The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ήσασταν σαφέστατοι!!! Τώρα τα κατάλαβα όλα!!! Αυτα ειναι!!!! Οτι χρειαστεις στειλε ΠΜ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ) :mrgreen: :mrgreen:
deniaa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και να φανταστείτε ότι μόλις χτες έκανα λογαριασμό στο site αυτό που το βρήκα εντελώς τυχαία!!! Μου αρέσει πολύ πάντως...Δεν περίμενα ότι το forum θα ήταν τόσο ζωντανό!!! Με βλέπω να κολλάω!!!
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ! Καλησπέρα καταρχήν και καληνύχτα ταυτόχρονα. Επειδή μου πετάχτηκε το λινκ στο skype σε κάποια φάση και είδα να γίνεται της κακομοίρας είπα να σπάσω μία σιωπή 2 μηνών+ και απουσίας μπας και βγάλει άκρη η κοπέλα. Μερικά πράγματα για τους κυρίους. Καταρχήν δεν θα απαντήσω σε κανέναν σας, όχι γιατί απαξιώ ή γιατί σας σνομπάρω απλά μπήκα για την deniaa και μόνο και για να ακούσει μερικά λόγια. Εξάλλου δεν νιώθω μέλος της κοινότητας πλέον. Καταρχήν μιλάει η κοπέλα για επαγγελματική χρήση. Οκ καλό αυτό. Στο μυαλό κάποιου που κάνει μια σύνθεση για ένα άτομο που ασχολείται με κάτι επαγγελματικά είναι τα παρακάτω: 1)Είναι το μηχάνημα με το οποίο θα βγάζει το ψωμί του άρα δεν είναι έξοδο. Είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Αν θέλει 2πυρηνο cpu βάζουμε 4πυρηνο. 2)Αν θέλει 8GB ram βάζουμε κάτι παραπάνω. Αρκεί να μην ξεφύγουμε τρομερά από το όριο που έχει θέσει βέβαια. 3)Οι περισσότεροι επαγγελματίες σχεδιαστές, αρχιτέκτονες κλπ με πολύ σπάνιες περιπτώσεις δεν έχουν ιδέα με το τι αποτελείται ένα pc εκ των έσω. Συνεπώς μην περιμένετε από κανέναν τους να το ανοίξουν πάνω στο τριμηνο και να το ξεσκονίσουν. ΑΡΑ βάζουμε μία ριμάδα ψύχτρα για να αντέξει ο κακόμοιρος ο επεξεργαστής παραπάνω και για να μην φεύγει ο/η επαγγελματίας με πονοκέφαλο από το γραφείο του. 4)Γενικά δεν κοιτάμε τις απαιτήσεις του τώρα και μόνο, αλλά ένα συνδυασμό πολύ καλών επιδόσεων που μπορούμε να επιτύχουμε και ταυτόχρονα να κρατήσει κάτι παραπάνω σε ενδεχόμενη αλλαγή απαιτήσεων προς τα πάνω του χρήστη, καθώς είναι παίδεμα γι’ αυτούς το ξαναστήσιμο λειτουργικού, σουίτας κλπ προγραμμάτων Μέχρι εδώ λοιπόν ανάμεσα σε δύο συνθέσεις που είδα κλείνω προς την σύνθεση του Vaggos02. Και θα εξηγήσω το γιατί. Αντιδράσατε με το k στον πωπο του 2500. Δεν μου λέτε είναι ίδιοι επεξεργαστές σε δυνατότητες με τον 3450 ή όχι; Για Stock μιλάω. Ναι θα μου πείτε. Ωραία απαντάω και αρχίζω να βαράω ερωτήσεις Α) Η κοπέλα θα μπει στο bios να θέσει τις μνήμες στο 1600 από 1333? Της το είπε κανεις παρόλο που λέει ότι δεν έχει σχέση ότι πρέπει να το κάνει; Β) Της είπε κανείς ότι ξέρεις κάτι ο ssd πέρα από ένας πολύ γρήγορος δίσκος θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μην γεμίσει σαβούρες; Γ) Της είπε κανείς από εσας ότι όπως έβαλε τις μνήμες στο 1600, θα μπορεί να έχει τον 2500k σε αυξημένες επιδόσεις και να μην το βλέπει σαν βουνό; Οπότε μέχρι εδώ κατά την ταπεινή μου άποψη ο 3450 τίθεται εκτός μάχης από τα αποδυτήρια. Συνεχίζω είχε καλύτερη κάρτα γραφικών άσχετα ότι μετά φάνηκε ελαφρώς άχρηστη ή όχι; Ηταν πιο σοφό να μπει μία Nvidia παρά μια ATI; Συνεπώς κύριοι είχατε 2 συνθέσεις με μόνη διαφορά ένα κωλο k στον cpu, με καλύτερη κάρτα γραφικών και ψύχτρα και τι έγινε; Αρχισε μία αντιπαράθεση και άκρη δεν έχει βγει ακόμα. Θα πεταχτεί κάποιος από εσάς να μου πει «μα θα πάει χαμένος ο k». Απαντάω πιο πάνω σε αυτό. Τώρα αν θεωρείτε την deniaa ανάξια να κάνει 2 ρυθμίσεις στις ram και στον ssd πείτε της κοπέλας να πάει κάποιος από το σπίτι, να της κάνει ιδιαίτερα. Οποιος έχει όρεξη μαθαίνει αυτό ξέρω εγώ. Και σιγά το τι θα μάθει δηλαδή, να μπει bios να κάνει 2 επιλογές. Μία για ram μία για cpu και ας πάει στα τσακίδια η περισσότερη ισχύς για ΤΩΡΑ. Μετά από αρκετή ώρα λοιπόν έρχεται η κούκλα και λέει παιδιά θα αρχίσω να ασχολούμαι σοβαρά πλέον με το web design και με την σουίτα της adobe καθώς πριν ήμουν σε μία εταιρεία και ασχολιόμουν εκεί και λίγο με το λαπτοπ σπίτι. Ωραία οπότε deniaa μου σε παρακαλώ πολύ απάντησέ μου σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις με νούμερα 1) Το Maximum Ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Το ταβάνι σου και ας χρησιμοποιήσουμε το μισό που λέει ο λόγος. Πες ένα ποσό που δεν θα στερηθείς ούτε το ενοικιο σου ούτε κάτι σημαντικό. 2) Θέλεις αν πχ αύριο μεθαύριο, χρειαστεί να μάθεις το Premiere να μπορείς σε αυτό το Pc. 3) Στο photoshop δουλεύεις πάνω σε αρχεία raw ή jpg πχ; Αν απαντήσεις σε αυτά πιστεύω θα καταφέρουν οι κύριοι να κάνουν μία πολύ καλή σύνθεση για σένα αρκεί να πάρουν υπόψιν τους τα λόγια μου πιο πάνω. Εχω βαρεθεί να φτιάχνω συνθέσεις για σχεδιαστές, για αρχιτέκτονες/πολιτικούς μηχανικούς κλπ. Οσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι δεν περνάει βδομάδα να μην στήσω τουλάχιστον ένα pc. Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη αλλά για να δωθεί μία παραπάνω βάση στα λόγια που έγραψα και στο χρόνο που σπατάλησα για όσους δεν με ξέρουν. Ελπίζω να μην μετανιώσω το αστραπιαίο come back μου. Καλό σας βράδυ και deniaa μου εύχομαι σύντομα να βρεις δουλειά και να γίνεις τόσο ξεφτέρι, που αυτό το pc να σου φαίνεται αργό. Over and out
haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ! Καλησπέρα καταρχήν και καληνύχτα ταυτόχρονα. Επειδή μου πετάχτηκε το λινκ στο skype σε κάποια φάση και είδα να γίνεται της κακομοίρας είπα να σπάσω μία σιωπή 2 μηνών+ και απουσίας μπας και βγάλει άκρη η κοπέλα. Μερικά πράγματα για τους κυρίους. Καταρχήν δεν θα απαντήσω σε κανέναν σας, όχι γιατί απαξιώ ή γιατί σας σνομπάρω απλά μπήκα για την deniaa και μόνο και για να ακούσει μερικά λόγια. Εξάλλου δεν νιώθω μέλος της κοινότητας πλέον. Καταρχήν μιλάει η κοπέλα για επαγγελματική χρήση. Οκ καλό αυτό. Στο μυαλό κάποιου που κάνει μια σύνθεση για ένα άτομο που ασχολείται με κάτι επαγγελματικά είναι τα παρακάτω: 1)Είναι το μηχάνημα με το οποίο θα βγάζει το ψωμί του άρα δεν είναι έξοδο. Είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Αν θέλει 2πυρηνο cpu βάζουμε 4πυρηνο. 2)Αν θέλει 8GB ram βάζουμε κάτι παραπάνω. Αρκεί να μην ξεφύγουμε τρομερά από το όριο που έχει θέσει βέβαια. 3)Οι περισσότεροι επαγγελματίες σχεδιαστές, αρχιτέκτονες κλπ με πολύ σπάνιες περιπτώσεις δεν έχουν ιδέα με το τι αποτελείται ένα pc εκ των έσω. Συνεπώς μην περιμένετε από κανέναν τους να το ανοίξουν πάνω στο τριμηνο και να το ξεσκονίσουν. ΑΡΑ βάζουμε μία ριμάδα ψύχτρα για να αντέξει ο κακόμοιρος ο επεξεργαστής παραπάνω και για να μην φεύγει ο/η επαγγελματίας με πονοκέφαλο από το γραφείο του. 4)Γενικά δεν κοιτάμε τις απαιτήσεις του τώρα και μόνο, αλλά ένα συνδυασμό πολύ καλών επιδόσεων που μπορούμε να επιτύχουμε και ταυτόχρονα να κρατήσει κάτι παραπάνω σε ενδεχόμενη αλλαγή απαιτήσεων προς τα πάνω του χρήστη, καθώς είναι παίδεμα γι’ αυτούς το ξαναστήσιμο λειτουργικού, σουίτας κλπ προγραμμάτων Μέχρι εδώ λοιπόν ανάμεσα σε δύο συνθέσεις που είδα κλείνω προς την σύνθεση του Vaggos02. Και θα εξηγήσω το γιατί. Αντιδράσατε με το k στον πωπο του 2500. Δεν μου λέτε είναι ίδιοι επεξεργαστές σε δυνατότητες με τον 3450 ή όχι; Για Stock μιλάω. Ναι θα μου πείτε. Ωραία απαντάω και αρχίζω να βαράω ερωτήσεις Α) Η κοπέλα θα μπει στο bios να θέσει τις μνήμες στο 1600 από 1333? Της το είπε κανεις παρόλο που λέει ότι δεν έχει σχέση ότι πρέπει να το κάνει; Β) Της είπε κανείς ότι ξέρεις κάτι ο ssd πέρα από ένας πολύ γρήγορος δίσκος θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μην γεμίσει σαβούρες; Γ) Της είπε κανείς από εσας ότι όπως έβαλε τις μνήμες στο 1600, θα μπορεί να έχει τον 2500k σε αυξημένες επιδόσεις και να μην το βλέπει σαν βουνό; Οπότε μέχρι εδώ κατά την ταπεινή μου άποψη ο 3450 τίθεται εκτός μάχης από τα αποδυτήρια. Συνεχίζω είχε καλύτερη κάρτα γραφικών άσχετα ότι μετά φάνηκε ελαφρώς άχρηστη ή όχι; Ηταν πιο σοφό να μπει μία Nvidia παρά μια ATI; Συνεπώς κύριοι είχατε 2 συνθέσεις με μόνη διαφορά ένα κωλο k στον cpu, με καλύτερη κάρτα γραφικών και ψύχτρα και τι έγινε; Αρχισε μία αντιπαράθεση και άκρη δεν έχει βγει ακόμα. Θα πεταχτεί κάποιος από εσάς να μου πει «μα θα πάει χαμένος ο k». Απαντάω πιο πάνω σε αυτό. Τώρα αν θεωρείτε την deniaa ανάξια να κάνει 2 ρυθμίσεις στις ram και στον ssd πείτε της κοπέλας να πάει κάποιος από το σπίτι, να της κάνει ιδιαίτερα. Οποιος έχει όρεξη μαθαίνει αυτό ξέρω εγώ. Και σιγά το τι θα μάθει δηλαδή, να μπει bios να κάνει 2 επιλογές. Μία για ram μία για cpu και ας πάει στα τσακίδια η περισσότερη ισχύς για ΤΩΡΑ. Μετά από αρκετή ώρα λοιπόν έρχεται η κούκλα και λέει παιδιά θα αρχίσω να ασχολούμαι σοβαρά πλέον με το web design και με την σουίτα της adobe καθώς πριν ήμουν σε μία εταιρεία και ασχολιόμουν εκεί και λίγο με το λαπτοπ σπίτι. Ωραία οπότε deniaa μου σε παρακαλώ πολύ απάντησέ μου σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις με νούμερα 1) Το Maximum Ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Το ταβάνι σου και ας χρησιμοποιήσουμε το μισό που λέει ο λόγος. Πες ένα ποσό που δεν θα στερηθείς ούτε το ενοικιο σου ούτε κάτι σημαντικό. 2) Θέλεις αν πχ αύριο μεθαύριο, χρειαστεί να μάθεις το Premiere να μπορείς σε αυτό το Pc. 3) Στο photoshop δουλεύεις πάνω σε αρχεία raw ή jpg πχ; Αν απαντήσεις σε αυτά πιστεύω θα καταφέρουν οι κύριοι να κάνουν μία πολύ καλή σύνθεση για σένα αρκεί να πάρουν υπόψιν τους τα λόγια μου πιο πάνω. Εχω βαρεθεί να φτιάχνω συνθέσεις για σχεδιαστές, για αρχιτέκτονες/πολιτικούς μηχανικούς κλπ. Οσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι δεν περνάει βδομάδα να μην στήσω τουλάχιστον ένα pc. Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη αλλά για να δωθεί μία παραπάνω βάση στα λόγια που έγραψα και στο χρόνο που σπατάλησα για όσους δεν με ξέρουν. Ελπίζω να μην μετανιώσω το αστραπιαίο come back μου. Καλό σας βράδυ και deniaa μου εύχομαι σύντομα να βρεις δουλειά και να γίνεις τόσο ξεφτέρι, που αυτό το pc να σου φαίνεται αργό. Over and out επ!που χαθηκες εσυ?εχουμε χρονια να σε δουμε! ολα καλα?
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 :confused: :confused: What a come back.... Κουμπί +1000 δεν υπαρχει ρε γμτ??? Αντε μπας και μπει μια τάξη στο νήμα!!
deniaa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Karmen καταρχήν WELCOME!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο αναλυτικό σου post, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο αγχώθηκα από τα παρακάτω λόγια: " Α) Η κοπέλα θα μπει στο bios να θέσει τις μνήμες στο 1600 από 1333? Της το είπε κανεις παρόλο που λέει ότι δεν έχει σχέση ότι πρέπει να το κάνει; Β) Της είπε κανείς ότι ξέρεις κάτι ο ssd πέρα από ένας πολύ γρήγορος δίσκος θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μην γεμίσει σαβούρες; Γ) Της είπε κανείς από εσας ότι όπως έβαλε τις μνήμες στο 1600, θα μπορεί να έχει τον 2500k σε αυξημένες επιδόσεις και να μην το βλέπει σαν βουνό; " Από αυτά που γράφεις, δυστυχώς δεν διαθέτω τις γνώσεις για να τα ρυθμίσω. Και αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Συνεπώς απ'ότι καταλαβαίνω αν δεν γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις δε θα λειτουργεί ο υπολογιστής;;; Τέλος, απαντάω στις ερωτήσεις που μου έθεσες. 1) Είχα σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ περίπου. 2) Θα ήθελα ιδανικά να μπορώ να μάθω το Premiere μέσω του υπολογιστή, αλλά δεν ανήκει και στις άμεσες προτεραιότητές μου. 3)Στο Photoshop συνήθως δουλεύω σε αρχεία jpg.
Vaggos02 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ρε μεγαλε εχεις καποιο λογο που με κατηγορεις αδικα δεν σε καταλαβαινω δηλαδη! Μου φαίνεται περίεργο να βλέπω άτομα να κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν. Αυτό από εμένα 1) Ειναι ο vaggos troll? ειναι ο whocares troll ή μήπως είμαι εγώ? 2) Ναι γρήγορα μπορει να γίνει. Στο βαθμο της απολυτοσυνης που κουβαλάς εσύ όχι... 3) Το θεμα είναι να καταλαβεις και τον σκοπο της ειρωνιας ... οταν 2 - 3 - 5 - 10 ανθρωποι σου λένε οτι έχεις σε κατι αδικο και εσύ τους εχεις γραμμενους να μην πω που... εε η λογικη πορία απο εκει και περα ειναι η ειρωνια... αν και εγώ δεν θεωρώ ότι ειναι ειρωνια - απλα μερικοι ανθρωποι δεν αντεχουν να ακουν τα απραγματα ως ακριβώς έχουν. 4) Το τελευταιο τοπικ που σε είδα να ανοιγεις ήταν αυτό με το HTPC όπου και σε αυτο του κεφαλιού σου έκανες! Μεχρι και τον ίδιο σου τον εαυτό έχει πεισει ότι εσύ ξερεις καλύτερα απόλους τους αλλους... ολοι οι αλλοι ομως δεν σου φταίνε σε τπτ... Εγώ, troll είμαι, αλλά εκεί που πρέπει. Εδώ δεν εφάρμοσα τέτοια τακτική. Η σύνθεση που πόσταρα ήταν περισσότερο της Αγάπης. Εγώ σκεφτόμουν το ίδιο αλλά με διαφορά ότι θα έβαζα τον 8120 (λόγω multicore support που προσφέρει η adobe στη σουίτα της) και την GB 990UD3. :confused: :confused: What a come back.... Κουμπί +1000 δεν υπαρχει ρε γμτ??? Αντε μπας και μπει μια τάξη στο νήμα!! Την κρατάω εδώ και κάνα 3ωρο να μη μπει. Περίμενε να πάω afk για να χωθεί. Δηλώνω αθώος για ότι ακολουθήσει. EDIT: Κάτι προτάσεις με 3770k κλπ δεν είδα να σχολιάζονται. Το k δίπλα απ τον 2500 που έβαλα εγώ έγινε θέμα. Να τα αφήσω εδώ τα 2 μου cents ή θα το προχωρήσουμε κι άλλο;
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Την κρατάω εδώ και κάνα 3ωρο να μη μπει. Περίμενε να πάω afk για να χωθεί. Δηλώνω αθώος για ότι ακολουθήσει. Εσυ μου πήγενες κοντρα ρε?? εγώ έχω κανενα τρίωρο που προσπαθώ να την κανω να μπει!! But I am the winner!! :-D Karmen καταρχήν WELCOME!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο αναλυτικό σου post, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο αγχώθηκα από τα παρακάτω λόγια: " Α) Η κοπέλα θα μπει στο bios να θέσει τις μνήμες στο 1600 από 1333? Της το είπε κανεις παρόλο που λέει ότι δεν έχει σχέση ότι πρέπει να το κάνει; Β) Της είπε κανείς ότι ξέρεις κάτι ο ssd πέρα από ένας πολύ γρήγορος δίσκος θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μην γεμίσει σαβούρες; Γ) Της είπε κανείς από εσας ότι όπως έβαλε τις μνήμες στο 1600, θα μπορεί να έχει τον 2500k σε αυξημένες επιδόσεις και να μην το βλέπει σαν βουνό; " Από αυτά που γράφεις, δυστυχώς δεν διαθέτω τις γνώσεις για να τα ρυθμίσω. Και αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Συνεπώς απ'ότι καταλαβαίνω αν δεν γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις δε θα λειτουργεί ο υπολογιστής;;; Τέλος, απαντάω στις ερωτήσεις που μου έθεσες. 1) Είχα σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ περίπου. 2) Θα ήθελα ιδανικά να μπορώ να μάθω το Premiere μέσω του υπολογιστή, αλλά δεν ανήκει και στις άμεσες προτεραιότητές μου. 3)Στο Photoshop συνήθως δουλεύω σε αρχεία jpg. Ο υπολογιστής μια χαρά θα λειτουργεί αλλα είναι προτεινόμενο να γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις για την πιο αρτια λειτουργια των μνημών και του ssd. Το oc δεν είναι απαραίτητο επουδενι... Ολα όμως τα παραπανω είναι πολύ εύκολο να γίνουν και αν χρειαστεί εδώ ειμαστε να σε καθοδηγήσουμε όταν με το καλο τον παρεις....
deniaa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ, αλλά ξαναμπερδεύτηκα!!!! Ποια σύνθεση να διαλέξω;;;; HELP!!!!!!!!
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Από εμένα αυτη... για να έχεις ένα over all ποιοτικό συστημα και να εξοικονομίσεις και καποια χρηματα... Καρτα γραφικών δεν σου έβαλα μιας και είναι και περιττή για μονο ελαφρά ενασχοληση με το premiere... μονο ο ισχυρός επεξεργαστής φτάνει... Αν αργότερα αποφασίσεις να ασχοληθείς επαγγελματικα και με το premiere βαζεις μια καρτούλα δεν είναι τπτ..
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Karmen καταρχήν WELCOME!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο αναλυτικό σου post, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο αγχώθηκα από τα παρακάτω λόγια: " Α) Η κοπέλα θα μπει στο bios να θέσει τις μνήμες στο 1600 από 1333? Της το είπε κανεις παρόλο που λέει ότι δεν έχει σχέση ότι πρέπει να το κάνει; Β) Της είπε κανείς ότι ξέρεις κάτι ο ssd πέρα από ένας πολύ γρήγορος δίσκος θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μην γεμίσει σαβούρες; Γ) Της είπε κανείς από εσας ότι όπως έβαλε τις μνήμες στο 1600, θα μπορεί να έχει τον 2500k σε αυξημένες επιδόσεις και να μην το βλέπει σαν βουνό; " Από αυτά που γράφεις, δυστυχώς δεν διαθέτω τις γνώσεις για να τα ρυθμίσω. Και αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Συνεπώς απ'ότι καταλαβαίνω αν δεν γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις δε θα λειτουργεί ο υπολογιστής;;; Τέλος, απαντάω στις ερωτήσεις που μου έθεσες. 1) Είχα σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ περίπου. 2) Θα ήθελα ιδανικά να μπορώ να μάθω το Premiere μέσω του υπολογιστή, αλλά δεν ανήκει και στις άμεσες προτεραιότητές μου. 3)Στο Photoshop συνήθως δουλεύω σε αρχεία jpg. Βρε κοριτσακι μου γλυκο σε ρωτησε ποσο ειναι το maximum που μπορεις να διαθεσεις οχι τι ειχες σκοπο :mrgreen:
pano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 deniaa σε ποιά πόλη μένεις; Σε ρωτάω για την κατάλληλη επιλογή καταστήματος.
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Από εμένα αυτη... για να έχεις ένα over all ποιοτικό συστημα και να εξοικονομίσεις και καποια χρηματα... Καρτα γραφικών δεν σου έβαλα μιας και είναι και περιττή για μονο ελαφρά ενασχοληση με το premiere... μονο ο ισχυρός επεξεργαστής φτάνει... Αν αργότερα αποφασίσεις να ασχοληθείς επαγγελματικα και με το premiere βαζεις μια καρτούλα δεν είναι τπτ.. Δεν νομιζω να την καλυψει η onboard καρτα γραφικων για premiere deniaa σε ποιά πόλη μένεις; Σε ρωτάω για την κατάλληλη επιλογή καταστήματος. Κοιτα σελιδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα