε για πες γνωμη EDIT: Στραβομαρα!!!! Νταξει σορρυ δεινο την ειδα την καρτα που εβαλες οποτε ακυρο!!

Δημοσ.

Ναι, άλλαξε την κάρτα γραφικών (εκεί που λέει 6770) με αυτήν: http://www.msystems.gr/index.php?category=1621&product=12421

Δημοσ.

Πάρε έναν τυφλοσούρτη

1) Σε κανέναν δεν κάνω "πόλεμο" εκτός απο τα τρολς

2) Δεν είναι κακό να έχεις χαθεί από τις εξελίξεις και να προσπαθείς να επανέλθεις στο σημερινό hardware. Μάντεψε: Αν ξέρεις 2-3 πράγματα αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα.

3) Δεν έχεις κανένα δικαιώμα να μιλάς εσύ για επίθεση. Έχω υποστεί ουκ ολίγες ειρωνίες από το άτομό σου και έδωσα τόπο στην οργή.

4) Αν νομιζα ότι είχα μάθει τα πάντα δεν θα άνοιγα τόπικ για να ρωτήσω διάφορα.

1) Ειναι ο vaggos troll? ειναι ο whocares troll ή μήπως είμαι εγώ?

2) Ναι γρήγορα μπορει να γίνει. Στο βαθμο της απολυτοσυνης που κουβαλάς εσύ όχι...

3) Το θεμα είναι να καταλαβεις και τον σκοπο της ειρωνιας ... οταν 2 - 3 - 5 - 10 ανθρωποι σου λένε οτι έχεις σε κατι αδικο και εσύ τους εχεις γραμμενους να μην πω που... εε η λογικη πορία απο εκει και περα ειναι η ειρωνια... αν και εγώ δεν θεωρώ ότι ειναι ειρωνια - απλα μερικοι ανθρωποι δεν αντεχουν να ακουν τα απραγματα ως ακριβώς έχουν.

4) Το τελευταιο τοπικ που σε είδα να ανοιγεις ήταν αυτό με το HTPC όπου και σε αυτο του κεφαλιού σου έκανες! Μεχρι και τον ίδιο σου τον εαυτό έχει πεισει ότι εσύ ξερεις καλύτερα απόλους τους αλλους... ολοι οι αλλοι ομως δεν σου φταίνε σε τπτ...

Δημοσ.

Δεινόσαυρε και Doctor πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και όλους βέβαια που ασχοληθήκατε με το θέμα μου σας ευχαριστώ..!Μην παρεξηγηθείτε..!!!Γιατί το έχετε και λίγο εύκολο!!! :P :D

Δημοσ.

Δεινόσαυρε και Doctor πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και όλους βέβαια που ασχοληθήκατε με το θέμα μου σας ευχαριστώ..!Μην παρεξηγηθείτε..!!!Γιατί το έχετε και λίγο εύκολο!!! :P :D

Θα το συνηθισεις που θα παει!!! Καταλαβες αυτο με τους δισκους πριν;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω πως ναι,αλλά το ξαναλέω για σιγουριά! :P Ο SSD είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος στον οποίο θα αποθηκεύω το λειτουργικό και τα προγράμματα και ο HDD είναι εξωτερικός σκληρός που θα αποθηκεύω ό,τι άλλο θέλω. Σωστά;;;; Παρεπιπτόντως, έχω ήδη έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο...

Δημοσ.

Νομίζω πως ναι,αλλά το ξαναλέω για σιγουριά! :P Ο SSD είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος στον οποίο θα αποθηκεύω το λειτουργικό και τα προγράμματα και ο HDD είναι εξωτερικός σκληρός που θα αποθηκεύω ό,τι άλλο θέλω. Σωστά;;;; Παρεπιπτόντως, έχω ήδη έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο...

Παμε παλι! SSD Λειτουργικο και προγραμματα που ειναι βαρυα και θελεις να τρχουν πιο γρηγορα τα βαζεις εκει!!! HDD ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ Αλλο προγραμμα θες και τα αρχεια σου! Ο εξωτερικος δεν κανει δεν εχει ταχυτητες SATA 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...